De Nieuwe Spiritualiteit en De Nieuwe Mens.

Sessie nr.19 van 8 juni 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole en Wivine.

Bezoeker Malvantra Melchizedek

Ontvangen door Wivine.

Malvantra sprak na 1u32min.                   Totale duur meditatie: 1u49min.

Malvantra hier: mijn kinderen, een nieuw drama heeft weer uw groep getroffen, trek het jullie niet aan. De groep moest voorlopig teruggebracht worden tot 2 à 3 personen. Al diegenen die niet klaar waren dienden hun weg op een andere wijze voort te zetten daar we jullie tot zeer hoge niveaus van geestelijk inzicht zullen brengen.

Jullie zijn de voorlopers van een "nieuwe spiritualiteit" en jullie gaan hiervoor de eerste klassen met ons beginnen met leerkrachten die jullie zullen kunnen zien.

Jullie hebben ervaren dat u alle sensaties in uw lichaam verliest tijdens de meditaties en wanneer jullie terugkomen dan horen jullie opnieuw geluiden en zijn in staat om een beetje te bewegen, terwijl uw ogen nog altijd gesloten zijn. Daarna vertrekt u weer in een andere staat van bewustzijn waar uw lichaamssensaties weer verdwijnen en dan komt u weer terug. Dit heen en weer gaan gebeurt meerdere malen tijdens uw lange meditaties.

Dit is de nieuwe manier om geestelijk inzicht te bereiken op het allerhoogste niveau.

Terwijl u in meditatie bent wordt uw Morontia ziel en lichaam meegenomen en wordt uw fysiek lichaam in een staat gebracht vergelijkbaar met een artificiële coma, waarin jullie niets meer fysiek kunnen horen of voelen.

Dan nemen wij, de Melchizedeks, het over met de hulp van de Krachtdirigenten en de Engelen die helpen bij de energie transformaties. Wij brengen u naar scholen waar jullie taken gaan uitvoeren zodat jullie zouden begrijpen wat deze "Nieuwe Spiritualiteit" zal betekenen voor de toekomstige 'Nieuwe Mens'.

Er zullen voorlopig slechts enkelen van uw generatie dit stadium bereiken dankzij onze opleidingen en zij zullen onder onze begeleiding hiermee de Mensheid kunnen wijzigen en helpen. Zij zullen de pioniers zijn van deze "Nieuwe Spiritualiteit".

De toekomstige generaties van de mens zullen andere lichamen hebben. Er is geen behoefte aan een nieuwe Adam en Eva of hun nageslacht voor de biologische verheffing van de mensenlichamen zodat de stervelingen genetisch meer zouden openstaan voor geestelijke zaken en een sterker immuunsysteem zouden hebben. Het zal op een andere manier gebeuren.

Er worden nu "Goddelijke energieën" verspreid over gans de planeet door mensen en Hemelse Wezens die het DNA transformeren en volledig herschrijven van alle etnische groepen.

De kinderen van uw jongste generatie en hun nakomelingen zullen veel intelligenter zijn, veel meer geestelijk bewust met capaciteiten om ons te horen en te zien die uw huidige generaties al lang hadden moeten bereiken.

Jullie spreken vaak over Indigo, Kristal- en Regenboog kinderen die een hogere intelligentie bezitten en psychische vermogens maar het probleem is dat deze kinderen dikwijls in een omgeving opgroeien die voor hen niet geschikt is. De huidige ouders kunnen deze kinderen niet de aangepaste opvoeding geven en deze kinderen zijn zich dikwijls gewaar dat ze hun omgeving ver overstijgen. Sommige worden zelfs onder medicijnen gehouden vanaf zeer jonge leeftijd om hen gedeisd te houden.

De echte Kristal- of Regenboogkinderen moeten nog geboren worden en zij zullen de kinderen zijn die de klokken zullen luiden van het begin van het tijdperk van Licht en Leven. We zullen jullie meer over dit onderwerp later vertellen.

Jullie zullen ooit op Morontia niveau met de hulp van uw Moeder Geest Nebadonia de "tertiaire Middenwezens" kunnen scheppen. Deze tertiaire Middenwezens zullen de helpers zijn van deze wonderkinderen en ze zullen samen opgroeien. Dit is alles wat we jullie nu over dit onderwerp kwijt willen.

De richtlijnen in de ‘plannen van Christus Michael en de Universele Vader’ voor de evolutie van de mensheid zeggen dat de mens bewust dient deel te nemen aan elk niveau van vooruitgang. Natuurlijk hoe hoger het niveau, hoe minder bekwame mensen men zal tegenkomen maar dat is niet belangrijk. Belangrijk is dat elke mens bewust bijdraagt in zijn hoek met zijn middelen aan de verandering van zijn planeet om een ‘Nieuwe Spiritualiteit’ te verwelkomen op Urantia en dat dit gedaan wordt met onze hulp en onder onze leiding.

Jullie fysiek lichaam en het Morontia lichaam van uw ziel worden voortdurend bijgewerkt op hogere frequenties. Vandaag verhoogden we de frequenties van jullie ‘fysiek lichaam’. Dit is de reden waarom jullie het moeilijk hadden. Het versterkt het zenuwstelsel en het zenuwstelsel geeft signalen door via biochemische neurotransmitters en 'elektriciteit' en dat is waarom jullie constant de noodzaak voelden om armen, benen, hoofden en kaken te bewegen.

Wat u hier in deze meditaties leert is het bereiken van het hoogste geestelijk inzicht. U zult inderdaad ooit uw fysiek lichaam kunnen dematerialiseren en in de ruimte reizen om andere planeten te bezoeken en hier dan terugkomen. Maar het is geen doel op zich. Het is ook geen noodzaak om het eeuwig zielenleven te bereiken.

Er zijn sinds heugenis mensen geweest die dit konden doen. In alle Amerikaanse continenten zijn er inheemse mensen geweest die dit konden en nog altijd kunnen; ook in Rusland en het Himalaya-gebergte bestaan ze. Er zijn wel mensen die op meer dan één plaats tegelijkertijd kunnen zijn, die door muren kunnen wandelen en nog veel meer.

Dit zijn niet de echte grote geheimen. Dit zijn " gadgets" die jullie zullen ontvangen als bonus voor de gedane inspanningen om dit hoger geestelijk inzicht te willen bereiken met de hulp van uw God-Fragment, de onafhankelijke God Fragmenten en ons. Jullie gaan daar later meer over leren.

Dank u wel, mijn kinderen, om hier samen te zijn en tot ziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina