De Moeder van alle kinderen der Universa.

Sessie 54a van 19 november 2012 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Engels/Frans. {Sessie uitgegeven in 3 delen}

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole, Cyril, B-Maya en Wivine.

 

Bezoekers :   Malvantra Melchizedek

                   SIRAYA, Meester Geest N°1 van Superuniversum N°1, De Stem van De Universele Vader.

                   AYA, Meester Geest N°7 van Superuniversum N°7, De Stem van De Triniteit en De Allerhoogste.

Ontvangen door Wivine.

Malvantra sprak na1u30……..                   Totale duur meditatie: 2u17min.

Malvantra: mijn kleintjes, jullie werden vandaag verbonden via nieuwe circuits met een totaal verschillend systeem omdat De Allerhoogste gaven wenst te schenken aan Urantia.

Zij heeft Majeston gevraagd om een communicatie systeem op te zetten met Seconafijnen zodat ze gemakkelijker contact kan opnemen en wat ze wenst over te brengen veel duidelijker zou overkomen. Wij helpen hieraan door jullie te verbinden met dit “buitengewone circuit” dat met Reflectiviteit zal werken tussen jullie en De Allerhoogste.

Normaal gezien is het Aya-Meester Geest nr.7 , de Stem van de Allerhoogste die in haar naam spreekt. Er werd echter besloten om Haar Wezen op Urantia meer te laten voelen opdat ze zou bekend geraken als

De Moeder van alle kinderen van alle Universa

van wie iedere ziel een levend onderdeel is.

Dank u, mijn kinderen.

AYA: Ik ben AYA, Meester Geest nr.7 van Superuniversum nr.7 Orvonton. Ik ben de Stem van De Triniteit en de Stem van De Allerhoogste.

De Allerhoogste is de kosmische Al-Ziel van de Zeven Superuniversa met de ‘4 buitenruimten’ die er rond circuleren. Zij is de Experiëntiële Godin in wie allen onder u leven en die Haar helpen groeien door acties te ondernemen, dingen te implementeren en nieuwe avonturen te beleven. Het is ook uw taak om De Allerhoogste te helpen groeien in God De Almachtig Allerhoogste.

Er wordt een “buitengewoon communicatie circuit geïmplementeerd op Haar aanvraag met de medewerking van Majeston Hoofd van De Reflectiviteit” en zijn Seconafijnen – de Reflectieve Engelen die verantwoordelijk zullen zijn voor de communicatie tussen de mensen en De Allerhoogste.

Dit is een belangrijke beslissing waarvan u nu niet al de implicaties inziet en het zal enige tijd duren vooraleer de mensen hiervoor klaar zullen zijn.

Het zal een grootse gebeurtenis zijn voor gans Nebadon en Orvonton daar het betekent dat De Allerhoogste gegroeid is en dat ze begint Haar macht uit te oefenen in de Superuniversa.

De tijd gaat snel vooruit voor jullie, heel snel.

Het is jullie taak om De Allerhoogste kenbaar te maken en anderen doen begrijpen wie Zij is.

Het is ook jullie taak om De Universele Vader kenbaar te maken en doen begrijpen dat Hij een persoon is en dat Hij persoonlijk contact wenst met al zijn kinderen.

U zult nieuwe krachten en vermogens ontvangen waarvan we zullen uitleggen hoe ze te gebruiken om ze te implementeren overal waar u langskomt. Sommige van deze vermogens zullen gebruikt worden tijdens de meditaties wanneer wij jullie brengen naar andere regio’s op uw planeet.

Anderen zullen u dan weer dienen in uw dagelijks leven om individuen, volkeren, landen en hele continenten te helpen met behulp van de "Zuivere Energie en Geest van uw Gedachtenrichter", waarin de "onafhankelijke God Fragmenten" die hier zijn om daarin samen te werken, ook helpen. We zullen later het doel hiervan uitleggen.

Dank u, mijn kinderen, dat was alles voor vandaag.

{vervolg in sessie 54b-2012}

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina