Jullie leven in de 21ste eeuw.

Sessie 58 van 10 december 2012 –opgenomen– Nederlandse vertaling–Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole, Cyril en Wivine

Bezoeker: Lanaforge, planetaire Stelsel Soeverein van Satania

Ontvangen door Wivine.

Lanaforge sprak na 2u38min                   Totale duur meditatie: 2u52min.

Lanaforge: Ik ben Lanaforge, Stelsel Soeverein van Satania. Ik ben hier om met jullie een gesprek te voeren.

U kreeg te horen dat u voor de Magistraat Missie werkt en dat u onder de leiding stond van een Lanonandek Zoon. Ik ben een Lanonandek Zoon en u werkt rechtstreeks onder mijn leiding voor de taken die u toegewezen worden.

We voeren een circuit in met een commissaris voor de rassen en de Meest Verheven Waarnemer - een Vorondadek-Zoon-  om gans het Maya-volk van Midden-Amerika te verenigen.

Daarom is het belangrijk dat jullie naar de site van Coba gaan in het Yucatan schiereiland met de Maya-jongen zoals de Meest Verheven Waarnemer het u heeft gevraagd.

Ik ga u daar nu niet veel uitleg over geven, daar ik enkel hier ben om dit feit aan te kondigen. U zult later meer van mij en de rassen-commissaris voor de Maya's horen. Zoals u weet heeft het Maya-volk dit gebied nooit verlaten, zij hebben hier altijd sinds heugenis gewoond en doen dat nog altijd. Hun hogepriesters die veel kennis hadden en contact onderhielden met de Melchizedeks en de Meest Verheven Waarnemer in vroegere tijden zijn nu verdwenen.

De kennis is er nog steeds en dient opgehaald te worden om het Maya-volk terug te kunnen verenigen. Niet als een gewelddadige politieke macht, maar eerder als een Gemeenschap die vroeger werd vernietigd deels door hun onderlinge oorlogen en later door de heerschappij van de Spanjaarden.

Er is een zeer belangrijke reden waarom de Maya's dienen herenigd te worden in de plannen van Christus Michael en bekijk dit niet op korte termijn. Om dit te verwezenlijken hebben ze leiders nodig die opgeleid worden, enerzijds zoals de actuele ‘Maya ouderen’ in de oude tradities en anderzijds zijn er ook gewone Maya’s nodig die beter de link kunnen leggen tussen de westerse en de Maya cultuur omdat ze in beide culturen werden grootgebracht.

U Carole, zult ook een bron van inspiratie worden voor alle gekleurde, gemengde mensen in uw land en verder. U gaat deze mensen vertegenwoordigen daar ze een zeer belangrijke groeiende groep vormen die dient aangesproken te worden, verenigd en teruggebracht in hun eigenwaarde.

De Universele Vader en Christus Michael, degene die u Jezus van Nazareth noemt, willen dat elke persoon op aarde God kent en wandelt op deze planeet met respect en zelfvertrouwen. De manier van denken van de vorige eeuwen in hogere en lagere rassen dient te verdwijnen.

De mens leeft nu in de 21ste eeuw en wees er u van bewust dat de "Kracht van Liefde en Genade van De Universele Vader" al zijn kinderen op aarde bijeen zal brengen om ze te laten voelen dat ze slechts één Hemelse Vader hebben en daardoor allemaal broeders en zusters zijn onder Hem.

Geen ras kan beweren dat het belangrijker, intelligenter en waardevoller is dan een ander. Dit is alleen zo in de ogen van degenen die dit beweren maar niet in de ogen van De Universele Vader.

U gaat allen samenwerken met de desbetreffende rassen commissarissen en de Meest Verheven Waarnemer.

Dank u wel iedereen en ik zal daar later meer over vertellen. Tot ziens en nog een prettige dag.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina