Terugkeer Maya Kosmische Meesters

Deel 13- 2011

Sessie van 12 juni 2011 – opgenomen – Origineel Frans.

Aanwezig : Cyril

Ontvangen door Kathy

Bezoekers: MonjoronsonAvonal Paradijs Zoon

Monsanloran Melchizedek

Monjoronson : Goedendag mijn kinderen. Het is met veel vreugde dat ik nogmaals tot bij jullie kom. Men heeft jullie een moeilijke taak gegeven maar jullie zullen alle machten en capaciteiten ontvangen om ze te volbrengen.

Sommige Melchizedeks die met mij hier op aarde gaan komen houden zich met jullie bezig en dragen grote zorg voor uw hele team. Jullie worden allen in de watten gelegd, beschermd als kleine waardevolle juwelen voor de taak die wij van jullie verwachten.

Wat jullie morgen gaan doen is zeer belangrijk, ondanks het feit dat jullie het niet gaan begrijpen noch de directe resultaten ervan zien. Er zijn veel plaatsen die moeten worden schoongemaakt om dat woord te gebruiken. Dit gebied werd lange tijd geleden vreselijk besmet, in feite al honderden duizenden jaren geleden. Wat wil zeggen dat iedere kleine plaats waar jullie naartoe gaan, dat jullie zullen schoonmaken met al de steun die jullie ontvangen, uitermate belangrijk is voor de aarde.

Jullie hebben een zware training achter de rug om jullie te bekwamen in dit werk. Nu gaan wij jullie nog meer macht en meer capaciteiten geven om deze werkzaamheden op een veel groter schaal en niveau voort te zetten. Jullie stellen hierover niet te veel vragen en het is beter zo. Doe het werk en men zal jullie geleidelijk aan onthullen wat er werd verwezenlijkt en wat het is. Voor jullie zijn dit kleine aangename verplaatsingen, soms een beetje avontuurlijk, stuntachtig maar toch aangenaam en door ze te doen doet u veel goeds aan deze kleine planeet.

Overal waar jullie naar toe gaan, in elk land waar jullie zich gaan verplaatsen, zullen wij jullie dit soort werk laten doen. Wees dus altijd alert wanneer wij trachten met jullie contact op te nemen. Soms gaan jullie samen werken, soms alleen, jullie hebben echter voldoende capaciteiten om “schoon te vegen” en dit werk te doen.

Blijf discreet maar dat weten jullie ondertussen al wel. Jullie weten ook dat dit geen onderwerpen zijn om zich interessant mee te maken bij anderen. Men zou jullie snel in een gekkenhuis plaatsen of in een psychiatrische instelling.

Dank u wel mijn kinderen. Ik wilde jullie persoonlijk danken voor het werk dat jullie gaan ondernemen en dat jullie al begonnen zijn. Tot ziens mijn kinderen.

MONSANLORAN hier: Hier ben ik met de details die nodig zijn voor morgen. Jullie gaan naar Cockscomb en men zal jullie leiden naar de juiste plaats. We hebben geprobeerd om dit meisje hier een beeld te tonen maar het is niet goed gelukt. Volg de weg en op een bepaalde plaats is er een open plek. Neem toch een machete mee om het hoge gras te snijden zodat jullie gemakkelijker kunnen zitten.

Wij zullen er een “permanent Licht Anker” scheppen zoals dat van Placencia. Jullie zijn het nu ondertussen gewoon want jullie hebben er al veel gecreëerd. Ga in een cirkel zitten en schep een Merkabah Licht Anker van Universele Energie en vraag om haar daar permanent op deze plek te verankeren. Voor ons heeft het geen enkel belang waar jullie eerst naar toe gaan. Maar als jullie op tijd vertrekken dan kunnen zeker beide plaatsen gedaan worden. Wij houden eraan.

Door een “permanent lichtanker van universele energie” op die plaats te scheppen zal dit bijdragen tot de evolutie van alle mensen die daar zullen langskomen en die bewust zullen worden van haar aanwezigheid. Daar jullie verbonden zijn met dit lichtanker vragen wij om jullie telkens hiermee te connecteren als jullie in meditatie gaan zoals jullie dat al doen met al de lichtankers die jullie al hebben geschapen. Dit zorgt ervoor dat ze actief blijven en ze zullen jullie krachten en vaardigheden met het gebruik van universele energie verhogen.

Dank u mijn kinderen. Ik zal terugkomen volgende week, wanneer jullie de tijd zullen gehad hebben om samen te bespreken wat morgen gaat gebeuren. Tot ziens allemaal.

EINDE.

Sessie van 15 juni 2011 – opgenomen – Origineel in Frans.

Aanwezig: Cyril

Ontvangen door Kathy

Bezoekers : MONSANLORAN MELCHIZEDEK

AYA, Meester Geest n°7 van ons Superuniversum n°7, Orvonton – De Stem van De Triniteit en De Allerhoogste.

MONSANLORAN: Hallo mijn kinderen dank u om samengekomen te zijn vandaag om naar mij te luisteren. U hebt afgelopen zondag goed werk verricht. We hebben u geleid te Cockscomb en we hebben veel gelachen toen u de juiste plaats zocht dat u uiteindelijk toch hebt gevonden.

Het lichtanker dat u hebt geïnstalleerd zal veel goeds doen aan de regio. Veel mensen bezoeken deze plaats en wanneer ze daar zullen gaan zitten om te picknicken of te rusten zullen zij het effect van dit lichtanker voelen en vanzelf rustig gaan indommelen in de “stilte”. Omdat het een beetje afgezonderd is, niet te veel in het oog valt, kan dit anker een vergelijkbare rol spelen dan dat van Placencia.

In de "St Hermans Cave" was het iets anders. Miljoenen zielen werden daar gevangen gehouden sinds honderden duizenden jaren ten gevolge van wat men magische riten zou kunnen noemen. Dit zijn weinig gevorderde zielen, maar zo kunnen wij hen wegnemen zodat ze hun evolutie kunnen voortzetten op de Eerste Woningwereld of op andere plaatsen die beter geschikt zijn voor hen.

U hebt deze gevangen zielen bevrijdt die werden vastgehouden door rituelen bekend aan sjamanen of medicijnmannen, ongeacht hun naam. Ze gebruikten hiervoor negatieve psychische energie om ze vast te houden en te dwingen kwaad te doen. Niet alles wat u daar hebt helpen verwijderen was een menselijke ziel. Er waren andere vormen van leven aanwezig die ook de mensenzielen gevangen hielden en die ook hun weg elders moesten verder zetten.

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom we dat niet onmiddellijk zelf rechtstreeks doen. Wel, we hebben u nodig om te kunnen handelen. Het is aan de mens om zijn medemens te helpen. We moeten langs u passeren om actie op het terrein te ondernemen, om te doen wat er te doen valt. Het is een “co-creatief werk” om het anders uit te drukken.

U bent de tussenpersonen. U gaat naar de plaatsen en het is door u dat we kunnen ageren, door uw lichamen die sterk zijn voorbereid voor dit werk en dit nog steeds zijn. Net zoals wij u vandaag hiervoor zwaar hebben voorbereid. Niet iedereen is in staat om dit werk te doen zonder eerst een soortgelijke opleiding gekregen te hebben en daarin nog verder te worden in opgeleid. Dit is een zeer gespecialiseerde taak.

Wij gebruiken uw groep voor deze schoonmaak, om al deze (lagere) zielen te helpen hun weg voort te zetten en voor de meer gevorderde zielen die beter in staat zijn om een keuze te maken. We gebruiken uw V&A-sessies met Tomas en misschien met nog een andere leraar Ham, om ze te helpen begrijpen naar waar ze kunnen evolueren en waarom ze hier zijn gebleven. Zodat ze geïnformeerde keuzes kunnen maken. Iemand die moet beoordelen, beslissen en die niet weet waarover het gaat kan geen goede beslissing nemen. Dit is de reden waarom wij hen een opleiding zullen geven hier samen met u in uw V&A sessies. Dus als er soms iets in uw antwoorden terecht komt dat weinig betrekking schijnt te hebben tot uw vragen, dan is dat willens en wetens. Het zal dienen voor de zielen die hier dan aanwezig zullen zijn en die deze lessen volgen samen met u.

Wees er niet bang voor, u zou daar nu toch al zeer vertrouwd moeten mee zijn. Het zijn uw metgezellen, uw broers en zussen, die gewoon geen lichaam meer hebben, maar die geen goede opleiding hebben ontvangen en die hier een hele lange tijd zijn blijven hangen en daarvoor hebben gekozen. Nu moeten ze verder met de nodige informatie en daarom ontvangen zij deze lessen.

We zijn een andere trip voor u aan het voorbereiden. We zullen u dat later vertellen maar het zullen waarschijnlijk de “ATM Grotten” zijn in Cayo. Ik weet echter niet of u dit in één dag kunt doen, dat laat ik aan u over. U zult gans de toer van deze grotten moeten doen, zelfs zeer diep erin gaan. U zult later instructies krijgen over wat u er zult moeten doen. Neem schoenen mee die nat mogen worden omdat u veel in het water zult wandelen. Ze zijn erg populair en bekend met gidsen en alles. Het is een plek waar er lang geleden menselijke offers werden gebracht. Ik denk dat u er nog skeletten en oud aardewerk zult vinden. Dat was het mijn kinderen.

Hebt u vragen?

Cyril: Goede avond Monsanloran. Toen we in de “St. Hermans grotten” waren en we het lichtanker van Placencia gebruikten om de grot schoon te maken, hadden we onze zaklampen gedoofd en op de grond geplaatst. Op een bepaald ogenblik ging er een zaklamp vanzelf aan. Hoe was dat mogelijk?

MONSANLORAN: U wordt altijd vergezeld door Middenwezens wanneer u dit soort werk doet. Dit meisje hier wist niet wanneer ze moest zeggen dat het voorbij was wanneer u het Licht Anker gebruikte op die plaats. De Middenwezens, die bekwaam zijn om dit te doen, hebben gewoon de zaklantaarn die naast u op de grond lag aangezet om haar een teken te geven. Nu dat u hun aanwezigheid kent en u weet dat ze er zijn, kunt u met hen een teken afspreken zoals ze dat hier voor haar opzettelijk hebben gedaan als u iets moet doen en u bent niet zeker van uzelf. U kunt altijd met hen overleggen om u een teken te geven om u te helpen. Ze zijn er om u te helpen en te beschermen, en ze werken ook als tussenpersonen tussen u en ons.

Nog een vraag?

Cyril: Ja Monsanloran. Wanneer we gedaan hadden met het gebruik van het Anker, ben ik met B-Maya dieper en hoger de grot ingegaan waar er minder hoogte was, terwijl de anderen naar buiten gingen. We besloten om er een meditatie te doen. Tijdens de meditatie ontvingen we een zeer, zeer sterke druk op het hoofd, en daarna werden we vreselijk misselijk en kregen het benauwd. We stopten onmiddellijk met de meditatie. Wat is daar gebeurd? Ik dank u.

MONSANLORAN: Het was een gebrek aan zuurstof, deze grot heeft een gebrek aan luchtcirculatie. Wanneer u hogerop bent gegaan waar de grot lager wordt en u moest hurken was er niet genoeg zuurstof. Wanneer u in meditatie gaat op dergelijke plaatsen met de kracht die nog steeds rond u is, krijgt u het gevoel dat u uw evenwicht verliest juist daardoor. Daarom hebt u zich onmiddellijk zeer slecht gevoeld. U had gelijk om onmiddellijk te stoppen, naar buiten te gaan en frisse lucht in te ademen.

Want het is niet alleen door het gebruik van het Licht Anker dat alle lagere psychische energieën vertrekken, ze gaan ook weg langs uw lichaam. Het was dus geen goed idee dat u had op dat moment om te gaan mediteren in een grot met onvoldoende zuurstof terwijl uw lichaam nog steeds gebruikt werd om deze lagere energieën te doen vertrekken alsook de zielen die hun evolutieweg dienden voort te zetten.

Dus volgende keer geen meditatie doen na zulk een werk. Want u bent nog aan het werken als u de grotten verlaat. Het is in openlucht dat ze het gemakkelijkst vertrekken en men heeft u willen doen begrijpen door een harde druk uit te oefenen op uw hoofd dat u er moest mee ophouden.

Nog een vraag?

Cyril : Neen Monsanloran. Ik dank u voor de uitleg, het zal niet meer gebeuren.

MONSANLORAN: zeer goed mijn jongen. Dan laat ik jullie over aan uw bezigheden. Neem uw inlichtingen over de ATM Grotten omdat u daar verschillende uren zult in doorbrengen. U zult dingen moeten doen op verschillende locaties en we zullen proberen voor te bereiden wat u daar moet doen en u aanwijzingen geven waar u wat moet doen.

Zoals altijd is het belangrijk dat u alle zes gaat of op zijn minst met 5. Het zal een ander werk zijn en we zijn uw capaciteiten aan het verhogen zodat u in staat zult zijn om dit werk te doen. Wanneer u zult gaan zult u bekwaam zijn en wij zullen aan uw zijde staan. Wees niet bang, alles zal goed verlopen zoals dat altijd tot nu toe is gegaan. Tot ziens mijn kinderen.

AYA: Hallo dit is AYA hier. Meester Geest nr. 7 van Superuniversum nr. 7, Orvonton, waarin u leeft. Het doet me veel plezier om te zien dat uw kleine groep trouw zijn werk voor Monsanloran doet.

We hebben eveneens dit communicatie systeem via reflectiviteit beter kunnen installeren, dankzij u allen hier en ik praat ook over degenen die vandaag hier niet zijn. Het zal worden gebruikt om onze boodschappen door te geven in verschillende talen op hetzelfde moment over gans de wereld, voor de communicatie tussen ons en de mensen. Nu komt het voor ons erop aan om andere T/R’s (verzenders/ontvangers) wereldwijd te vormen die geleidelijk gaan begrijpen waaraan ze deelnemen.

U zult binnenkort in contact komen met andere mensen in andere landen die u zullen helpen. U zult naar hen gaan of ze zullen met u meegaan om u te begeleiden in uw werk. Omdat we ook hier meer mensen nodig hebben die dat kunnen doen. Tenzij we jullie kunnen doen reizen naar andere landen om bepaalde dingen te doen. Maar dit alles is voor de toekomst. Wees niet bang voor uw financiële middelen, we weten dat reizen op Aarde duur is. Alles zal worden geregeld, u zult dat wel zien. Het zal worden geregeld op dezelfde wijze als u de “sporen van de jaguar” in “Cockscomb jaguar park” hebt gevonden.

Wanneer de Magistraat Zoon en zijn twaalf Melchizedeks hier zullen komen zullen er andere taken voor u klaar liggen, coördinatie taken zoals Monsanloran er doet. Ik wil hier niet mee zeggen dat u het werk van Monsanloran gaat doen, maar dat u andere taken zult doen onder de richtlijnen van Monsanloran en Malvantra Melchizedek en zelfs nog voor een paar anderen ten einde onze coördinatie te vergemakkelijken tussen het Superuniversum, het lokale Universum en deze kleine planeet hier.

Omdat het vanaf hier is dat het zal vertrekken: van Urantia.

Urantia zal het communicatie centrum worden tussen het Superuniversum Orvonton en het lokale universum Nebadon van Christus Michael (Jezus) en Nebadonia. U zult daar een rol in spelen samen met andere mensen in andere landen met wie u stilaan in contact zult komen, die ook met dat communicatie systeem via reflectiviteit zullen verbonden zijn.

Ik dank u zeer mijn kinderen en ik wens u nog een goede namiddag toe.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina