Toekomstige ontwikkelingen in Mezza Verde.

Sessie 56 van 3 december 2012 – opgenomen – Origineel Engels/Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig:  B-Maya, Cyril en Wivine

Bezoekers:    Malvantra Melchizedek

                   Chief Bzutu – ABC-022 - Secondaire Middenwezen.

Ontvangen door Wivine.

Malvantra sprak na 1u40min          Totale duur meditatie: 1u54min

Malvantra hier: Ik kom enkel een paar woorden zeggen.

Wat jullie hier proberen te implementeren is iets dat uit uw hart komt, dat jullie gewenst hebben: voor de ene bewust, voor anderen onbewust.

Hoewel sommigen van u nog erg jong zijn om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen vragen wij aan allen om ons hiermee te helpen. Zorg ervoor om hier te zijn wanneer we erom vragen. Wat er de komende twee maanden zal gebeuren is uiterst belangrijk om de noodzakelijke veranderingen op gang te brengen in het mentale bewustzijn en de harten van de mensen op uw planeet.

De komende twee maanden zijn buitengewoon belangrijk, dus neem deel aan zoveel meditaties als u kunt en probeer hier aanwezig te zijn elke zondag op het afgesproken uur.

Laten we zeggen dat binnen een jaar, wanneer alles functioneel is en u de nodige bekwaamheden zult hebben dan zullen er hier mensen komen om door u opgeleid te worden in de verschillende zaken die u aan te bieden hebt. Zij zullen daarmee terug naar huis gaan om hun eigen meditatie groep op te richten of deel te nemen aan die van jullie. Zij zullen wat zij hier geleerd en ontvangen hebben ook voor andere doeleinden gebruiken. Het zal afhangen van het evolutiestadium van hun ziel en in welk gebied zij actief willen zijn.

Wij gaan een zeer breed scala van mogelijkheden geven zowel voor de beginner die zich pas bewust wordt van zijn inwonend God Fragment tot de meer ervaren zielen.

Op deze wijze zult u van start gaan om uw toekomstige nieuwe vermogens te verspreiden. U hoeft daarvoor niet de hele wereld rond te reizen. De mensen gaan tot u komen of u zult ze ontmoeten als bij toeval tijdens uw reizen. U zult ze de capaciteiten geven die ze nodig hebben en waarvoor ze tot bij u zijn gekomen. Zij zullen daarna terug naar huis vertrekken en met hun God Fragment, Engelen en Gidsen aan de slag gaan om dit werk op hun eigen wijze voort te zetten.

Daarbovenop zullen wij jullie blijven sturen naar verschillende oorden op uw wereld om specifieke "reinigstaken” uit te voeren want dat is uw bijzondere taak en niche. Jullie werden daarvoor jaren opgeleid en zolang het “schoonmaak werk” niet is voltooid gaan jullie dit werk voortzetten.

Bedankt allemaal om naar mij geluisterd te hebben en tot ziens.

BZUTU : Chief Bzutu hier, ABC-022 en Secundaire Middenwezen verantwoordelijk voor de 11:11 Progressie Groep van de Middenwezens.

Ik heb de deur van ons meisje hier moeten intrappen want ze wou mij niet laten spreken. Ze denkt dat ik de persoonlijke vriend van iemand anders ben en dat klopt. Maar ik heb hier iets te vertellen.

Wij werken met jullie zoals met vele anderen. Mijn Australische vriend heeft de mogelijkheid om ons te zien en zo zijn we vrienden geworden. We hebben gedurende vele jaren samengewerkt en wij zullen dat nog lang blijven doen.

Jullie, mijn vrienden, worden door ons geholpen sinds een paar jaren, vanaf jullie begonnen zijn met uw meditaties om te leren wat de geestelijke wereld u tracht over te brengen.

Wij zijn hier om te helpen met vertalingen, om u een teken te geven wanneer het begint door kleine geluiden te maken, deuren dicht te slaan of uw aandacht te trekken als u onderweg bent door een zaklantaarn te doen flitsen en andere poespasjes.

Ik wilde een belevenis bevestigen van Karel tijdens jullie reis in Turkije in oktober.

Hij heeft toen in de ‘blauwe moskee’ van Istanbul deelgenomen met een open hart aan een gebed tot God samen met de islamitische gelovigen. Door dit te doen heeft hij respect betoond voor de godsdienst van anderen. Toen hij de moskee verliet is er een man spontaan naar hem toegestapt en heeft zijn hand geschud om hem te bedanken dat hij dat had gedaan. Ik bevestig hier dat dit wel degelijk een secundaire Middenwezen was die zich had gematerialiseerd voor deze gelegenheid. Sommigen onder ons kunnen dat doen.

Dat was alles wat ik jullie te vertellen had. Dit was ABC-022 en ik wens jullie een goedendag.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina