De Wil van De Vader aanvaarden in vreugde en sereniteit.

Sessie 22 van 7 juli 2013 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia te Belize

Aanwezig: Carole en Wivine

Ontvangen door Wivine.

Bezoekers : KUWAYA, Meester Geest nr.2 van Superuniversum nr.2 Orvando, de Stem van De Eeuwige Zoon-Moeder.

                   Malvantra Melchizedek

……………….Christus Michael (Jezus)

KUWAYA sprak na 1u16min            Totale duur meditatie: 1u43min.

Kuwaya: Ik ben Kuwaya, Meester Geest nr.2 van Superuniversum nr.2, Orvando, de Stem van De Eeuwige Zoon-Moeder.

Er zijn veel dingen gebeurd de afgelopen weken in uw omgeving.

Maakt u daarover geen zorgen. Alles heeft een doel en dient om uw voornemen te toetsen om voortdurend de Wil van de Universele Vader te doen en deze dan ook te accepteren met vreugde en sereniteit.

We begrijpen dat voor een mens het niet altijd evident is, dat u emoties hebt en verbaasd bent, dat u niet begrijpt wat al deze situatieveranderingen om u heen heeft kunnen veroorzaken. U bent begonnen met Cyril, dan zijn de Maya’s gekomen en Carole; vervolgens zijn er mensen bijgekomen uit Europa die u kende en daarna mensen uit de Verenigde Staten die u nooit had ontmoet.

Dat alles heeft zijn tijd gehad en alles is goed zoals het is.

Niemand evolueert op dezelfde snelheid. De jongeren zijn momenteel op het maximum van hun geestelijke begrip. Ze hebben alle vermogens ontvangen om voor zich zelf en anderen te zorgen en zich te beschermen tegen het kwaad. Jonge mensen moeten eerst een normaal leven doorlopen door veel ervaringen op te doen die vreugde en tranen met zich meebrengen. U kunt ze niet duwen om verder te gaan in het verwerven van geestelijke kennis vooraleer ze meer wijsheid verworven hebben op het gebied van moraal, ethiek en rechtschapenheid.

Zelfde ding voor volwassenen en ouderen. U hebt allen persoonlijke karaktertrekken te verbeteren. Dit is de reden waarom ieder mens verschillende ervaringen ontvangt van zijn God Fragment.

Dat is ook de reden waarom u nu slechts met twee bent in uw meditaties. Het is een situatie die zal veranderen wanneer u van Europa terugkomt in november 2013.

Dank u voor het luisteren, mijn kinderen en tot de volgende keer.

Malvantra hier: u vervolgt voorlopig beiden uw vorming op de Eerste Woningwereld in onze scholen zonder ons te kunnen zien en zonder enige herinnering daaraan over te houden. We willen dat het zo gebeurt om uw geloof in God en onze begeleiding te verhogen. Wanneer uw vertrouwen in God en ons rotsvast zal zijn, dat u aan onze onzichtbare aanwezigheid rondom u gewoon wordt, dan zullen we ons laten zien; daarna zult u uw lessen en wat wij u tonen tijdens de meditaties kunnen onthouden.

Wij doen dit om u te beschermen en uit voorzichtigheid. Al te vaak ontstaan er emotionele en ego problemen als mensen ons zien en dat willen we met u vermijden. We moeten er zeker van zijn dat u niet bang zult worden wanneer u ons ziet, dat u dat heel gewoon gaat vinden en het niet gaat rondbazuinen.

Melchizedeks kunnen zich vertonen zonder een fysiek lichaam te hebben als het uwe en zonder dat u in meditatie bent. Dat is de reden waarom we u vragen om geduld uit te oefenen totdat uw vertrouwen in ons meer is gegroeid. Houd uw handen altijd in de onze wanneer u zich in een wanhopige situatie bevindt. Blijf vertrouwen in de begeleiding van uw innerlijk God Fragment waar u zeer kort bijstaat en waarvan u begeleiding ontvangt door gedachten die opkomen in uw mentaal bewustzijn.

Mijn kinderen, u hebt nog maar een paar weken samen in dit land, doe dan zo veel meditaties als u kunt.

Dank u, mijn kinderen. Breng nog een goede dag door. Tot ziens.

Christus Michael hier: mijn kinderen ik was ooit een mens, maar ik ben niet zo lang op aarde gebleven als u. Ik begrijp uw problemen omdat ik ze ook heb beleefd. Ik zie dat u allen inspanningen doet om mijn leringen te volgen die zo vervormd werden na mijn vertrek ongeveer 2.000 jaar geleden. U probeert de Wil van De Vader te volgen en uw broers en zusters te helpen. U zult later ook mensen helpen op andere rebelse planeten met alle kennis en ervaringen die u hier hebt opgedaan.

Ik vraag u niet om te evangeliseren op de manier waarop de apostelen en ikzelf dat hebben gedaan.

Daartegenover zult u zich op zodanige wijze leren onderwerpen aan de begeleiding van uw inwonend God Fragment dat u precies zult zeggen wat hij wenst over te brengen aan anderen. Het is door dichter bij hem te gaan staan dat u er zult toe komen.

Vertrouw erop dat De Vader u altijd zal geven wat u nodig hebt op materieel vlak, misschien niet altijd zoals u het wilt, maar het zal er altijd zijn.

Wordt het levende voorbeeld van de "Goddelijke Mens" door te steunen op dit Fragment van God dat leeft in uw bewustzijn en uw hart. Het is via uw hart dat u zult groeien door uw emoties te stabiliseren en te verhogen. Het hart is soms wispelturig, de positieve en negatieve emoties botsen er vaak. Onze Vader in de Hemelen plaats u dan ook regelmatig voor onverwachte, beledigende of moeilijke situaties om te zien of u bekwaam bent om er met liefde, geduld en begrip op te reageren.

Dit om u te helpen groeien daar het dankzij uw persoonlijke transformatie zal zijn dat u het best de anderen zult kunnen helpen en doen begrijpen waar ze vandaan komen, wie ze zijn en waar ze naartoe gaan. Elke persoon die communiceert met zijn inwonend God Fragment en zich leert onderwerpen aan Zijn Wil transformeert exponentieel het hart en het bewustzijn van gans de mensheid.

Het is eerst en vooral u, als individu, die moet veranderen. U bent diegene die zich dient te transformeren voordat u naar anderen loopt met een wijsvinger om hen te vertellen hoe ze zich dienen te gedragen. Later kunt u anderen helpen met onze steun. Natuurlijk kunnen wij allen in een handomdraai omtoveren, maar dat is niet het doel van uw schepping.

Het doel is dat u begint te geloven in de inwonende Goddelijke Geest, dat u zich overgeeft aan hem uit eigen wil om u te transformeren met zijn hulp. Dit is wat ik aangetoond en toegelicht heb aan gans mijn plaatselijk universum toen ik hier leefde meer dan 2.000 jaar geleden. Het is waar dat mijn lessen verkeerd begrepen werden, maar nu ben ik terug dicht bij elk van mijn kinderen die mij roept, van elke leeftijd. Ik heb niet gezegd dat ik terug ben in een fysiek lichaam, maar ik ben in de buurt van al diegenen die mij aanroepen, van al degenen die zich verzamelen met twee of meer in mijn naam, om mijn oorspronkelijk onderwijs uit te leggen.

Dank u, mijn kinderen, ga voort, ga voort zoals u bezig bent, zelfs als u niet alles begrijpt, ga verder. Dit is de veiligste en zekerste manier, zelfs al is het een beetje traag, voor uw succes.

We zullen later spreken over de overdracht van de ziel naar het Morontia bestaan zonder de fysieke dood te kennen, zijn ware betekenis en wat nog niet is gezegd over dit onderwerp.

Denk altijd aan de mensen om u heen. Gebruik uw vaardigheden om mensen te helpen die in verre landen leven in zeer moeilijke omstandigheden waar er oorlog is, honger en dorst, wreedheid en leed. U zult dan begrijpen dat de vreugde in het hart niet afhankelijk is van uw verworven materiële goederen of zij die u ontbreken. Tot weerziens, mijn kinderen.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina