Niemand op Urantia is verplicht om God te accepteren.

Sessie 1 van 2 januari 2013 – opgenomen – Nederlandse vertaling - Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde – Placencia Belize

Bezoeker: Ma-Quin (= nieuwe dageraad in Maya), Primaire Middenwezen.

Ontvangen door B-Maya.

(Opmerking Wivine: de twee grootvaders van B-Maya waren -sjamaan-genezers. Een stierf een lange tijd geleden en de tweede werd te oud en bijna blind op het moment dat hij de jongen had kunnen meenemen in de “Maya Bergen” om hem te trainen in een verborgen Maya initiatie tempel die gelegen is op 4 dagen wandelafstand van hun dorp. De jongen vertelde hem wat hij met ons deed en de grootvader begon na te denken... na een tijdje zei hij tegen zijn kleinzoon (19 jaar toen) dat hij blij was dat er op zijn minst één kleinzoon zijn werk zou voortdoen zelfs al was het op een andere manier.)

Ma-Quin sprak na 45min                Totale duur meditatie: 59min

MA-QUIN hier: mijn geliefd kind het is uw eigen keuze om hier aanwezig te zijn, niemand op Urantia is gedwongen om te gehoorzamen, vertrouwen te hebben en God te accepteren. Ze moeten zelf De Universele Vader zoeken en vinden. God weet hoe te communiceren, hun hart te raken en hun boodschappen te geven. Het zijn de mensen die hun hart sluiten voor het geloof dat God in hun leeft. De Universele Vader wilt communiceren en Zijn Leiding delen, Hij wil u laten weten wie uw persoonlijke Beschermengel is, het nieuwe leven op de Morontia werelden dat u opwacht – uw ziel en uw hart – waar al deze dingen zijn begonnen en hoe het zal eindigen, waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat. Dat is de reden waarom ik hier ben, om met u te spreken, u te helpen begrijpen en u te leren omgaan met de mensen op Urantia. Leven op Urantia is geen eenvoudige zaak.

Er waren vroeger Maya's die hier leefden, die hier ervaringen hadden opgedaan en die gestorven zijn, hun eigen geloof en documentatie achter zich latend. Daardoor kwam het dat de datum van de 21ste december 2012 het meest verspreide nieuws werd over uw planeet en er waren zelfs mensen die geloofden dat op die dag het laatste oordeel over hen zou komen en dat dit het einde van alle leven zou betekenen.

Inderdaad……..NEEN…….

Ik heb verschillende contactpersonen gehad voor Jezus Christus hier rondwandelde, onder de Chefs en de Elite van de Maya's tijdens hun vroegere hoogste beschavingen. Hun levens waren van grote waarde. Ze hadden contact met de Hogere Wezens via regelmatige meditaties in hun heilige tempels en oorden. Hierdoor geloofden ze dat hun hemelse leraren goden waren die tot hen spraken.

(Nota B-Maya: Vandaar dat de Maya’s vele goden hadden, deze goden waren hun hemelse leraren en zij hadden zeer veel respect voor hen. Alles betrof respect voor de hemelse wezens. De ouderen gingen in meditatie voor alles, zelfs om te weten wanneer ze maïs moesten planten; ze hadden geen menselijke leraren of menselijke scholen. Hun kennis kwam van de Hemelse Leraren door middel van meditatie en door dit te doen kregen ze toegang tot een groter intellect dan hun eigen menselijk sterfelijke bewustzijn).

Ik ben één van de Primaire Middenwezens die hen begeleidde en vandaag zijn de meeste van deze Chefs en Elites nu hemelse leraren die met ons werken. De berichten en de informatie van die dagen zijn verborgen en sommige zaken werden zelfs vernietigd.

Daarom was het jaar 2012 een belangrijk jaar op het niveau van het onzichtbare. Het was de tijd van de Maya’s om hun deuren te openen om de bredere wereld binnen te gaan en hun waarden, hun normen en hun geloof te delen hoewel er niets bijzonders gebeurde op het fysieke vlak en dat zal ze in staat stellen om met elkaar te gaan leven in één samenleving en één systeem.

Er zullen er zijn aan wie men zal vragen om gegevens bij te houden en dat is waarom Ik, Ma-Quin, Primaire Middenwezen, in het jaar 2012 na zoveel jaren terug contact heb kunnen opnemen met mensen van uw groep die is samengesteld uit personen afkomstig van verschillende etnische culturen om de kennis van de Universele Vader te bewaren.

(Nota B-Maya: de transmissie werd verbroken door een geweldig lawaai waardoor ik uit mijn meditatie werd getrokken.)

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina