De komende werkzaamheden.

Sessie 49 van 8 oktober 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole en B-Maya

Bezoeker: Ma-Quin – Primaire Middenwezen.

Ontvangen door B-Maya   (terwijl Wivine, Victor, Cyril, Loretta en Karel in Turkije waren.)

Ma-Quin sprak na 1u10min……              Totale duur meditatie: 1u19min.

Ma-Quin: Ik wens een aangename dag aan B-Maya, Carole, Wivine, Cyril en de anderen van de groep in het buitenland. Ik groet u allen want het is een lange tijd geleden dat ik hier bij jullie nog aanwezig was. Onze communicaties en -services zijn echter nog steeds beschikbaar.

Ik stuur mijn beste wensen en zegeningen aan Wivine, Cyril en de anderen daar hun reis in Turkije al is begonnen en ze daar een groots werk doen dat niet gemakkelijk is, maar ze zijn goed opgeleid.

Wij willen dat u, B-Maya en Carole, dit werk van grote dienstbaarheid aan Urantia voortzetten, omdat anderen daarvan afhankelijk kunnen zijn om hun innerlijke waarheid te vinden.

Bereid uzelf voor op het komende werk dat snel zal aankomen. Zodra diegenen die nu in Turkije zijn terugkomen naar Belize zullen er grote verklaringen en verkenningen komen; ervaringen zullen gedeeld worden waarvan zal geleerd worden.

Doe zoveel mogelijk meditaties en blijf op het goede spoor. Uw stoffelijk lichaam interfereert inderdaad nog te veel in uw geestelijk leven en dat verzwakt u bij het uitvoeren van de betere dingen in uw leven.

Ik dring erop aan om sterk te blijven in de dingen die op uw weg worden gelegd, voornamelijk bij het kwetsen van anderen of door anderen gekwetst worden, fouten, misverstanden en jaloezie. Houdt deze lasten ver van u en leef als wij: probeer de perfectie te bereiken van onze Schepper Bron.

Ik ga jullie nu laten en zal terugkomen bij de volgende sessie. Tot weerziens, mijn soldaten. Tot ziens, mijn kinderen.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina