Primaire en Secundaire Middenwezens

Sessie 43 van 1 augustus 2012 - opgenomen Nederlandse vertaling Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Cyril, B-Maya, Carole en Wivine

Bezoeker: MA-QUIN Primaire Middenwezen n173

Ontvangen door Wivine.

Ma-Quin sprak na 1u55min Totale duur meditatie: 2u08min.

Ma-Quin: Ik ben Ma-Quin, Primaire Middenwezen nr.173. Ik werd 500.000 jaar geleden geschapen op een supra-materiele, niet seksuele verbintenis tussen een vrouwelijke en mannelijke medewerker van de Lichamelijke Staf van de toenmalige Planetaire Vorst Caligastia.

Er werden zo 50.000 Primaire Middenwezens geschapen. Wij zijn hermafrodiet omdat wij mannelijke en vrouwelijke aspecten bezitten. Daar onze aard veel korter licht bij die van de Engelen zijn wij voor jullie zeer moeilijk zichtbaar. Wij zijn verschillend van de Secundaire Middenwezens die ook voor u onzichtbaar zijn maar toch veel korter bij u staan en meer op de mens lijken. Er werden er 1.984 geschapen door nakomelingen van Adamszoon en Ratta zon 35.000 jaar geleden en zij zijn definitief vrouwelijk of mannelijk van aard en vertegenwoordigen al uw aardse rassen.

Niemand van ons plant zich voort en wij zijn de permanente onsterfelijke inwoners van Urantia, uw planeet. Ik heb vele mensen zien geboren worden en zien vertrekken naar de hemelse Woningwerelden. We gaan nu een tijdje samenwerken totdat het jullie tijd is om naar de 1ste Woningwereld te gaan en uw evolutie vandaar verder zult zetten naar De Universele Vader in het Paradijs.

Ik heb mij als vrijwilliger aangeboden en kreeg toestemming om met uw groep te werken, samen met de Secundaire Middenwezens die werden toegewezen aan ieder individu van uw groep. Ik dien gewoonlijk als contactpersoon tussen het planetaire serafijnse bestuur en de Secundaire Middenwezens. De persoon van uw groep met wie ik voortdurend in verbinding zal zijn omdat we hem als contactpersoon hebben uitgetest, is B-Maya.

Ik zal bij ieder van jullie komen en met u spreken wanneer jullie onze stemmen kunnen ontvangen en doorgeven, wanneer jullie daarvoor opgeleid zijn. Het is ook een vorming voor mij omdat ook ik mijn woorden moet leren rechtstreeks doorgeven aan jullie zonder hulp van mijn vrienden, de Secundaire Middenwezens. Het zal enige tijd duren en ik vraag jullie om geduldig te zijn met mij in dat opzicht.

Uw groep heeft veel te leren en zal veel taken uitvoeren, niet alleen in Belize, maar ook in andere landen van Centraal en Zuid-Amerika, later in Noord-Amerika en op andere plaatsen in de wereld. Ik zal degene zijn die jullie zal helpen en begeleiden met uw Secundaire Middenwezens tijdens al uw reizen zodat jullie goed beschermd zijn en de instructies van de begeleidende Engelen en Aartsengelen van het planetaire bestuur, onder wiens zorg en toezicht jullie staan, onmiddellijk ontvangt.

Jullie behoren tot het Korps van Bestemmingsreservisten en het Kosmisch Reserve Korps van burgers van Urantia.

Jullie behoren ook tot een subdivisie van de Magistraat Missie die onder de leiding staat van de Magistraat Zoon, van uw huidige planetaire Vorst Machiventa Melchizedek en van Christus Michael. Deze Missie is functioneel en is opgestart. De Magistraat Missie hoeft niet te wachten totdat de Magistraat Zoon en zijn medewerkers hier in het vlees rondlopen om op te starten en te functioneren.

Wij zullen jullie langzaam doen begrijpen waar jullie inpassen in het hemelse planetaire bestuur van uw planeet en jullie leren wie jullie supervisoren zijn met hun aanspreektitel en aan wie jullie verantwoording moeten afleggen en onder wiens zorg en toezicht jullie staan.

Ik ben Ma-Quin, Primaire Middenwezen verbonden met uw groep en ik werk als schakel tussen uw materiele wereld en de Planetaire Regering onder de supervisie van de Magistraat Zoon.

Dank u wel, mijn kinderen, dank u wel en tot de volgende keer.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina