Heb de moed om te veranderen.

Sessie 53 van 12 november 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole, Cyril, B-Maya en Wivine

Bezoekers: SIRAYA, Meester Geest N°1 van Superuniversum N°1, de Stem van de Universele Vader.

                        Christus Michael (Jezus), Schepper Zoon van ons plaatselijk Universum Nebadon

                   Ma-Quin, Primaire Middenwezen.

Ontvangen door Wivine.

SIRAYA sprak na 1u12min             Totale duur meditatie: 1u49min.

SIRAYA hier: Ik ben de Stem van de Universele Vader. Hallo mijn kinderen, ik zie dat jullie zich aanpassen aan uw nieuwe technieken om Energie te versturen. Wij hebben bewondering voor uw vertrouwen in ons over dit onderwerp.

Velen verkiezen in hun gewoonten te blijven, in wat ze hebben geleerd omdat er altijd de vrees is voor het nieuwe, het onbekende, de angst voor verandering en te moeten vanaf nul herbeginnen in iets nieuws waar alles van vak 1 moet geleerd worden.

De meeste mensen zijn zo. Ze zijn afkerig om van gewoonten te veranderen, omdat dit een stap in het onbekende betekent en men zijn houvast verliest, angst om zich te verwijderen van vrienden en familie of afgewezen te worden door zijn sociale omgeving. Nochtans is dat wat wij aanbevelen, gooi uw leven eens overhoop, probeer eens iets anders.

Als God u "volkomen" had willen scheppen dan had Hij dat gedaan. Hij heeft u "onvolkomen" geschapen met de mogelijkheid om volkomen te worden als Hij, via een heleboel transformaties en ervaringen op vele hemelse werelden. U begint uw opklimming nu in dit eerste en enige materiele leven, zelfs als u denkt dat dit niet zo is, wees er u van bewust dat enkel dit leven en wat u doet in dit leven van belang is voor de toekomst en de eeuwige overleving van uw ziel.

Beleef avonturen en leer het echte van het valse te onderscheiden. U moet eens in de modder gelopen hebben, van de trappen gevallen zijn om daaruit sterker te worden en opnieuw met vastberadenheid de opklimming verder te zetten. U bent hier om alles te ervaren, zowel het goede als het kwade.

Het is vooral de opgedane kennis van ‘beleefde en geleefde ervaringen’ die echt waarde voor uw ziel hebben. Intellectuele kennis opgedaan door het lezen van boodschappen en boeken is als een vuurtoren, een trapleuning die een richting aanwijst en uw ervaringen kan uitleggen.

Indien mogelijk, ga reizen, tracht andere mensen te ontmoeten van verschillende godsdiensten, continenten en culturen, bestudeer hoe zij leven en denken, bekijk hun levensomstandigheden die vaak ver liggen van de kwaliteit van de uwe om uw geest te verbreden. Het zal u helpen begrijpen dat de ‘universele wijsheid’ in iedereen leeft en dat er veel gelijkenissen bestaan tussen de verschillende religies die in één Schepper geloven.

U zult snel opmerken dat de grootste gelijkenis in de wereld ligt bij de “moeders”. Ze zijn allemaal dezelfde en vragen allemaal vrede, onderwijs, welvaart en overvloed voor hun kinderen. Alle moederharten in de wereld roepen op tot vrede.

Als u jong bent dan start u met het geloof van uw ouders, uw regio, uw cultuur. Later als u meer onder de invloed komt van uw Gedachtenrichter die niet stopt met tegen u te spreken of u hem hoort of niet, zou het kunnen dat u behoefte hebt om andere waarheden te gaan zoeken en op dat moment dient u open te staan voor verandering.

Als u zich op een kruispunt bevindt waar u een keuze moet maken, ga in de ‘stilte’ en vraag raad aan uw God Fragment om de juiste weg voor u aan te duiden, want ieder heeft zijn eigen weg.

Er zijn geen goede of slechte wegen als men hand in hand loopt met God om zijn medemens te helpen, om zich te ontwikkelen en om te vormen. Ieder ding dat u hebt geleerd, ieder religieus of spiritueel onderwijs u hebt genoten zijn de steigers die u geholpen hebben om het volgende verdiep van het huis van uw ziel te bouwen. Als het gebouw klaar is dient men de steigers te verwijderen om de schoonheid van het gebouw in vol daglicht te doen schijnen.

Het symbool van het huis dat geen steigers meer nodig heeft betekent dat u uw wil volledig hebt overgegeven in de handen van God en daardoor uw Gedachtenrichter toestemming heeft gegeven om uw mentale bewustzijn te controleren.

De volgende stap zal de fusie zijn van uw ziel met uw God Fragment en als die fusie zich hier op aarde voor doet dan zal uw fysiek lichaam desintegreren ten gevolge van de immense kracht die deze fusie met zich meebrengt. U zult onmiddellijk naar de Woningwerelden gebracht worden waar u wakker zult worden met een nieuw ‘Morontia lichaam’ en als een “gefuseerde eenheid, God-mens” uw opklimming op volle toeren verder zetten.

Het vraagt moed, vertrouwen en durf om de innerlijke leiding te volgen zodat u dat kunt bereiken. U zult uw veranderingen, uw transformaties dienen te aanvaarden en begrijpen dat u die oude steigers niet meer nodig hebt die zo nuttig waren tijdens de constructie van het gebouw van uw ziel.

Ik dank u voor uw aandacht mijn kinderen en tot ziens.

Christus Michael: mijn kinderen, jullie zitten er middenin. Zowel in uw eigen transformaties als in de planetaire veranderingen die zich voordoen in het bewustzijn van de Mensheid.

Binnen enkele jaren gaan jullie de resultaten beginnen zien van al het werk die de Lichtwerkers hebben uitgevoerd via de verschillende programma’s die wij op gang hebben gebracht op deze planeet om dat recht te trekken wat hier 200.000 jaar geleden is scheef gelopen ten gevolge van de Lucifer Opstand.

Blijf vertrouwen op uw Ouders van dit plaatselijk universum Nebadon, op Mij en Nebadonia, uw Moeder-Geest. Wij staan altijd naast u in uw moeilijke momenten van transformatie en verandering. Wij beleven grote vreugde als wij Het Licht zien binnendringen in het hart van de mensen dankzij de hulp van al diegene die hier op Aarde hand in hand met ons werken.

We zijn op goede weg en alles verloopt volgens de Plannen die aanvaard werden door Mijn ouders: de Universele Vader en de Eeuwige Zoon-Moeder die mij geschapen hebben door ‘gedachte’ zeer lang geleden.

Ik feliciteer allen voor de moed en vastberadenheid die u aantoont om vooruit te willen, zelfs met tegenwind wegens uw omgeving die jullie wenst te houden in wat ze kennen omdat ze het niet begrijpen. Er is moed nodig om de weg van transformatie op te gaan en onze uitgestoken handen aan te nemen zeker als u ons niet kunt zien en amper hoort.

Ik ben heel fier op al mijn kinderen die « In Mijn Naam » werken en ook op diegene die dat niet weten en toch hun best doen om van Urantia een betere wereld te maken waaruit het Licht schijnt.

Mijn vrienden, tot ziens. Ik ben heel gelukkig en uw Moeder-Geest eveneens.

{Nota Wivine : gedurende een hele tijd trachtte men mij duidelijk te maken dat Ma-Quin contact wou opnemen met B-Maya en op een moment heb ik het hem luidop gemeld maar voor de een of andere reden lukte het niet en is Ma-Quin bij mij gekomen.}

Ma-Quin: Ik ben Ma-Quin, Primaire Middenwezen. Ik heb getracht mij te verbinden met B-Maya maar het lukte mij niet. Daar jullie allen constant herwikkeld, getransformeerd en verbeterd worden op hogere communicatie niveaus kan het gebeuren dat wij onze manier om met jullie te communiceren moeten aanpassen.

Wat ik wou zeggen is dat ik altijd bij jullie ben met mijn groep van Secundaire Middenwezens. Wij volgen jullie regelmatig en ondersteunen jullie meditaties. Wij helpen bij de vertalingen voor de Hemelse Wezens, wij bereiden jullie verbindingen voor en trachten iedereen te helpen om zo comfortabel mogelijk te zitten.

Wij hebben geen tijd om naast u te zitten, uw hand vast te houden en een babbeltje te slaan. Wij verplaatsen ons zeer snel en kunnen in een paar minuten bij jullie zijn als u ons nodig hebt zelfs al werken we aan de andere kant van de wereldbol.

Wij werken al heel lang voor Machiventa Melchizedek – onze planetaire Prins, zelfs al van voor hij dat was. Begrijpt u nu waarom onze samenwerking geen toeval is? Wij werken voor dezelfde Melchizedeks als u.

Door het feit dat zo’n 60% van de 100 lichamelijke leden van het Korps van de toenmalige planetaire Prins Caligastia in opstand kwam 200.000 jaar geleden werden er veel van hun taken niet uitgevoerd. Daarom hebben wij, de Primaire en Secundaire Middenwezens, velen van die specifieke taken op ons genomen zelfs al is dat geen standaard procedure. Wij waren in de mogelijkheid om deze lacunes op te vullen onder de leiding van Machiventa Melchizedek en ik verzeker u dat hij ons weet bezig te houden, zeker met al uw oorlogen, natuurrampen en nog veel meer dat we u nu niet kunnen uitleggen.

Maak u niet bezorgd B-Maya, ik kom nog terug bij u. U weet dat ik mijn aanwezigheid bij u voelbaar kan maken.

Tot weerziens iedereen en ik was de laatste om u toe te spreken.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina