Mayas en Incas gerelateerd sinds oude tijden.

Sessie 39 van 18 juli 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling ---Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: B-Maya, Cyril en Wivine

Bezoeker: Ma-QinPrimaire Middenwezen n° 173

Ontvangen door B-Maya en Wivine.

Ma-Qin sprak na 1u29min…            Totale duur meditatie: 1u48min.

MA-QIN (B-Maya): Het is dankzij Gods liefde dat we tijd hebben uitgetrokken om Hem aan te bieden. Ik ben Ma-Qin en ik ben erg blij om deel te mogen uitmaken van deze meditatie. Ik wilde alleen maar bevestigen dat jullie de laatste sessie over de Gedachtenrichters (sessie 38 - 15 juli 2012) best terug zouden herlezen. Het is zeer belangrijk te begrijpen waarom uw Gedachtenrichter uw sterfelijk bewustzijn dient te “controleren”. Ik zal hier nog vaker op terugkomen.

{Nota Wivine: B-Maya had de transmissie onderbroken omdat hij een geluid hoorde aan zijn recorder en dat heeft nagekeken------de batterijen waren leeg.

10min. later heeft Ma-Quin hierdoor met mij contact opgenomen. Ik ben pas na de meditatie te weten gekomen wat er gebeurd was.)

MA-QIN (Wivine): Ik ben Ma-Qin, Primaire Middenwezen n° 173. Ik gebruik de naam Ma-Qin omdat het een betekenis heeft in de Maya-taal. Ik ben van nu af aan toegewezen aan uw groep en vooral aan B-Maya voor het Maya-volk. Ik verblijf sinds een tijdje rond uw groep en werk samen met u en uw Middenwezens.

Ik ben een soort boodschapper tussen de Hemelse wezens, de Middenwezens en u. Ik zal berichten en kennis overbrengen aan het Maya volk door middel van B-Maya. Voor het moment moeten we beiden nog afstemmen, zowel ik als B-Maya en we zijn daaraan bezig met de Melchizedeks.

Ik maak de verbinding tussen jullie, de Secundaire Middenwezens en de administratie van Jerusem. Het is niet de eerste keer en in feite werd het u verteld vanaf het begin dat uw groep en de Maya jongeren van uw groep een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst bij de hereniging van de Maya bevolkingen nu verspreid over 3 landen. Zij moeten terugkeren naar hun oude waarden en terugvinden waarvoor ze stonden.

De hereniging van de Maya's zal 3 tot 4 generaties in beslag nemen maar is nu al begonnen op vele niveaus. Wanneer we spreken over het terug ontvangen van de “waarden van de oude Maya's” spreken we van hun vroegere kennis op spiritueel niveau.

Het zelfde zal worden georganiseerd in Peru, in de Andes om de oude (spirituele) kennis van de Inca’s terug te brengen. U zult daar ooit naartoe gaan met uw ganse groep. Er is een zeer grote verbinding van oudsher tussen de Inca's en de Maya's sinds meer dan 2.000 jaar.

Dit is alles wat ik u voor het moment kan vertellen. De meeste van mijn contacten zullen met B-Maya zijn omdat ik hier ben met zijn eigen (secundaire) Middenwezens om hem te beschermen zodat hij voorbereid kan worden om ooit te spreken tegenover zijn eigen volk en dat zal op zijn minst nog 5 jaar tijd vergen.

Dank u zeer mijn vrienden en we zullen elkaar weerzien. Tot kijk!

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina