De verschrikkingen van een burgeroorlog.

Sessie nr.25 van 16 september 2013 –opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole in Belize

              Wivine op afstand in Spanje.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Ma-Quin –Primaire Middenwezen.

Ma-Quin sprak na 1u42min            Totale duur meditatie: 2u08min.

MA-QUIN: Ik ben Ma-Quin, Primaire Middenwezen die sinds lange tijd werd toegewezen aan uw groep. De Middenwezens die u werden toebedeeld om met jullie te werken tijdens uw reizen werken met mij en ik zorg voor de communicatie tussen de Hemelse wereld en hen.

Ik heb jullie taal en gebruiken geleerd om met allen onder u te kunnen communiceren.

Ik zal jullie begeleiden tijdens de twee dagen dat jullie zich gaan verplaatsen in de regio van de Costa Blanca in Spanje.

De plaatsen die jullie in Valencia en Alicante gaan bezoeken zijn oude concentratiekampen van Franco van vóór de Tweede Wereldoorlog.

Spanje heeft een verschrikkelijke burgeroorlog gekend van 1936 tot 1939. Ze hebben eerst de "rode terreur" over zich gehad van de communistische partijen en vervolgens de "witte terreur" van Franco met zijn nationalistische rechtse partij tijdens de herovering.

Er is niets erger dan een burgeroorlog waar de menselijke bestialiteit, de verschrikkingen van de vernietiging en de folteringen met het lijden veel sterker naar boven komen dan in het geval van een oorlog waar het ene land het andere probeert te veroveren. De verschrikkingen van de Spaanse burgeroorlog zijn lange tijd ongekend gebleven voor de buitenwereld omdat het land zijn grenzen gedurende tientallen jaren had gesloten. Nu kunnen jullie wat overblijft van het kwaad dat toen aan de bevolking werd aangedaan herstellen.

Het klooster in de regio van Valencia werd gebruikt als concentratiekamp en staat in relatie met het “schoonmaak werk” dat jullie al gedaan hebben in Guernica en Durango in het Baskenland (Spanje).

Het voormalige kamp van Alicante is verbonden met gans het gebied tussen Madrid en Andalusia. Veel mensen zijn destijds gevlucht voor de "witte terreur" en zijn gestrand rond de haven van Alicante in de hoop dat ze per boot konden vluchten. Er zijn toen veel boten geweest die duizenden mensen hebben meegenomen, maar de toestroom was zo groot dat ten slotte het nationalistische leger van Franco hen heeft ingehaald en hen daar in kampen heeft doen werken in erbarmelijke omstandigheden tot 1939.

Veel mensen met een linkse politieke inslag werden toen via kampen in het zuiden van Frankrijk naar Dachau in Duitsland gestuurd en Mauthausen in Oostenrijk vóór het begin van de Tweede Wereldoorlog.

Ik denk dat jullie nu wel zullen begrijpen waarom deze twee plaatsen werden gekozen om er "Lichtkolommen van de Melchizedek" door u te laten scheppen. De invloed van die van Valencia zal zich uitstrekken tot de Catalaanse regio en die van Alicante tot aan Andalusië en naar boven toe tot Madrid.

Als deze “duistere slagaders” afgesloten zullen zijn dan gaan we de zaken herbekijken en uw reis naar Marokko aanpassen.

Jullie kunnen de uitgestippelde reisweg die Victor enkele maanden geleden heeft opgesteld gebruiken. We zullen de plaatsen waar u absoluut moet gaan daaraan toevoegen. Er is een regio in de bergen tussen Meknes en Marrakech waar jullie "3 traditionele lichtankers" moeten scheppen die dan de "3de Memorial van de overwinning van de Universele Vader op de rebellie van Lucifer" zullen vormen voor het hele Afrikaanse continent.

Ondanks de weinige informatie die werd gegeven over de migraties van het Andietische volk (mengeling van Adamieten en Nodieten met langhoofdige schedels) naar deze Noord-Afrikaanse regio’s hebben archeologen voldoende opgravingen gedaan en grote lichamen gevonden met langhoofdige schedels, soms breed hoofdige ronde schedels als bewijs dat de Andieten wel degelijk tot daar zijn geraakt.

Historici begrijpen het niet en denken dat deze vroegere blanke mensen daar gekomen zijn via invasies van het Ierse volk en Groot-Brittannië bijna 5.000 jaar geleden. Als het in feite de nakomelingen zijn van Adam en Eva uit het tweede Hof van Eden.

De nakomelingen van Adamson en Ratta kwamen echter van Turkestan en ten noorden van Iran en zijn gemigreerd naar Rusland waar zij destijds 'Vedic-Russa” werden genoemd, om dan verder te gaan naar Denemarken, de Noordse landen, Polen, Duitsland, Bielorusia, Oekraïne, Engeland, Ierland en de rest van West-Europa.

Deze volkeren hadden, ondanks hun verschillende migraties en oorsprong, allemaal iets gemeenschappelijks en dat was hun opvoeding en cultuur van het Hof van Eden, zoals hun aardewerk en kleding. Het waren geen bouwers van grote steden, ze waren voornamelijk telers en herders die leefden in harmonie met de natuur. Wanneer hun stad of dorp groeide migreerden er gezinnen vrijwillig naar andere plaatsen.

Bestudeer verder de kaart en plan uw reis door Marokko zodat jullie niet elke dag een ander hotel hoeven te zoeken. Zoek steden op van waaruit u naar de omgeving kunt uitstralen wat minder vermoeiend zal zijn voor jullie. Adam en Eva zullen jullie komen groeten zoals zij dat gedaan hebben tijdens een van jullie meditaties in Turkije aan het “Van meer”.

Dank u wel, mijn kinderen, ik ben daar voor jullie en met jullie. Tot weerziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina