Ooit zult u ons zien.

Sessie n14 van 6 april 2013 opgenomen- Nederlandse vertaling Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole en Wivine.

Bezoeker: Malvantra Melchizedek

Malvantra sprak na 2u08min Totale duur meditatie: 2u22min.

Ontvangen door Wivine.

Malvantra hier: Ik feliciteer u allen voor uw doorzettingsvermogen om deze diepe meditaties voort te zetten waarbij alle functies van uw lichaam praktisch op nul worden gezet. {U kunt het vergelijken met een kunstmatige coma.} Dan nemen wij uw ziel met haar Morontia lichaam mee naar scholen waar u kunt leren of op plaatsen waar u werk te doen hebt.

Er zijn zaken die u dient te weten over ons, de Melchizedeks.

Wij hebben vele capaciteiten en we kunnen omgaan met vele problemen als er een opstand is. Normaal gesproken houden wij ons bezig met onderwijs. Wij bezitten onze eigen scholen en universiteiten over gans dit plaatselijk universum Nebadon. Het kan gebeuren dat we het beheer van een planeet overnemen wanneer het noodzakelijk is zoals tijdens een rebellie waar wij dan als Zonen fungeren die in noodsituaties optreden omdat wij onmiddellijk kunnen handelen en alles in hand kunnen nemen.

Wij hebben twee mogelijkheden om ons te tonen.

En daarvan is de mogelijkheid die Machiventa Melchizedek heeft gebruikt wanneer hij hier plots op aarde verscheen ongeveer 4.000 jaar geleden in een volwassen menselijk lichaam. Hij is toen simpelweg de tent van Amdon, een Chaldeeuwse herder, binnen gestapt ten tijde dat Abraham leefde. Zijn lichaam heeft hem meer dan 90 jaren gediend.

De tweede manier is om ons te tonen in (een op een mens gelijkend) Morontia lichaam en dat is wat we hier met u zullen experimenteren. Ik heb al een eerste test gedaan met B-Maya toen ik mij op die manier heb willen tonen tijdens een meditatie {Nota Wivine: volgens de jongen was zijn hoofd overmatig groot en leek het eerder rechthoekig-vierkantig dan rond. Het scheen nog niet helemaal op zijn punt te zijn.}

We zijn daar nog mee bezig en ik verzeker u dat wij op een dag kundig zullen verschijnen in een Morontia vorm die zichtbaar zal zijn voor allen onder u vr of tijdens uw meditaties.

Op deze manier zal ons contact hechter worden en gaat u op een andere manier onderwezen worden. Het zal u de mogelijkheid geven rechtstreeks vragen te stellen en antwoorden te krijgen zoals met een fysieke leraar. U zult zich alles herinneren en anders interageren met ons. Er zal dan geen behoefte meer zijn om boodschappen over te brengen zoals nu. U zult alles kunnen opschrijven, ons kunnen zien, met ons kunnen communiceren en dat is waar we naartoe willen gaan.

Ik weet dat de Maya jongeren weg zijn en dat zij meer vermogens hebben om ons te zien dan jij, meisje. Ze zullen terug komen; heb geduld en alles zal goedkomen.

Uw Middenwezens zullen zich ook tonen bij die gelegenheden en ze hebben hun eigen manieren om zich zichtbaar te maken.

U weet dat u helpt bij de voorbereiding van de komst van een Magistraat Zoon. Een Magistraat Zoon die komt voor een Magistraat Missie wordt echter nooit geboren uit een vrouw; als die beslist om fysiek aanwezig te zijn dan zal ook hij plotseling in een volwassen mannelijk lichaam verschijnen.

We zeggen niet dat hij hier op deze locatie zo zal verschijnen en niemand hoeft voor hem en zijn twaalf Melchizedeks een huis klaar te maken om hem te verwelkomen, dat is absoluut niet nodig. Hij zal trouwens niet verschijnen waar men teveel op hem wacht.

Het enige wat ik mag vertellen is dat het besluit werd genomen dat de Magistraat Zoon die gaat komen met zijn Melchizedeks geen blanke huidskleur zal hebben, die Jezus van Nazareth trouwens ook niet had. Het zal nog 15 20 jaar duren voordat hij zich met zijn 12 Melchizedeks zal vertonen; als er wat meer vrede zal heersen op deze planeet.

Er zullen zich geen grote rampen voordoen vr zijn komst. Maar vrede, geen oorlogen zou een groot voordeel zijn en dit is iets waar u allen kunt aan meewerken. Begin met vrede in uw eigen hart te brengen, in uw eigen omgeving en beeldt u vrede in overal waar er oorlog is.

In tussentijd vragen wij u om uw opdracht voort te zetten over gans het kustgebied van Belize omdat dit nog een belangrijk werk is dat dient afgerond te worden.

Dank u, mijn kinderen, en nog een prettige dag.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina