God’s Aanwezigheid zal gezien en gevoeld worden.

Sessie 34 van 23 juni 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: B-Maya, Cyril en Wivine.

 

Bezoekers:    AYA – Meester Geest N° 7 van Superuniversum n° 7 Orvonton, De Stem van De Trinteit en De Allerhoogste.

                   Monsanloran Melchizedek

                   Christus Michael en Moeder-Geest Nebadonia

                   Malvantra Melchizedek

Ontvangen door Wivine.

 

AYA sprak na 1u49min                  Totale duur meditatie: 2u06min.

 

{Opmerking Wivine: B-Maya vertelde me voor de meditatie dat vorige week zondag zijn familie hem vroeg om mee naar de kerkdienst te gaan. Hij weigerde maar terwijl zijn familie in de kerk was besloot hij om de Energie van De Triniteit te sturen met onze technieken naar alle mensen in de kerk. Toen de familie terugkwam vertelden ze hem dat tijdens de mis plotseling een vrouw begon te huilen en zeer emotioneel geagiteerd was. Daar niemand begreep wat er haar overkwam dachten allen dat het iets negatiefs was. De priester vroeg aan iedereen om rondom haar te bidden maar ze kalmeerde niet. Het was pas na een tijdje dat ze kon uitleggen wat ze had gezien. Hier is haar verhaal: "Ik zag plotseling het plafond open gaan en een enorme grote witte lichtstraal kwam naar beneden en tegelijkertijd kwam er een andere enorme Lichtstraal uit de grond omhoog en beide lichtstralen ontmoetten elkaar tussen de vloer en het plafond. Toen ze elkaar raakten verspreidden er zich miljoenen kleine lichtpuntjes over gans de kerk en omgaven iedereen en toen zag ik GOD verschijnen. Ik zag GOD."

 

B-Maya vroeg rond wat tijd dit gebeurd was en tot zijn verbazing was het op hetzelfde moment dat hij de Energie had verstuurd.

 

Ik wist dat dit niet onze gebruikelijke energieoverdracht was omdat ze dan eerder een soort transparante melkachtige mist zou gezien hebben en sommigen zouden de Energie in zich hebben voelen binnenkomen. Dit leek meer op de creatie van een lichtanker-Merkabah, maar hoe was dat mogelijk? Dus vroeg ik uitleg in het begin van onze meditatie. }

 

AYA: Dit is AYA hier, Meester Geest n°7 van uw Superunivers N°7 Orvonton. Ik ben de Stem van de Triniteit en De Allerhoogste. Nu spreek ik tot u als Meester Geest.

 

Wat B-Maya u vanochtend vertelde is iets dat meer en meer zal gebeuren. In de toekomst gaat u bekwaam zijn om deze "tijdelijke of permanente Merkabah-Lichtankers” op afstand te scheppen.

Toen B-Maya de Energie verstuurde met de methode die u hem heeft aangeleerd, hebben wij deze gebruikt om in die kerk een 'tijdelijk Merkabah Licht anker' te scheppen. Deze Maya vrouw zag dat gebeuren tijdens de mis en zij zag en voelde de aanwezigheid van De Vader door de verschijning van Christus Michael.

 

{Nota Wivine augustus 2014: wanneer Jezus verschijnt op deze manier dan ziet men Hem niet in menselijke vorm en dan moet je nog bekwaam zijn om het te zien. Men ziet alleen flitsen van blauw en wit Licht met een schijn van een gezicht. Deze vrouw moet de grootste schok van haar leven gehad hebben. Het is de tweede Maya vrouw die dit kon zien. De 1rste was toen we met 6 personen ons Lichtanker in de tempel hebben gecreëerd een paar jaar geleden en niemand wist dat het Christus Michael was die verschenen was. We hadden zo een vermoeden maar we zijn er nooit zeker van geweest. Het was enkel de Maya vrouw die het had gezien en het ons heeft beschreven nog met angst in de ogen. Wij, de Europeanen, hadden niets gezien.}

 

Dit is een nieuwe ervaring voor u en wij kunnen dat nu met u experimenteren omdat u deze "Onafhankelijke Gedachtenrichters uit Het Paradijs" hebt ontvangen om uw toekomstige taken uit te voeren in de “schoonmaak” van verschillende oorden in de 3e en de 4e dimensie. De gebruikte methoden zullen voor u slechts zichtbaar zijn in de 4e dimensie met uitzondering van personen die een aangeboren gevoeligheid hebben in hun hersenen om dit te kunnen zien in de 3de dimensie of die hiervoor hulp ontvangen van hun Gedachtenrichter en Middenwezens om ertoe te komen.

 

Er zijn nu andere vermogens beschikbaar en u ontvangt de capaciteit om de Geestelijke wereld tijdelijk zichtbaar te maken door samen op afstand dit type van Merkabah’s te scheppen in regio's waar het hoogst nodig is. De lokale mensen die dit zullen zien of voelen zullen deze plaatsen als "Heilig" gaan beschouwen en associëren met hun religie. Maakt u daar geen zorgen over want dat is een normale reactie bij mensen die niet begrijpen hoe de Geestelijke Wereld te werk gaat.

 

Als B-Maya dit alleen kon doen van zijn huis naar de kerk van het dorp, beeldt u dan in welk een impact u zult hebben wanneer u dit in groep zult doen met de vermogens die u zult ontvangen via deze "gespecialiseerde God Fragmenten van Het Paradijs" om een tijdelijk of permanent Merkabah Lichtanker te scheppen op afstand in bepaalde regio's... beeldt u in wat een impact dit zal hebben op deze regio's!

 

Dit is een eerste uitleg die wij u geven over wat de nieuwe vermogens zullen inhouden. Er zal veel meer toegevoegd worden aan wat u allen nu kunt doen.

 

Blijft voortdoen met uw trainingen en meditaties; Heb vertrouwen en geloof. Indien uw familie en omgeving niet begrijpt met wat u bezig bent, neem hen dat niet kwalijk want niet zo lang geleden dacht u net als zij.

 

Wanneer er mensen toevallig getuige zijn van het scheppen van een Lichtanker met de verschijning van Christus Michael-Jezus onder hen, leg dan alles zo eenvoudig mogelijk uit.

 

Dank u, mijn kinderen en tot ziens.

 

Monsanloran hier: mijn kinderen zodra u de gedetailleerde kaarten van Turkije in uw bezit hebt bestudeer ze goed en dan zal ik u de plaatsen aanduiden waar te gaan. Als u ter plaatse bent dan kunt u meer details ontvangen van alles wat er te zien is via brochures van het toerisme bureau of via de lokalen waarmee u in contact zult komen. Doe dan elke dag als het kan een kleine meditatie zodat wij u kunnen richten naar de juiste sites en zeggen wat u daar hoeft te doen. Tot weerziens, mijn kinderen.

 

Christus Michael hier: mijn kinderen, waar u ook zult gaan, alleen of in groep, zult u Mijn Aanwezigheid kunnen aantonen met deze nieuwe vermogens. Wat deze Maya-vrouw beleefd heeft is gewoon een voorsmaakje op wat vele mensen zullen beleven en ervaren wanneer u de “Energie van De Vader” zult versturen onder onze leiding, door precies te doen wat we u opdragen.

 

Wees dan niet verbaasd als er vreemde dingen gebeuren wanneer u Energie verzendt naar plaatsen waar mensen samenkomen voor een mis of om te bidden in Mijn Naam of die van God.

Ik herinner er u aan dat: "u mijn anonieme soldaten bent, dat u in stilte hoeft te werken, achter de gordijnen om al de kinderen terug naar Mij te brengen en dan zal Ik ze vervolgens naar huis begeleiden tot bij De Vader want dat is MIJN TAAK.

 

Dank u mijn kinderen en geef het niet op, het "plezier" is pas begonnen.

 

Nebadonia: Ik ben Nebadonia uw Moeder Geest van dit plaatselijk universum, de Bijstand van Jezus Christus of Christus Michael. Ik ben zo blij, mijn kinderen, dat u gekozen hebt om dit werk te doen en wij zien allemaal nu al de gevolgen ervan. Al mijn Engelen die ik naar u toe heb gezonden zijn erg blij met alle veranderingen die deze kleine inspanningen die u nu doet met zich meebrengen.

 

Ik moedig u aan om voort te doen, mijn kinderen, en laat u niet in verwarring brengen door wat mensen u vertellen die niet begrijpen met wat u bezig bent. Leef gewoon uw dagelijkse leven en houd dit deel voor het ogenblik geheim onder jullie.

 

Tot weerziens, mijn kinderen. U hebt mijn zegen.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina