TERUGKEER MAYA COSMISCHE MEESTERS

DEEL 12- 2011

Sessie van 8 juni 2011 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans

Aanwezig: Cyril

Ontvangen door Kathy

Bezoekers: AYA, Meester Geest n°7 van Superuniversum n°7, Orvonton. De Stem van de Triniteit en de Allerhoogste.

KUWAYA, Meester Geest n°2 van Superuniversum n°2, De Stem van De Eeuwige Zoon

Monsanloran MELCHIZEDEK

SIRAYA, Meester Geest n°1 van Superuniversum n°1, De Stem van De Universele Vader.

AYA : Ik ben AYA mijn kinderen. Ik ben blij u allen samen te vinden. Ik ben Meester Geest n°7 van Superuniversum n°7, Orvonton waarin u leeft.

Het gaat inderdaad allemaal erg snel nu (de communicatieverbinding met het systeem van reflectiviteit). We hebben dingen op zijn punt gesteld om gemakkelijker en sneller te kunnen communiceren. Daarvan komt de duizeligheid in uw hoofd.

Wij willen u het volgende meedelen: heb geduld, uw tijd zal komen. U werkt al met Monsanloran om te proberen het menselijk bewustzijn te zuiveren van al het negatiefs dat hier gedurende duizenden jaren werd opgebouwd. Doe telkens wat hij u vraagt zo snel als u kunt. Het is een belangrijke reiniging opdat deze Aarde en de mensheid sneller zou kunnen evolueren naar het tijdperk van Licht en Leven.

Meer zal worden onthuld over deze groepen van zielen met een Morontia lichaam die op Aarde zijn gebleven en de zielen die geen fysiek lichaam meer bezitten maar wel een energetische vorm waarmee ze blijven voortbestaan en die niet kunnen vertrekken.

U bent al met dit werk begonnen tijdens uw voorgaand onderwijs en u gaat nu meer middelen krijgen om dit werk voort te zetten.

Uw beginners klassen met uw leraar Tomas worden gebruikt voor het opvoeden van deze dolende zielen zoals u hen noemt, zodat ook zij weten waar ze naartoe kunnen gaan en zij moeten een keuze kunnen maken. Uw klassen voor beginners over het Urantia Boek zullen worden gebruikt om hen op te leiden. We zullen ze naar hier brengen. Het gedenkteken dat hier buiten werd geïnstalleerd trekt hen aan.

U mag rondom u een slechts een beetje praten over de verschillende toewijzingen die u van Monsanloran krijgt en wanneer de tijd zal komen dan kunt u meer vertellen over wat u doet. Maar voor het moment hebben we liever niet dat u teveel details geeft, zodat u niet in de problemen terecht komt of dat men u zou gaan opzoeken.

Uw Vraag en antwoord sessies zullen niemand bang maken. Er zijn nog een heleboel mensen die pas beginnen net als u met het Urantia Boek, zoals ook deze zielen die naar hier zullen komen om deze lessen voor beginners te ontvangen. Uw V&A sessies zullen een dubbele rol spelen. Dit is een experiment dat we gaan doen en we zullen zien hoe we dat kunnen op zijn punt zetten.

U zult werk hebben mijn kinderen, veel werk, maar ik weet dat u het met een vrolijk hart zult doen. Maakt u geen zorgen voor uw materiële leven en uw materiële zorgen, u zult niets tekort komen. U leeft eenvoudig en dat is goed zo. Alles wat u doet is van groot belang, niet alleen voor deze planeet, maar voor gans het Superuniversum Orvonton.

Misschien zetten we veel op uw schouders door u dit aan te kondigen, maar u moet bewust worden dat u een onderdeel bent van een grote familie: de Grote Familie van de Mensheid die verspreid is over gans het Superuniversum. Ook moet u zich bewust worden van deze hiërarchie die voor u werd geschapen om u te helpen evolueren en op te klimmen tot De Vader en te worden als Hij.

Uw kleine Aarde heeft een bijzondere bestemming ten gevolge van de rebellie van Lucifer en dat Christus Michael (Jezus) deze planeet gekozen heeft voor zijn laatste en zevende zelfschenking. Op veel Morontia werelden staat zij bekend als de “planeet van het Kruis”. Een Schepper Zoon aan het Kruis nagelen kon alleen maar hier gebeuren en is ook alleen maar hier gebeurd. Uw vader, Christus Michael houdt zoveel van u en hij zal u terugbrengen op de weg naar De Vader, naar uw bestemming.

De grote middelen worden gebruikt en het zal ten goede komen aan gans het Superuniversum Orvonton en dankzij al uw inspanningen. We weten dat we op u kunnen rekenen. Dank u mijn kinderen, ik dank u zeer.

Monsanloran Melchizedek hier: Ja mijn kinderen u moet naar Cockscombe gaan. Er is daar een plek om schoon te maken, om met het Lichtanker te bewerken. Wanneer u zult gaan, zullen wij trachten contact op te nemen met u allen om u te laten voelen waar de beste plek ligt om u te positioneren. Er was inderdaad een verwarring ontstaan met " Hermans Cave”. Er is geen grot in Cockscombe maar er is een oude rituele plek. Wij zullen u leiden omdat blijkbaar niemand onder u deze plaats kent.

Ik stel voor dat degenen die tijd hebben hun auto nemen en onder onze begeleiding de plaats gaan zoeken waar we willen dat u het werk doet dat we van u verwachten. De "Hermans Cave” is goed bekend, u zult die gemakkelijk vinden en probeer zo snel mogelijk daar naartoe te gaan. Ondertussen zullen wij degenen die tijd hebben begeleiden naar de plaats waar u het Anker van Placencia gaat gebruiken ofwel misschien een nieuw scheppen, we zullen zien. Ik dank u mijn kinderen dat ik op u kan rekenen. Dag allemaal.

KUWAYA hier : Meester Geest n°2 van Superuniversum n°2, De Stem van de Eeuwige Zoon-Moeder of De Eeuwige Zoon.

Mijn kinderen u zult weldra het bezoek ontvangen van een van mijn Zonen die u Monjoronson (Magistraat Zoon) noemt. Dien hem wel omdat hij zoveel van u houdt. Als u op een dag oog in oog met hem komt te staan dan zult u Mij zien, ik uw Eeuwige Zoon-Moeder. Het is op deze manier dat mensen een rechtstreeks contact met Mij kunnen hebben, via mijn Zonen zoals diegene die nu op komst is.

God de Vader kan rechtstreeks contact met u opnemen via het God Fragment dat Hij u heeft gegeven, zoals hij ook uw persoonlijkheid heeft gegeven. Ik kan slechts direct contact hebben met u via mijn Zonen, Mijn Schepper Zonen en mijn Avonal Zonen.

Alles verloopt vlot mijn kinderen en ik ben blij dat ik met u kan praten. Als ik met u praat is dat omdat er een van Mijn Zonen op komst is en dat ik hem aan u persoonlijk wou voorstellen. U gaat voor twee van Mijn Zonen werken: uw Schepper Zoon Christus Michael en de Magistraat Zoon die u voor het ogenblik Monjoronson noemt. Op een dag zult u zijn echte naam kennen, maar daar is het nu nog geen tijd voor. Ondertussen zie ik dat u vele taken worden toegewezen en ik heb welbehagen te zien dat u zijn komst voorbereidt en dit werk doet dat zo nodig is voor uw planeet.

Dank u zeer mijn kinderen, ik neem afscheid.

SIRAYA hier : De Stem van De Vader, Meester Geest n°1 van Superuniversum n°1.

Mijn kinderen, De Vader wilt u zeggen dat Hij zo blij is. Hij voelt zo uw liefde aan en uw verlangen om te worden zoals Hij en om uw broeders en zusters te helpen. Hij houdt van uw gebed. Wat kan een Vader nog meer verlangen van Zijn kinderen dan Zich geliefd voelen door hen? Dit is het grootste geschenk dat men Hem kan geven. Tot weerziens, mijn kinderen.

EINDE.

**************************************************************

Sessie van 10 juni 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Cyril, Carole, E-Maya en B-Maya.

Ontvangen door Kathy.

Bezoekers: Malvantra en Monsanloran Melchizedek

MALVANTRA: Mijn lieve kinderen, ik dank u voor uw komst. We hebben belangrijk nieuws voor jullie. Jullie zijn zich allen bewust van de zielen die hier zijn blijven voortleven op aarde en sommigen onder jullie hebben veel last gehad van wat momenteel " zwarte magie, Voodoo, obeah, satanische rituelen" worden genoemd met alle problemen dat dit met zich meebrengt. Dit alles zal snel worden schoon gemaakt met uw hulp.


Deze "zwarte magie praktijken", laat ons ze zo noemen, werden meer dan 100.000 jaar geleden ontwikkeld door volgelingen van Lucifer, Satan, en Caligastia. Ze hadden de 'levenskracht' nodig; ze wilden macht over de mensheid. Omdat de aarde afgesneden was van alle (geestelijke) circuits en verbindingen met het universum, hebben ze een andere manier moeten vinden om levende wezens te scheppen en ze zijn erin gelukt om wat zij "geschapen leven" noemden te creëren, wezens die wij niet als menselijk kunnen beschouwen.


Daar ze geen toegang hadden tot het werk van de Levendragers, noch tot de hemelse circuits, zijn zij begonnen met het scheppen van wezens die geen capaciteit hadden om zich een ziel te ontwikkelen. Wezens met een soort van bewustzijn die niet mogen geschapen worden in het universum en al deze wezens moeten jullie planeet verlaten.


Ten gevolge van de rebellie van Lucifer waren er ook menselijke zielen die een Morontia lichaam hadden ontvangen na hun fysieke dood omdat zij hier op aarde hun ontwikkeling wilden verder zetten. Zij zijn degenen waarover zo veel verhalen bestaan, zoals de verhalen over mensen die in het centrum van de aarde wonen. Een menselijk wezen kan hen niet zien met zijn fysieke ogen, maar ze zijn er af en toe in gelukt om zich zichtbaar te maken. Ze hebben sneller geëvolueerd dan jullie, maar ook zij mogen hier niet blijven. Zij moeten hun evolutie verder zetten op de morontia werelden net als iedereen. Deze groep vormt echter geen probleem.


Wat moet worden verwijderd zijn de overblijfselen van de creaties van Lucifer, Satan, en Caligastia die jullie niet kunnen zien met jullie fysieke ogen; zij zullen van de aarde weggevoerd worden naar andere oorden.


Vervolgens zijn er de negatieve overblijfselen van materieel gebonden zielen die hier blijven rondhangen na de fysieke dood. De negatieve overblijfselen van zielen kunnen niet meegaan naar de hemelen vanwege hun negatieve materialistische geestestoestand en ten gevolge van de rebellie van Lucifer hier op uw wereld waar niets is gebeurd zoals op een normale planeet. Deze zielen bleven soms kleven aan hun fysieke lichaam totdat het lichaam volledig afgebroken werd voordat ze konden ronddolen. Ze leven onder jullie en zijn niet in staat om te communiceren wat zeer frustrerend is voor hen.


Ze beseffen niet wat er met hen gebeurd is of waarom ze niet langer kunnen communiceren. Soms willen ze hun aanwezigheid laten voelen door objecten te verplaatsen en lawaai te maken wat hen niet helpt. Jullie taak zal eruit bestaan om deze negatieve restanten van zielen en de zielen die hier opgesloten werden door hekserij en zwarte magie praktijken van de rebellie van Lucifer te bevrijden.


Jullie hebben een groots werk te doen. Jullie kunnen dat niet gaan aankondigen op TV, jullie kunnen hier geen reclame over maken om te voorkomen dat jullie zich problemen op de hals zouden halen. Deze kwade praktijken worden altijd uitgevoerd door personen die “veel macht” hebben en als ze weten wie jullie zijn, wat jullie doen en wat jullie zijn, gaan zij dat niet waarderen. Dat is de reden waarom wij willen dat jullie discreet en rustig blijven. Voor de buitenwereld doen jullie gewoon meditaties samen en als jullie in groep reizen naar ongewone plaatsen is dat omdat jullie graag reizen.


Jullie gaan ook alle 'negatieve gedachtenvormen' verwijderen waarvan de Maya’s zeker de verwoestende gevolgen van kennen, gezien de manier waarop hun volk hiervoor voortdurend in angst leeft en het is eigenlijk deze angst dat het voedt, dat het in leven houdt. Een "gedachtenvorm" ontvangt energie van elke gedachte die jullie uitzenden, negatief of positief. Als jullie "gedachten" van angst, woede, haat en jaloezie hebben dan scheppen jullie een soort van ‘monstertje' van haat, woede of jaloezie.


Deze vroegere mensen hadden een systeem ontwikkeld dat deze "kleine monsters" in het leven kon houden om anderen schade toe te brengen. Om ze levend te houden moeten de mensen voortdurend gevoelens van haat, woede en angst hebben zodat het systeem kan blijven werken.


Als jullie gaan stoppen met gevoelens van angst, woede, haat en jaloezie te onderhouden en jullie ze gaan vervangen door gevoelens van liefde, genade, begrip, wederzijdse vergeving dan gaan deze "monstertjes" verdwijnen. Dan hebben ze geen voedsel meer. Jullie weten dat als jullie het lichaam niet voeden het zal sterven. Nou, zo zullen ook deze "kleine monsters" sterven.


Ik gebruik de naam " monstertjes" gewoon om een beeld te geven. Neem dit niet letterlijk op, ze kunnen veel soorten aspecten hebben, maar ze zijn verre van schitterend en lichtgevend en ze zien er niet al te mooi uit. Wees dus blij dat jullie ze niet zien.


Als de mensheid hiervan zal worden bevrijd dan hebben jullie een geweldige job gedaan. Jullie gaan hiervoor de middelen ontvangen en jullie zullen extreem krachtig worden.


Er zijn alleen een paar voorwaarden: geloof in jezelf, vertrouw in deze macht die jullie ontvangen en wees niet bang. Als jullie worden overvallen door angst, roep ons, roep "CHRISTUS MICHAEL", zeg zijn naam hardop en jullie kunnen er zeker van zijn dat elke duistere entiteit zal vertrekken. Christus Michael zal onmiddellijk daar zijn en nog veel sneller omdat jullie in Zijn Naam en voor Hem werken. Door jullie broers en zussen te helpen naar het tijdperk van licht en leven te gaan, waar iedereen kan evolueren en gelijke kansen ontvangt, waar er vrede en harmonie zal zijn.

Er zullen nog steeds moeilijkheden in het leven zijn daar een mens niet kan ontwikkelen zonder moeilijkheden, maar ze zullen minder ruw en moeilijk zijn dan op dit moment. Jullie gaan allen de liefde van God in uw harten voelen, iedereen zal een glimlach op zijn lippen hebben en er zal geen honger of ziekten meer zijn als nu. Het is naar dit tijdperk van Licht en leven dat jullie ons helpen uw broers en zusters te brengen.


Dank u mijn kinderen en tot ziens.


MONSANLORAN: wij zullen jullie morgen tijdens een meditatie vertellen wat jullie in Cockscombe te doen hebben.


{Opmerking Kathy: iemand van onze groep had veel problemen met dolende zielen thuis en ondanks al onze inspanningen om ze te laten vertrekken, kwamen ze altijd terug. Tot op het moment waar zij zich rituele Maya objecten herinnerde die al jarenlang in haar garage lagen. Toen ik ze in de hand nam wist ik onmiddellijk wat er gaande was, maar ze wilde zich niet zo maar ontdoen van deze objecten. Deze persoon vroeg daarom advies aan Monsanloran.}


U moet zich onmiddellijk ontdoen van al deze rituele voorwerpen. U hebt gelijk te denken dat al uw familie problemen van daar komen. Breek ze in stukken, doe ze in een zak en gooi ze weg in de zee. U moet kiezen in het leven: gelukkig zijn of u vastklampen aan materiele voorwerpen die van geen nut zijn voor u, integendeel die een slechte invloed hebben op u en uw gezin.


Geef ze niet weg aan iemand anders, ze zijn te gevaarlijk. Zelfs als jullie ze hebben schoongemaakt is het voldoende voor iemand die weet hoe ze te gebruiken om alles opnieuw te laten herbeginnen. Dus stop ze in zakken, neem een boot en gooi ze weg in de zee. De zee zal alles opkuisen en ze zullen zo ver liggen dat niemand ze nog zal kunnen hergebruiken en we praten hier niet van een fysieke persoon.


Jullie werken voor Het Licht, jullie behoren tot De Vader, jullie zijn zich bewust van Zijn innerlijke aanwezigheid…. zij zullen altijd proberen om jullie op alle mogelijke manieren kwaad aan te doen. Het is aan jou om te kiezen (om deze rituele objecten te vernietigen), wij kunnen u dat niet opdringen.

{Nota Kathy 2013: deze persoon heeft dat advies gevolgd en nu is er harmonie in haar familie en straalt haar huis vrede en licht uit.}


De rebellie van Lucifer was geen opstand van de mens op aarde. De stervelingen van die tijd waren zich daar niet van bewust en begrepen niet wat er gebeurde, met uitzondering van een klein aantal. Het was een opstand tussen de goden en de hemelse wezens, en zij werden alle verbannen. Velen van hen vertoeven op de ‘gevangenis werelden’ en anderen mochten hier op aarde blijven voortdoen denkende dat ze deden wat best was om te doen. Wat ze hier gedaan hebben was verschrikkelijk voor ons die dat van onze zijde bekeken. We gaan niet te veel in detail treden want uw sessies zijn niet bestemd om een soort horrorfilm te worden.


Jullie zullen dus ook het hoofd moeten bieden aan degenen die in de Bijbel "de gevallen engelen" worden genoemd en enkele andere exemplaren van deze soort.


Wat wij jullie vragen zijn gevaarlijke missies in de zin dat uw leven in gevaar kan zijn. Zolang jullie kalm blijven, een laag profiel houden en niet praten, zijn jullie veilig en we zijn er om jullie bij te staan en te beschermen.


Het Licht van De Universele Vader is sterker dan om het even wat.


Er is niet meer zo iets als een strijd tussen goed en kwaad. Er is niet meer zoiets als een duivel die tegen God kan vechten. NIETS kan vechten tegen God, De Vader. Ze waren in staat om hun spelletjes te blijven doen omdat De Vader hen dat niet heeft belemmerd, maar nu is het uit, hun tijd is op.


Dank u voor uw aandacht en ik hoop dat jullie onze tips in gedachten zullen houden.


Probeer volgende week een vraag-antwoord sessie te regelen met Tomas. Lees die verhandelingen van het Urantia Boek die jullie interesseren en stel uw vragen. Als iemand de sessie niet kan bijwonen, geef dan uw vragen aan iemand die er wel zal zijn zodat iedereen kan leren van uw vragen, u zowel als de anderen. Ik dank u mijn kinderen.


Ik hoop dat we beide plaatsen zullen kunnen doen tijdens uw trip van volgende week zondag. Ga niet te ver binnen in de "Herman’s cave”. Zodra jullie in de grot zijn zoek dan een leuke plek niet ver van de ingang. Zet jezelf indien mogelijk in een cirkel en gebruik het licht anker van Placencia , zwaai het rondom gans de omgeving met de bedoeling Het Licht te brengen naar deze plaats en alle duisternis en negativiteit te doorbreken...Zeg tegen de zielen om dit Licht te volgen zodat ze hun evolutie kunnen verder zetten.


Ik dank jullie oprecht dat we op jullie kunnen rekenen. Maak jullie geen zorgen over uw materiële leven, jullie zullen altijd al het nodige hebben: voedsel, onderdak, water, gezondheid en een beetje meer. Dus maakt u geen zorgen, als jullie het juiste ding doen zullen jullie niet lijden. Heb Geloof en wees sterk.

De Universele Vader is overvloed. Hij wenst niet dat jullie in armoede of in moeilijkheden leven. Wanneer jullie geloof hebben en jullie werken voor De Vader, wanneer jullie Zijn advies volgen en jullie wil overdragen aan De Zijne, dan zal Hij jullie naar een leven van overvloed leiden op alle niveaus. Ik dank u mijn kinderen, dat is alles voor vandaag. Dag allemaal.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek

startpagina