Voorbereidingen voor Marokko.

Sessie nr.24 du 4 augustus 2013 –Nederlandse vertaling- Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole en Wivine

Bezoeker: Malvantra Melchizedek

Malvantra sprak na 1u10 min                   Totale duur meditatie: 1u26min

Malvantra hier: wij hebben jullie voorbereid tijdens verschillende meditaties voor het werk dat jullie gaan doen in België, Spanje en Marokko.

Marokko was gedurende bijna 1.000 jaar een enorm rijk dat zich uitstrekte vanaf Niger tot Spanje. Marrakech was honderden jaren het culturele en economische centrum van de Arabische wereld en West-Afrika.

De oorspronkelijke bevolking bestond uit Berbers van het oranje, groene en indigo ras en Andieten. Er is ook nog een grote populatie met een bleke huidskleur en lichte ogen die zich daar vestigden in de bergen in een ver verleden vóór J.C.

Het zijn hoofdzakelijk groentetelers, herders en nomaden. Zij werden bekeerd tot de Islam door een grote geestelijke leider in de 7e eeuw n.C.. Het was een zeer geestelijke en gematigde Islam, met een ander accent dan de Islam van de Arabische landen en het Midden-Oosten.

Er zijn nog altijd zeer heilige plaatsen in de Sahara, in het zuiden van Marokko die dateren uit de 6e eeuw n.C.. Helaas werden alle steden en dorpen van de Berbers die vroeger in de Sahara leefden begraven onder het zand wegens winden en stormen. Ze verloren veel van hun oude cultuur maar blijven nog altijd zorgen voor het beetje dat van hun heilige plaatsen overblijft.

De bevolking van Marokko is zeer gemengd na opeenvolgende golven van rassen, culturen, religies en invloeden van elke horizon, waaronder de Islam en het Arabisme slechts één component zijn, weliswaar essentieel en belangrijk.

Wij zullen jullie begeleiden naar heilige plaatsen in Marokko die zo’n 15.000 jaar oud zijn en anderen die dateren van de 6e tot de 12e eeuw na C..

Sommige plaatsen zijn begraven en u zult ze niet kunnen herkennen. Dat is de reden waarom jullie, zoals in Turkije, regelmatig meditaties zult moeten doen opdat wij jullie kunnen richten en natuurlijk de kaart bestuderen. De reis door Marokko starten vanuit Casablanca is een goed idee en de rest van uw reisroute zal jullie worden meegedeeld in Spanje.

Ik dank u, mijn kinderen, en als ik jullie niet meer zie dan wens ik jullie nu een goede reis. Tot ziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina