Terugkeer Maya Kosmische Meesters

N°10 - 2011

Sessie van 2 juni 2011 – opgenomen - - Nederlandse vertaling - Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig : Cyril

Bezoekers : Monsanloran en Malvantra Melchizedek

AYA –Meester Geest n°7 – van Superuniversum n°7 Orvonton, De Stem van de Triniteit en De Allerhoogste.


Ontvangen door Kathy

Monsanloran hier: Hallo mijn kinderen. Wij testen voor het ogenblik nog een andere frequentie van dit communicatie systeem met Reflectiviteit. Het is moeilijk voor dit meisje maar ze zal het wel volhouden.

U wenst meer uitleg over dit systeem om het te begrijpen. Wij raden u allen aan om eerst alles te lezen wat er over Reflectiviteit gezegd wordt in Het Urantia Boek, dat zal u al een beter idee geven. U kunt dan vragen stellen in uw volgende sessie over dit onderwerp. Alles wat ik u hierover kan vertellen in een paar eenvoudige woorden is dat het een communicatie systeem is dat via reflectiviteit werkt op verschillende frequenties. Het kan worden gebruikt voor het doorgeven van berichten en om vergaderingen uit te zenden (als televisie uitzendingen) die zich ergens anders voordoen.

U kunt het vergelijken met uw TV-systeem dat nog zeer primitief is in vergelijking met het Reflectiviteitssysteem. Het doel is om ontvangers/verzenders te vormen over gans de wereld die hetzelfde bericht kunnen ontvangen op hetzelfde moment in hun eigen taal. Het is dankzij het feit dat dit kleintje hier verschillende talen spreekt, zelfs al zijn ze niet perfect, dat wij in staat zijn om dit uit te testen. We moesten nog het verzenden van hetzelfde bericht in verschillende talen op hetzelfde moment uittesten. Dat is waarom ze soms springt van de ene taal op de andere, dat ze in twee talen spreekt in één sessie.

Cyril, maakt u geen zorgen, uw tijd zal komen om boodschappen door te geven in het Italiaans en het Frans, maar u bent nu nog steeds in voorbereiding. U zult dan doorgeven en overschrijven in het Italiaans. U zult later iemand moeten vinden die de opgenomen boodschappen in het Italiaans kan verbeteren en ze in het Engels vertalen. Dus neem geduld, uw tijd zal komen. U moet zich nog organiseren en meer kennis bezitten van informatica om te kunnen transcriberen, doorgeven per email enzovoorts. Maar het zal in het Italiaans zijn voor u.

Net als de drie Maya jongeren dit later in Maya zullen doen. Dat zal echter pas gebeuren als ze ouder zijn, wanneer de Magistraat Missie in plaats zal zijn en als er veel van het negatiefs in hun contreien verdwenen is. Nu zou het hun leven in gevaar brengen en dit zou een grove fout van onzentwege zijn.

{Opmerking Kathy: op de avond van 24 december 2010 was er een feest in de familie van B-Maya en een oom van de jongen kwam laat in de avond volledig dronken op bezoek. De jongen wilde aardig zijn voor hem toen ze in de keuken waren om te voorkomen dat hij buiten zou gaan en nog meer zou gaan drinken en er volgde een discussie. Plotseling nam de oom een lege fles, brak haar en probeerde de jongen de keel over te snijden. De jongen had de reflex om zijn arm op te heffen om zichzelf te beschermen, maar de fles sneed de slagader van zijn pols over. Men bracht hem met de auto naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis op 1 uur rijden van zijn huis. Daar heeft men de wonde schoongemaakt en genaaid om het stromende bloed te stoppen. Hij kreeg geen bloed omdat de ouders het niet konden betalen en het zou toch te lang geduurd hebben om zijn bloedtype te vinden. De jongen verloor 3 liter bloed en had nog maar 2 liter in de aderen, nauwelijks genoeg om de vitale organen van het lichaam te laten werken. Ze hebben hem terug naar huis gebracht. Het is een wonder dat hij dit incident overleefde. Ik hoorde het verhaal een week later. Hun dorp is gelegen op 50 km van mijn woonst en hij komt maar één keer per week tot bij mij. Hij heeft zich gevoed met één glas melk per dag met een rauw ei erin omdat hij niet in staat was om voedsel te verteren. Zijn gezicht was veranderd, maar wat voor hem het vreselijkste was, was de blik van zijn oom... een gemene blik vol haat tegen hem. De jongen begreep niet waar dit vandaan kwam... ik wist het en heb het hem uitgelegd. Nu pas begreep hij waarom hij moest wegblijven van mensen die te veel gedronken hadden of die zwaar gedrogeerd waren. De familie heeft geen klacht ingediend tegen deze oom maar vroeg hem om nooit meer in hun huis te verschijnen.}

Hetzelfde geldt voor Carole, zij zal ook op een dag boodschappen doorgeven. Maar ze moet meer geduld uitoefenen en haar tijd afwachten voor dezelfde veiligheidsredenen in de omgeving waar ze woont. Het is voor allen belangrijk dat jullie meer begrip hebben van de persoonlijkheden die via jullie gaan spreken en waarom. Daarom hebben jullie het Urantia Boek ontvangen, om een basiskennis te verwerven.

Later zullen we jullie bewustzijnsniveau en intelligentie verhogen.

Mijn kinderen, er zijn vele, vele dingen in voorbereiding en er is ook nog heel wat schoon te maken waarvoor u al de eerste instructies hebt ontvangen.

Er zijn inderdaad velen van uw voormalig onderwijs die opleidingen hebben ontvangen om te helpen op verschillende niveaus en het niet gebruiken om te helpen op alle vlakken (materieel en spiritueel), maar het zal komen. Op een gegeven moment zullen we het hen doen begrijpen, maak u daar geen zorgen over, we hebben andere middelen om hen te bereiken. Dit zal niet langs u gaan.

Iedereen die gewekt moet worden zal vanaf nu gewekt worden opdat ze allen hun specifieke taken in handen zouden nemen waarvoor ze werden voorbestemd.

U zult met mij voortgaan in de taken die wij u zullen opleggen. Zoals gisteren vermeld, zult u kennismaken met andere Melchizedek Broeders op andere plaatsen waar zij de verantwoordelijkheid van dragen. U zult hun namen ontvangen op de aangegeven tijden. U zult binnenkort vertrekken en reizen in uw regio's van herkomst in Europa. We zullen zien of we u een kleine taak kunnen toewijzen om ginds samen te doen. U hebt genoeg middelen om met elkaar contact op te nemen voor het geval we een klein ding te doen hebben.

Dit kan zijn om Licht Ankers te scheppen, of samen een plaats schoon te maken met de technieken die u nu al bezit, of door Licht Ankers te gebruiken die u al hebt gecreëerd. Vanuit ons oogpunt, kunnen we zien waar dit het meest nodig is. Daarom hoop ik dat we op u kunnen rekenen. U zult reizen en terwijl werken. Dit is een nieuwe vakantie stijl. U wilt dienstbaar zijn, dan zullen wij u taken toewijzen. De middelen zullen ter uwer beschikking gesteld worden. Maakt u geen zorgen, u zult nooit iets te kort komen. We weten hoe de dingen op Aarde eraan toe gaan.

Ik dank u mijn kinderen om naar mij geluisterd te hebben en misschien zal ik aanwezig zijn op uw (volgende) sessie van zondag met Tomas. Er is vertraging met uw vraag/antwoord sessies met Tomas daar er hier eerst een paar zaken moesten geregeld worden opdat u daarna beter voor De Vader zou kunnen werken. Tot ziens mijn kinderen, het was leuk om met u te kunnen praten via dit nieuwe systeem.

Malvantra hier. We hebben u opnieuw op een hogere frequentie afgesteld en zullen dit meerdere malen doen. Jullie zijn beiden zeer bekwaam om veel van deze Energie en deze Kracht te kunnen doorstaan omdat jullie zenuwstelsel aangepast is door uw lange training, wat maakt dat jullie dit gerust kunnen uithouden. Dat was het voor vandaag. Ik laat jullie aan uw bezigheden en ik dank jullie om altijd ter onzer beschikking te staan. Tot ziens mijn kinderen.

AYA hier: Ik wil nog iets zeggen. Het Superuniversum Orvonton, waar u in leeft, staat ook voor vele toekomstige transformaties. Dit alles als gevolg van de veranderingen die zich zullen voordoen op uw kleine planeet. Om toegang te verkrijgen tot jullie planeet met dit communicatiesysteem via Reflectiviteit moesten noodzakelijkerwijs alle circuits van gans het Superuniversum herdaan (herzien) worden. Dankzij al deze nieuwe communicatiesystemen, zal ook gans Orvonton ervan genieten.

Daar het zo belangrijk is, dank ik u om altijd klaar te staan voor ons wanneer wij u nodig hebben. Maakt u geen zorgen, u zult de dingen beetje bij beetje beter begrijpen. Nu wenst uw hart te helpen, dienstbaar te zijn aan De Vader en aan ons en dat is ook wat u doet en wij weten dat we op u kunnen rekenen. We zullen later met kleine porties meer informatie geven. Op een gegeven ogenblik zult u wel begrijpen waaraan u werkt, met wie, hoe en waarom. Dank u mijn kinderen, ik ga u laten. Dag.

EINDE.

*****************************************************************

Sessie van 3 juni 2011 opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig : Cyril

Ontvangen door Kathy

Bezoeker : Christus Michael (Jezus), Schepper Zoon van ons lokaal universum Nebadon.

Christus Michael hier. Hallo mijn kinderen. Ik zie dat u met veel moed deze dagelijks meditaties verder zet en dat u de “Liefde van De Universele Vader en de Genade van De Eeuwige Zoon-Moeder” verstuurd naar de Aarde.

Ja, het wordt tijd dat de wereld weet dat De Eeuwige Zoon ook eigenlijk een “Eeuwige Moeder” is, een partner van De Universele Vader.

Zij zijn mijn Ouders, ze zijn degenen die me geschapen hebben zodat ik vervolgens leven kon scheppen in mijn lokaal universum van Nebadon.

Daar u al een beetje kennis hebt over God de Allerhoogste, wil ik u ook zeggen dat elke planeet een Allerhoogste bezit en dat uw Planetaire Allerhoogste “Urantia” noemt en dit is waarom wij uw planeet zo noemen. U noemt uw planeet "Aarde" en sommigen van u noemen deze goddelijke ziel, die zich nog moet ontwikkelen: "Gaia", maar wij noemen haar "Urantia".

Uw Planetaire Allerhoogste zal zich profileren dankzij uw inspanningen en zal langzaam meer en meer contact opnemen met u. Er is weinig bekend over de Planetaire Allerhoogste en we zullen u daar in verloop van tijd meer over onthullen. Elke planeet heeft een Planetaire Allerhoogste die na verloop van tijd zich gaat personaliseren en groeien door de ervaringen van haar bewoners. Dit alles zal een effect hebben op de ontwikkeling van God de Allerhoogste.

De Planetaire Allerhoogsten” werden tezamen met de Oneindige Geest geschapen door De Allerhoogste, die eigenlijk meer een Allerhoogste Godin is of een Goddelijkheid met een vrouwelijk aspect.

U zult ook voor haar werken. De wijze waarop Urantia zich zal personaliseren zal later onthuld worden, maar ze zal zich personaliseren dankzij uw bijdragen. Wanneer alle Planetaire Allerhoogsten gepersonaliseerd zijn, zullen opgroeien, dan zullen zij God De Allerhoogste helpen ontwikkelen, wat een goede zaak zal zijn voor gans ons lokaal universum Nebadon.

Zij is zich van u sinds een lange tijd bewust en nu is het aan u, de mensen, om haar te helpen zich te personaliseren door uw acties, door de Liefde en de Genade dat u aan uw broeders en zusters betuigt, door uw daden van moed, uw dienstbaarheid aan de Mensheid en aan De Universele Vader.

De Planetaire Allerhoogste ontvangt Haar persoonlijkheid van De Universele Vader op het moment dat deze planeet zal terecht komen in de fase van Licht en Leven. In tussentijd zal ze groeien door uw acties.

Dit miesje hier vraagt zich af van waar al deze informaties komen en ze is bang om domheden te vertellen. Het is allemaal geen erg. Deze woorden komen van mij en er zullen andere ontvangers/verzenders (T/R) komen die deze informaties zullen bevestigen die ik zojuist heb doorgegeven.

Ziet u mijn kinderen, u werkt hier in een klein hoekje op Aarde om goed te doen voor anderen en ineens realiseert u zich dat alles wat u doet een groter impact heeft, veel groter, meer en hoger dan de invloed die u hier dacht te hebben. Verheugt u daarover daar men u geleidelijk aan veel zal onthullen, zowel als aan anderen voor het valideren van al jullie gegevens.

Ja, ik weet het Cyril. U zou zo graag boodschappen doorgeven om gebruikt te worden als een stem voor ons. U leert best eerst nog een heleboel dingen, leer geduld uit te oefenen omdat als u ooit zult van start gaan, het van in het begin goed moet zijn. Wij hebben een groot werk voor u en u bent ons al heel dienstbaar. We hebben u nodig en we zijn blij dat we op u kunnen rekenen. Dank u mijn kinderen, ik neem afscheid nu.

MONJORONSON hier: de Magistraat Zoon die zich voorbereidt om op uw planeet te komen. De naam Monjoronson zal nog een tijd gebruikt worden, zeker nog een paar jaar. Want er blijft nog veel werk te doen, nog veel schoon te maken voordat ik werkelijk op deze wereld kan komen op een meer fysieke wijze. Maar u zult ons zien, maak u geen zorgen, u zult ons zien. U werkt voor ons, voor de Plannen van Christus Michael (Jezus ) zoals nog vele anderen dat doen, en ieder zal gewekt worden op het moment dat het nodig is.

We plaatsen onze pionnen op de beste manier voor de uitvoering van de plannen van Christus Michael en er zijn sommige die eerder moeten gewekt worden dan anderen. Het maakt allemaal deel uit van het Plan. Dus degenen die nog niet opgeroepen zijn of op de één of andere manier in dienst geplaatst werden, heb geduld uw tijd komt. Ondertussen kunt u veel goeds doen met alles wat u weet en geleerd hebt.

Mijn twaalf Melchizedeks zijn klaar.

Malvantra en Monsanloran maken daar deel van uit. Andere namen zullen later vrij gegeven worden. U hier werkt al voor hen. Anderen werken met andere Melchizedeks op andere plaatsen en in andere regio’s op Aarde. Sommigen zullen weten met wie ze werken en anderen zullen zich gewoon geleid voelen om dingen te doen die nodig zijn en zij zullen dat doen zonder precies te weten wie we zijn.

Met de hulp die we van De Universele Vader ontvangen hebben zal alles goed komen. Christus Michael zal samen met mij komen, net als Machiventa Melchizedek (huidige planetaire prins).

Wij zijn het trio die deze planeet dirigeren om haar naar het tijdperk van Licht en Leven te brengen. Om haar terug naar De Vader te brengen, haar herintegratie te bevorderen opdat ze zou leven en zich ontwikkelen ter eren van De Universele Vader.

Dank u zeer mijn kinderen voor al de inspanningen die u tot nu toe hebt gedaan, we waarderen dit, geloof me, we stellen het erg op prijs. Op dit moment is iedereen net als u heel hard aan het werken voor onze komst.

Ik weet dat u in Frankrijk een verhaal hebt over “Drie Musketiers”. Wel wij zijn:

« ALLEN VOOR EEN» en dat is De Universele Vader

en

« EEN VOOR ALLEN » en dat is De Universele Vader voor gans zijn SCHEPPING en de geschapen wezens.

Dank u mijn kinderen. Dank u.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg en definities van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek

startpagina