Het ontwikkelen van een Morontia Bewustzijn.

Sessie n° 13 van 27 maart 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole en Wivine.

Bezoeker: Mardonopklimmende ziel van een andere planeet in ons planeten Stelsel Satania.

Ontvangen door Wivine.

Mardon sprak na 1u31min             Totale duur meditatie: 1u55min.

Mardon: Ik ben Mardon en heb u wat te vertellen. Ik behoor tot diegene die uw groep observeren en ik help u om deze innerlijke “Energieën” te leren beheersen. Ik observeer hoe u leert om uw sterfelijk mentaal bewustzijn te verbinden met het voorbewustzijn van uw Gedachtenrichter door middel van deze diepe meditaties.

Door een diep verlangen te hebben om u over te geven aan de Wil van uw inwonend God Fragment, door uw sterfelijk verstand of bewustzijn volledig te synchroniseren met de Wil van De Vader, zal uw Gedachtenrichter de mogelijkheid hebben om zich daarmee samen te voegen. Daaruit komt het "Morontia bewustzijn" voort van uw ziel. Het Morontia bewustzijn is het resultaat van de samenvoeging van twee soorten bewustzijn: het elektrochemische menselijke bewustzijn met het voorbewustzijn van uw God Fragment.

Dit is de stap die u nu aan het nemen bent en zodra u dit bereikt hebt hoeft u nog de wens te uiten om anderen toe te spreken volgens de Wil van De Vader. Dat zal uw God Fragment toelaten om door u mensen toe te spreken als een persoonlijkheid... uw persoonlijkheid.

Dit is niet de fusie van uw ziel met uw Gedachtenrichter of God Fragment.

Het gaat hier over het mentale bewustzijn van een mens afkomstig uit dierlijke evolutie dat goddelijk wordt en God die door middel van de mens als een ‘persoonlijkheid’ kan spreken. Hierdoor zal uw sterfelijk bewustzijn toegang krijgen tot een bredere intelligentie die een afgeleide is van het kosmische bewustzijn dat over gans uw Superunivers verspreid wordt door uw Meester Geest nr.7, AYA, de Stem van de Triniteit en De Allerhoogste.

Ik ben een mens zoals u. Ik ben opgegroeid op een andere planeet, ook een planeet van de opstand (er waren 37 opstandige planeten). Ik gelijk veel meer op u dan u wellicht zou denken. Er bestaan andere manieren voor het bereiken van de samenvoeging van een sterfelijk bewustzijn met het voorbewustzijn van een Gedachtenrichter. Dit is hier een nieuw systeem dat we uitproberen en observeren met de Melchizedeks.

Dit gebeurt uiteraard met de instemming van Christus Michael (Jezus), onder toezicht van Gabriel van Salvington die zelf veel hulp ontvangt van Immanuel- de Unie der Dagen – die De Triniteit vertegenwoordigt op Salvington, hoofdstad van dit plaatselijk universum Nebadon.

Men heeft mij toelating gegeven om u aan te moedigen te volharden in wat u doet. Uw groep is begonnen met twee mensen, groeide tot tien en zal nu afnemen tot 3 à 4 personen om later weer te groeien.

Niet iedereen groeit aan hetzelfde tempo; er waren jongere en rijpere mensen in de groep. De jongeren moeten hun levenservaringen eerst opdoen, goed of fout is niet zo belangrijk, maar ze dienen alles te beleven. Te vroeg te snel groeien op geestelijk gebied wanneer de jonge mens nog zoveel levenslessen dient te leren is niet goed.

Alle jongeren dienen de kans te krijgen om hun eigen leven te leiden: een huwelijk aangaan, kinderen krijgen, een beroep uitoefenen, zichzelf bewijzen in het echte leven om zich een identiteit te smeden. Zo worden ze zelfbewuste mensen bekwaam om hun verantwoordelijkheden op te nemen en een uithoudingsvermogen op te bouwen vanuit hun "eigen inzicht en innerlijke kracht". Dit vraagt tijd, problemen en uitdagingen om te leren de juiste beslissingen te nemen.

Zelfs al nemen ze af en toe een verkeerde beslissing of doen ze dingen die u afkeurt, gaan al die daden hen toch helpen om de juiste weg te vinden. Als een jong mens niet de mogelijkheid ontvangt om het verschil te maken tussen goed en kwaad door uitdagingen op zijn pad te krijgen waarmee hij zich een sterk karakter en persoonlijkheid kan smeden dan ontneemt u van die jonge persoon zeer waardevolle ervaringen. Wees geduldig met jonge mensen, ze kunnen het geestelijke pad volgen tot een bepaald niveau en daarna dienen ze het echte leven in te gaan om die ervaringen op te doen die u... alle ouderen hier... de kans hebben gehad om te beleven.

Deze ervaringen zijn heel waardevol voor De Allerhoogste evenals voor de desbetreffende opklimmende ziel. Als jongeren naar u toe komen neem ze op en laat ze ook gaan wanneer u ziet dat hun interesse verdwijnt. Hun Gedachtenrichter en hun Engelen doen een goede baan en deze kleintjes worden door ons geholpen via deze uitdagingen. Als ze er klaar voor zijn zullen ze terugkomen.

{Nota Wivine: de 3 Maya-jongeren waren ineens weg: trouwen, verhuizen en kinderen. Ik had het er moeilijk mee.}

Blijf ondertussen met degenen die nu hier zijn om verder te evolueren zodat u later meer hulp kunt bieden aan jullie planeet en ooit aan andere planeten. Wanneer uw jongeren terug zullen komen zult u ze kunnen bijstaan met meer kennis van een hoger niveau.

Voor de volwassenen die niet klaar waren om de volgende stap te zetten omdat ze verkozen te blijven in wat ze kenden en niet uit hun comfortzone wilden stappen om nieuwe dingen te leren die zullen verder opklimmen op het pad dat voor hen ligt op andere manieren.

Het is moeilijk voor u om te begrijpen waar de Hemelse Wezens u naartoe brengen. U moet voortgaan met uw geloof en vertrouwen door in het duister te tasten en moeizaam verder gaan met het beetje licht dat u telkens ontvangt om u te begeleiden. Wel, het is naar dat geloof en vertrouwen dat u nu op zodanige wijze opbouwt dat niets of niemand het nog ooit kan vernietigen.

Kijk allen eens terug op de voorbije jaren, dan zult u zien wat een vooruitgang u hebt geboekt op al die tijd. Als u verlangt te reizen om andere landen te helpen met uw nieuwe vermogens, dan ontvangt u die mogelijkheden. Ook hier dient u geloof en vertrouwen te hebben dat dit mogelijk is. Er is zo veel te leren terwijl u reist, door contact te hebben met andere culturen, religieuze overtuigingen en etnische groepen, door te ervaren hoe God - de Universele Vader—in iedereen leeft en door allen werkt.

Het zijn waardevolle lessen wanneer u uw eigen verlangens, behoeften, smarten en keuzes in de ogen van mensen herkent die aan de andere kant van de wereld leven, die er totaal anders uitzien dan u, ander voedsel eten, een andere taal spreken en in totaal andere levensomstandigheden leven.

Ik dank u om naar mij geluisterd te hebben. Ik kreeg alleen toestemming om u aan te spreken als een broer, een mens als u, afkomstig van een andere rebelse planeet die uw medemens hier helpt op dezelfde manier als u later zult doen op de andere rebelse planeten, als dat tenminste uw wens is.

Het minste wat ieder van ons kan doen is onze medemens te helpen die in dezelfde omstandigheden leeft en dezelfde moeilijkheden moet overwinnen. Wie kan beter onze broers en zussen op alle rebelse planeten begrijpen dan wij die het zelfde beleefd hebben? We kennen de leugen, we kennen de waarheid en we zijn erin gelukt om eruit te stappen.

Dus mijn vrienden, als u ervoor klaar bent dan kunnen we samen naar al deze duistere oorden op aarde gaan en later naar de andere opstandige planeten.

Tot ziens, mijn vrienden, er wacht ons veel werk. Leef ieder uw leven op de wijze die u verkiest, maar wees altijd oprecht, eerlijk en rechtschapen tegenover elkaar wanneer u samenkomt.

Het zal niet meer toegestaan worden dat mensen met andere persoonlijke programma’s, ideeën of doeleinden binnen slippen in deze groep. Degenen die er niet klaar voor zijn zullen hun ascensie pad verder bewandelen via andere wegen en kunnen terugkomen als ze oprecht zijn en onze leiding willen volgen. Nu gaan we voortgaan met hen die hier zijn. Tot ziens en nog een goede dag. Dit was Mardon.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina