Dematerialisatie en bilocatie.

Sessie 27 van 2 juni 2012 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: E-Maya, B-Maya, Carole, Cyril en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

Bezoekers: Lanaforge, Soeverein van ons Planeten Stelsel Satania, hoofdstad Jerusem.

Lanaforge sprak na 1u34 min                  Totale duur meditatie: 1u45min.

Lanaforge: het is Lanaforge hier. We gaan beginnen met oefeningen te doen in dematerialisatie en bilocatie.

Maak een onderscheid tussen deze tests en de afbeeldingen of symbolen die jullie ontvangen als jullie de “stilte” binnentreden.

Met de term 'dematerialisatie' bedoelen we dat jullie ooit naar andere oorden zullen gaan met uw fysiek lichaam tijdens de meditaties.

Tot hiertoe hebben jullie enkel aan 'Bilocatie' gedaan wat betekent dat uw fysiek lichaam op zijn plaats blijft en dat het alleen uw morontia lichaam is dat zich verplaatst met uw ziel.

Sommigen onder jullie zijn er al in geslaagd om zich gedurende een zeer korte periode te “dematerialiseren” en dan is het fysiek lichaam niet langer zichtbaar.

Wanneer jullie aan 'bilocatie' doen is jullie fysiek lichaam nog zichtbaar voor het fysieke oog, hoewel men bijna kan zeggen dat het nog slechts een lege huls is.

We gaan voortgaan met deze tests en op een dag zullen allen onder u zich kunnen dematerialiseren en zich samen met ons verplaatsen daar waar jullie fysieke aanwezigheid vereist is.

Vergeet niet dat dit het begin stadium is, de eerste proefnemingen; loop dus niet van stapel en wees niet verdrietig als het allemaal niet direct lukt.

Twee van jullie werden tijdens een vorige meditatie via bilocatie naar eenzelfde oord gebracht en ze waren in staat om terug te komen met bijna dezelfde herinneringen – met ongeveer 60 tot 70% overeenkomst. Deze nieuwe vermogens zullen zich verbeteren met oefening en geduld.

Er zal een dag komen waar jullie zich allemaal samen via bilocatie of dematerialisatie (met uw fysieke en morontia lichaam) zullen verplaatsen naar oorden die wij kiezen en bij het afsluiten van de meditatie zullen jullie tot 90% hetzelfde onthouden hebben. Het zal nooit 100% zijn omdat iedereen zich altijd dingen herinnert of ziet vanuit een andere hoek.

De Melchizedeks zijn al ver gevorderd met het verdichten van hun 'bijzonder lichaam' en zij zullen blijven testen doen. De eerste test werd de andere dag gedaan door Malvantra met B-Maya tijdens een meditatie, en hij was nog niet eens zichtbaar met het blote oog. Het hoofd en gezicht kwamen niet zeer duidelijk over maar ooit zal het gelijken op een aards menselijk gezicht.

{Opmerking Wivine augustus 2014: we deden toen vele meditaties per week zodat iedereen er ten minste eentje per week kon bijwonen maar er kwam niet altijd een Hemels Wezen met ons praten. De jongen had ons Malvantra Melchizedek omschreven als iemand met mooie, heldere zilver-metaalachtige kleuren waarvan hoofd en gezicht niet erg zichtbaar waren en het leek veel te groot en nogal vierkantig. Malvantra had een paar vriendelijke woorden tegen de jongen gezegd die hij ons herhaalde, maar het was niet opgenomen in een recorder. }

Carole, die visie vermogens bezit als ze zich in haar "ontspannen alpha-staat of slaap” bevindt heeft al ‘morontia wezens’ en Middenwezens kunnen zien. Ze heeft nu geleerd om er niet langer angst voor te hebben en dat is een goede zaak.

Maak jullie geen zorgen, jullie gaan allemaal de Middenwezens, de aanwezigheid van de Melchizedeks en de Morontia wezens beter kunnen onderscheiden. Elk volgens zijn vermogens, zijn weg en zijn snelheid.

De dematerialisatie techniek kan soms een beetje zwaar en pijnlijk zijn, met (elektrische) tintelingen als naaldjes in het lichaam, de armen en de benen. Daar is niets schadelijks aan dus wees niet bang van deze bijwerkingen. Jullie zijn dapper en moedig, mijn kinderen.

Ik dank jullie. Ik wilde u geruststellen over wat er gebeurde zodat jullie ons blijven vertrouwen en er niet bang voor zouden zijn. Tot weerziens iedereen.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina