De trouwe dienaar.

Sessie 29 van 6 juni 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling -Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole, E-Maya, Cyril en Wivine.

Bezoeker: KUWAYA, Meester Geest N°2 van Superunivers N°2 – De Stem van de Eeuwige Zoon – Moeder.

KUWAYA sprak na 2u20min            Totale duur meditatie: 2u38min.

Kuwaya: Ik ben Kuwaya, Meester Geest n° 2 van Superunivers n° 2 de Stem van de Eeuwige Zoon-Moeder, de Moeder van Christus Michael. Ik kom tot u omdat ik iets heb aan te kondigen.

Ik dank u persoonlijk voor het werk dat u hier allen hebt verricht en het uithoudingsvermogen, de consistentie en het vertrouwen dat u aantoont. Ik dank u ook voor de trouw die u manifesteert voor het Plan van de Universele Vader en Christus Michael, Mijn Zoon door Hem te dienen en wij weten dat u dat graag doet.

De ontwikkeling van uw trouw aan het Universum, haar Wetten, haar Wijsheid en Plannen geuit door de Universele Vader is de belangrijkste kwaliteit dat u hier leert.

Het is niet uw hoeveelheid energieoverdrachten, noch het aantal goede werken die voor ons het belangrijkste zijn maar wel uw wens om te leren en te dienen door deze getrouwheidsband aan te leggen en constant te zijn in uw contacten met De Vader van alle Universa.

We observeren uw groep nu al 2 jaar. U hebt uw interne problemen gehad en er zullen er nog komen, maar wat altijd een grote constante is gebleven is dat u graag dient, dat u enthousiast bent om te leren, dat u vertrouwen hebt in ons en daar kunt u nu aan toevoegen dat we gezien hebben dat ook wij op u kunnen vertrouwen.

Wij in het Paradijs beschouwen “de trouw van de goede dienaar” als een van de grootste kwaliteiten. De Vader houdt van de trouwe dienaar, die zijn meester niet verraadt en die niet bijt in de hand die hem voedt.

Mijn Zoon vraagt u om hem te helpen en wenst dat u uw 'vraag-en-antwoord sessies' met Tomas en Ham herbegint waar we zielen van verschillende niveaus zullen naartoe brengen die deze cursussen met u op hun begripsniveau zullen volgen. Wij vragen u om sommige verhandelingen van het Urantia Boek nog eens door te nemen over de evolutie van de mensen en hun migraties, de opstand, de komst van Adam en Eva en hun tegenslagen zodat u uw vragen kunt voorbereiden.

Omdat de afstand tussen u en de ontwerpen van De Paradijs Triniteit te groot is zal er een groep van Universele Bemiddelaars en Rechtskundige Adviseurs van de Superuniversa komen helpen. Ze zullen het mogelijk maken om de fijnheid van de Wijsheid en de toegepaste Wetten van het Universum te belichten door middel van de antwoorden die u zult ontvangen van Ham en Tomas.

Het zullen cursussen zijn die op verschillende niveaus gaan gegeven worden en waar iedereen zijn antwoorden zal ontvangen op zijn begripsniveau. Wat betekent dat we daar mensenzielen zullen naartoe brengen die nog steeds leven op aarde, Morontia wezens van de Eerste en de Tweede Woningwereld en Serafijnen met tolken en vertalers.

Dit alles maakt deel uit van de studieprogramma’s betreffende de oorzaken van de rebellie en de planeten die er hebben aan deelgenomen.

Geef ons een teken wanneer u klaar bent om uw ‘eerste klas’ te beginnen in 3 à 4 weken wat ons ook de tijd geeft om deze eerste ervaring op alle niveaus te organiseren.

Majeston zal aan de Ouden der dagen de nodige 'Reflecterende Engelen " bezorgen zodat ze op de hoogte worden gehouden van alles en daarbovenop zal Christus Michael met zijn Bijstand Nebadonia, uw Moeder Geest van Nebadon en uw Melchizedeks ook aanwezig zijn in deze "eerste cursus".

Dank u, mijn kinderen, om naar mij geluisterd te hebben. Tot weerziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina