De Jaguar.

De Maya Jaguar leert mensen om nooit te proberen te zijn wat ze niet zijn.

De Maya Jaguar leert ook dat macht, op zichzelf, niet voldoende is.

Sessie nr 18 van 27 mei 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling-  Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: B-Maya en Wivine.

Bezoeker: T’Chakbè- MahualSecondaire Middenwezen

              Ma-Quin, Primaire Middenwezen.

T’Chakbè-Mahual sprak na 1u30 min                   Totale duur meditatie: 2u13min.

T’Chakbè-Mahual: Ik ben T'Chakbè-Mahual, ik ben een secundaire Middenwezen die bij jullie bekend staat als de aanwezigheid van de jaguar in deze regio. Ik heb toelating ontvangen om mij aan uw groep voor te stellen. Ik werk sinds een tijdje met jullie wanneer u de Melchizedeks helpt in verschillende locaties om het ‘duister netwerk’ te breken.

Ik ben meer dan 30.000 jaar geleden geboren. Ik maak deel uit van de nakomelingen van Adamson en Ratta. Ik heb de opstand in al haar facetten bestudeerd vóór de komst van Jezus van Nazareth of Christus Michael, zo’n 2.000 jaar geleden. Ik kwam in contact met degenen die probeerden leven te scheppen hier op aarde en heb daar ook zelf aan deelgenomen. Ik was een jonge gast, dwaas, dol op avontuur en heb dingen geleerd en ook gedaan die ik nu met jullie kom rechtzetten.

Na het vertrek van Christus Michael op uw planeet Urantia, bood hij me aan om met hem mee te gaan en dit facet van de ‘opstand’ samen met de Melchizedeks te bestuderen op de Woningwerelden. Zij hadden voor de Middenwezens speciale scholen opgericht waar we meer konden leren over de reden van het scheppen van leven en het doel van ‘De Mens’ op deze planeet.

Daarna heb ik met mijn opgedane kennis lange tijd op andere rebelse planeten gewerkt. Nu ben ik echter hier met uw Melchizedeks die voor Aya werken om jullie te helpen met dit ‘schoonmaak werk’ daar ik destijds bij de experten behoorde die meegeholpen hebben aan de oprichting van dit duister netwerk. Ik weet dus heel goed hoe het te vernietigen.

Ik werd 2 jaar geleden aan jullie voorgesteld voor de eerste keer door een persoon buiten uw groep wanneer u naar Cockscomb Jaguar Park ging om er een traditioneel permanente licht anker te creëren. Via hem werd jullie verteld om "de sporen van de jaguar te volgen", wat jullie ook gedaan hebben om de juiste plek te vinden.

Ik heb mij 3 maanden geleden een 2de maal voorgesteld wanneer u met de Melchizedeks werkte in het dorp van de bananenplantage nabij Cockscomb Park. Ik kwam tijdens de meditatie tot bij jullie nadat de Melchizedeks hun "Lichtkolom" via jullie hadden geplaatst. Ik heb me toen aan B-Maya laten zien als een jaguar en ben in het midden van uw cirkel gaan zitten. Ik heb mijn voorpoot op ieders knie geplaatst om te vertellen dat het werk voltooid was en dat we jullie bedankten.

Er is een reden waarom mijn symbool voor jullie ‘de jaguar' is daar het een betekenis heeft in de Maya religie. Er is een reden waarom jullie hier zijn en dat de Melchizedeks jullie gevraagd hebben om zulk een groot aantal Melchizedek "Lichtkolommen" te verankeren langs de kuststrook van Belize.

Mijn domein was ooit deze regio en ik ben gehuisvest in deze regio. Mijn huis is de "grot van Maltucia" die werd ontdekt door de vader van B-Maya meer dan een jaar geleden. We hebben jullie toen verhinderd om er binnen te gaan omdat het er inderdaad zo gevaarlijk is. Ooit zullen jullie allen tot daar gaan met de Melchizedeks en mezelf om er te mediteren en dan zal er u meer geopenbaard worden.

Ik heb jullie begeleid in al uw reizen en ook in Marokko zal ik er zijn.

Waarschuwt Karel dat hij nu onder een sterke aanval van duistere energie staat omdat hij besloten heeft om jullie te vergezellen. Dit is een test voor hem om te zien of hij sterk genoeg is om eraan te weerstaan zodat hij aan de reis in Marokko kan deelnemen. Het werk daar is belangrijk en het zal gans het Afrikaanse continent dienen.

Mijn naam is zoals ik het heb gespeld aan dit meisje hier. Mijn bijnaam zal de 'Jaguar’ voor jullie zijn en dat zal ook de manier zijn waarop jullie mij zullen zien tijdens uw meditaties.

Ik ben T’Chakbè-Mahual, de Jaguar en Ik bedank jullie om mijn aanwezigheid aanvaard te hebben. Tot ziens, mijn vrienden.

 

{

}

Ma-Quin hier: Ik ben Ma-Quin, primaire Middenwezen. Ik wens te spreken tot de jongste van deze groep. B-Maya u hebt de mogelijkheid gekregen om een stuk grond ter beschikking te krijgen als inwoner van dit land. Het is geen willekeurig stuk grond. Er is daar een geheim verborgen en dat is de reden waarom het daar zo lang is gebleven zodat het later kon verdeeld worden aan de leden van uw familie.

Binnen een paar jaar zal ik u de plaats aantonen waar u dezelfde tempel als in Placencia zult bouwen. U mag het in hout bouwen of in een ander materiaal opdat u uw eigen meditatie-plaats zou hebben om er die openbaringen te ontvangen die u nodig hebt om het land te ontwikkelen.

Ik ben uw contactpersoon en later zult u begrijpen wat uw doel is in deze groep. Probeer niet om nu al dat land voor uzelf te hebben. Laat eerst gans uw familie en uw ouders ervan genieten. Uw ouders hebben een grote inspanning gedaan voor u, om u in wat zij noemen - de juiste manier- op te voeden, om u te laten studeren. Zij hebben een lange tijd gewacht op uw terugkomst om hen te helpen. Wees geduldig en u zult alle aanwijzingen en kennis ontvangen van wat u en uw vader met die grond moeten doen. Volg de juiste manier van handelen, de wetten van uw land zodat jullie de landerijen niet zouden verliezen.

Uw rol is om een voorbeeld en een lichtbaken te worden voor uw eigen volk. U ontvangt hier tijdens de meditaties met deze groep de kennis en de vermogens die u daarop voorbereiden. Meer zal u in een verdere toekomst geopenbaard worden.

Dank u, mijn jongen, om naar mij te willen luisteren en gehoor gegeven te hebben aan mijn oproep om naar deze meditatie te komen. Tot weerziens, mijn jongen.

{Nota Wivine februari 2015: B-Maya heeft sinds september 2014 zijn deel van de familiale ancestrale grond officieel toegewezen gekregen en is het aan het beplanten, opkuisen en voorbereiden om er zijn huis op te bouwen. Hij is nu 23 jaar, afgestudeerd, heeft een goed werk en trouwplannen. De meditatieplaats zal later komen. Geduld!}

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina