Oprechtheid, Eerlijkheid en Vertrouwen.

Sessie 63 van 31 december 2012 –opgenomen-Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia – Belize

Aanwezig: Carole, Cyril en Wivine

Bezoeker MONSANLORAN MELCHIZEDEK

Monsanloran sprak na 1u53min                Totale duur meditatie: 2u03min

Monsanloran hier: Hallo iedereen en ook diegenen die zich in het buitenland bevinden. We wensen jullie een Gelukkig Nieuwjaar. Er wacht ons nog veel werk op en we weten dat we op jullie kunnen rekenen.

Er zullen een paar mooie verassingen komen volgend jaar en jullie gaan allen groeien in begrip, vriendschap en oprechtheid voor elkaar.

Ik zou iets meer willen vertellen over oprechtheid.

Als u niet oprecht bent tussen elkaar, dan zal de vriendschap en het vertrouwen verdwijnen. Het is voldoende dat er slechts één is onder jullie die niet oprecht is om het vertrouwen te breken in gans de groep.

We vragen u om eerlijk en oprecht met elkaar om te gaan op het hoogste niveau dat u kunt beheren. Lieg ook niet tegen elkaar want het zal uitkomen en dan zullen we degenen die niet correct functioneren uit de groep verwijderen.

Misverstanden kunnen opgelost worden door problemen te bespreken maar niet door gemor achter een glimlach te verbergen.

Dus om een goed gebonden groep bijeen te houden die samen kan groeien, dient uw motto

Eerlijkheid – Oprechtheid – en Vertrouwen te zijn.

Op zodanige wijze dat ieder van jullie de ander blindelings kan vertrouwen en we spreken hier van het soort vertrouwen dat als een sterke fundering dient, niet de soort die het gevoel geeft dat als men er op wilt steunen als drijfzand onder uw voeten wegzinkt.

Een aardige persoon kan eerlijk, oprecht en correct zijn. Een persoon die alleen aardig is maar niet oprecht en wrok behoudt tegenover een ander kan in uw groep niet functioneren daar deze vriendelijkheid waardeloos is.

We vragen aan de jongeren om de ouderen te respecteren en aan allen om zich aan deze principes te houden.

U bent een groep waarvan de leden van verschillende etnische oorsprong zijn, komend uit verschillende culturen en landen en niemand is beter dan de andere in onze ogen.

Als u denkt dat u beter bent dan een ander dan is uw plaats niet in deze groep. Geen racisme, geen misplaatste hovaardigheid, geen valsheid, geen oneerlijkheid, geen egotripperij en geen gebruik maken van de groep om persoonlijke ambities te vervullen want dat zal door ons niet geaccepteerd worden.

Enkel oprechtheid, meer oprechtheid en nog meer oprechtheid zal jullie helpen groeien.

Dank u wel mijn kinderen en geniet nog van uw dag en de feesten. Tot weerziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina