Liefde en Genade passeren langs het Hart.

Sessie n°9 van 15 februari 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig: Carole, B-Maya, Cyril, en Wivine.

Bezoeker: KUWAYA, Meester Geest n°2 van Superuniversum n°2. De Stem van De Eeuwige Zoon-Moeder.

KUWAYA sprak na 1u25min            Totale duur meditatie: 1u32min

KUWAYA hier: Ik ben Meester Geest n°2 van Superuniversum n°2. De Stem van De Eeuwige Zoon-Moeder.

Ik ben hier om Mijn Geest-zwaartekracht Circuit te verduidelijken dat met Geestelijke Energie werkt.

“Geestelijke Energie en het Geestelijke Circuit” dat IK controleer is iets heel anders dan het circuit van Morontia Energie en Morontia Bewustzijn, zoals het ook nog verschillend is van de fysieke energie circuits en het sterfelijke bewustzijn.

Het is noodzakelijk dat u dit heel goed begrijpt voordat we verder gaan uitweiden over de energieën afkomstig van uw hart, uw gevoelens en de energieën die afkomstig zijn van uw mentaal bewustzijn en hun verbinding met het Geestelijke-Zwaartekracht Circuit. We hebben het hier over “Geestelijkheid “op het Niveau van De Triniteit, niet wat mensen vaak als spiritueel bestempelen.

Dit circuit is verbonden met de Godheden van de Triniteit en gaat zover als God- De Absolute. Het is verbonden met alle Schepper-Zonen, alle Paradijs-Zonen, alle Wezens geschapen door de Oneindige Geest, alle Moeder-Geesten van de lokale universa... zelfs al de Engelen.

Vanaf het moment dat u een informatie, een gedachte met een emotie van geestelijke waarde uitdrukt aan een Persoonlijkheid van de Hemelse Werelden, zal dat tot bij deze Persoonlijkheid geraken. Dat het De Allerhoogste is, Ik zelf , De Universele Vader, Christus of de Moeder-Geest van uw lokaal universum …….het zal terechtkomen bij wie u het hebt naartoe gezonden.

Begrijp zeer goed wat "Liefde en Genade" is dat alleen kan verzonden worden via het hart en niet via het mentaal bewustzijn (het intellect).

Bestudeer eerst goed deze onderwerpen en wanneer u meer zult begrepen hebben over wat uw wetenschap en het Urantia Boek hierover zegt dan zal IK terugkomen en u meer uitleg geven over wat u ontbreekt op het niveau van De Triniteit en de Godheden.

Dank u mijn kinderen, dank u.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina