Open de weg naar Mij.

Sessie n°7 van 4 februari 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling -  Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: B-Maya, Carole, Cyril, en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: SIRAYA, Meester Geest N°1 van Superuniversum n°1, de Stem van De Universele Vader.

SIRAYA sprak na 1u39min             Totale duur meditatie: 1u57min.

Siraya hier: Mijn kleintjes, ik kom u aanmoedigen om het pad voort te bewandelen dat u hebt ingeslagen. Ik weet dat het een moeilijke weg is, zeker voor de kinderen van Urantia die zo lang in de duisternis werden gehouden.

B-Maya en Carole, het werk dat u doet voor Belize door mee te gaan naar al deze kustdorpen om de Engelen en de Middenwezens te helpen onder leiding van Monsanloran Melchizedek, is het scheppen van "Lichtkolommen” die verankerd worden in het centrum van de aarde en die bestaan uit “Energie afkomstig van De Triniteit" uit het Paradijs.

De traditionele "Merkabah Lichtankers" die u zelf bewust schept om rond te mediteren, die kunt u ook gebruiken voor het verzenden van energie naar plaatsen en mensen, u kunt zelfs de plaats kiezen waar u ze wilt hebben. U mag echter absoluut nooit de "Lichtkolommen van de Melchizedeks" achteraf gebruiken om Energie te zenden die wij via u tijdens een meditatie op duistere plaatsen scheppen en waarvan wij alleen de precieze plekken kiezen. We vragen u zelfs dikwijls om deze plekken daarna onmiddellijk te verlaten.

Deze "Melchizedek Lichtkolommen" die vanuit Paradijs verankerd worden in het centrum van de aarde, werken met de ‘Energie van De Triniteit’. Deze meer geestelijke Energie verspreidt zich langzaam als een mist over al die dorpen en hun omgeving. Deze Energie zal stilaan de harten raken van al de mensen die vroeger zonder gewetensbezwaren stalen, doodden, logen en kwaadaardige praktijken toepasten. Dit “Licht” zal hun harten raken en ze zullen wroeging beginnen voelen, ze zullen beginnen na te denken over de manier waarop zij handelden en ze zullen gaan betreuren wat ze hebben gedaan. Dat zal hen aansporen om stilaan op zoek te gaan naar De Vader, om begeleiding te ontvangen en zo een betere weg te volgen.

Dat alles neemt tijd in beslag, het is een langzaam proces.

Alle lagere energie entiteiten, de negatieve overblijfselen van menselijke zielen onder de vorm van ‘spoken’ die kunnen voortkomen van gewone tot zeer kwaadaardige mensen, de gevallen engelen en geschapen demonen zullen zich niet meer comfortabel voelen met al dat “Licht” dat zich langzaam verspreidt. Zij zullen uiteindelijk hun beslissing moeten nemen: of dit “Licht” volgen of vroeg of laat erdoor vernietigd worden.

Als u dat over gans uw land zult gedaan hebben dan zal er een immense "Licht-barričre" ontstaan die zal dienen voor alle Amerikaanse continenten omdat dit “Licht” zich zal verspreiden over gans Midden-Amerika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Al het kwaad dat daar werd opgezet door rituelen zal hierdoor moeten verdwijnen in de tijd. U zult zien dat de dorpen waar u nu al bent geweest snel gaan veranderen en dat de mensen en de economische structuur van deze dorpen zullen verbeteren.

We hebben een bepaalde tijd nodig om onze “Lichtkolommen” te verankeren en zoals u het hebt gecontroleerd, duurt het inderdaad tussen de 25 ŕ 35 minuten. Op zeer duistere oorden zal het zelfs nog meer tijd vragen omdat we ze moeilijker kunnen doorbreken wegens de weerstand van de duisternis. Het is aan u om te zien hoe veel dorpjes u in één dag kunt aandoen. U deed gisteren 4 plaatsen en het is prachtig dat u het hebt kunnen volhouden. {Opmerking Wivine: het was meer dan genoeg. Sommige onder ons kregen hoofdpijn, anderen waren duizelig, allen oververmoeid en dan hadden we nog niet veel kilometers gereden omdat het in de nabije omgeving was.}.

Tracht het werk voort te zetten dat u begonnen bent in ‘Mijn Naam’ daar al deze "Lichtkolommen" daar worden geplaatst in naam van De Universele Vader.

Later, indien nodig, zullen de Melchizedeks u wel naar de Caribische eilanden brengen, maar voltooi eerst dit werk voordat uw zomer begint en dan zult u een geweldig werk hebben verricht om de weg te openen voor anderen naar MIJ.

Dank u, mijn kinderen en ga voort. Dank u.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina