Dank u om toenadering tot ons te zoeken.

Sessie nr. 26 van 3 november 2013 –opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in België.

Aanwezig: Wivine en de twee mensen die hun 1ste les gevolgd hebben voor de activatie van de “geest ontvankelijke klieren”.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Chef Bzutu- ABC-022 Secondaire Middenwezen.

Bzutu sprak na 39min.                  Totale duur meditatie: 48min.

BZUTU: Ik ben Bzutu, ABC-022, Secundaire Middenwezen, leider van de 1.111 Secundaire Middenwezens die trouw bleven aan Christus tijdens de 200.000 jaar durende rebellie van Lucifer.

Wij stammen af van de onzichtbare kinderen van Adamson en Ratta; wij zijn hun onzichtbare kleinkinderen.

U zult tijdens uw meditaties en volgens dat u werkt met de Energie van de Triniteit, het gezelschap ontvangen van een van mijn broers of zussen om u te helpen in wat u wilt doen om God en de Mensheid te dienen.

Volgens uw geleverde diensten zullen jullie later ieder twee persoonlijke Beschermengelen ontvangen die bekend staan onder de naam "Bestemmingsbehoeders" of de hoeders van uw bestemming. Deze Middenwezens en deze Engelen zullen u vergezellen en u begeleiden net als uw inwonend God Fragment.

Ooit, indien u dat wenst, kunt u voor ons werken. U zult ons kunnen helpen met het “schoonmaak werk van het duister netwerk" dat deel uitmaakt van onze vele taken.

Dit alles is erg nieuw voor u en u zult tijd nodig hebben om te wennen aan onze aanwezigheid zo dicht bij u, evenals aan de aanwezigheid van andere Hemelse Ordes zoals de Melchizedeks.

We hebben andere broer-zuster’s die de Primaire Middenwezens zijn; nakomelingen van de 100 lichamelijke leden van de staf van de vroegere planetaire Vorst Caligastia die 500.000 jaar geleden geboren werden. Zij staan dichter bij de Engelen dan wij en zijn onze liaison met de Superieure Hemelse Hiërarchieën.

Het is mogelijk dat u later ook een Primaire Middenwezen zult ontvangen dat met u zal werken.

Denk niet dat de Middenwezens voortdurend naast u zullen staan, want iedereen heeft veel te doen aan deze kant van de sluier. Wij zullen altijd met u in contact blijven en als u ons nodig heeft, roep ons en in een paar seconden of minuten zijn we daar. Alles hangt af van waar we ons bevinden op de planeet.

U hebt een lieve kat. We hebben ook huisdieren; we gebruiken die van de mensen omdat ze ons kunnen zien en voelen. Observeer goed uw kat omdat wij u tekenen zullen geven van onze aanwezigheid via haar. Tenzij u wilt overeenkomen om een ander teken te gebruiken? Aan u om het ons te zeggen en te verklaren. Er is veel werk te doen dat u zal bevallen en terwijl kunt u groeien en ontwikkelen.

Dank u vriendelijk dat u toenadering tot ons zoekt en we zullen proberen ons kenbaar aan u te maken. Dit was Chief Bzutu, ABC-022, Secundaire Middenwezen. Tot ziens, mijn vrienden.

EINDE.

{Nota Wivine: dit jonge paar van nog geen 30 jaar ken ik al meer dan 10 jaar en ze vroegen mij om hun deze vermogens te verstrekken. Dus leerde ik hen de eerste stappen aan van de nieuwe leer van de Melchizedeks en heb hen de nodige capaciteiten gegeven om de “Energie van De Triniteit” te gebruiken. Bzutu is komen praten tijdens de meditatie die we toen samen hebben gedaan. Iets dat ik absoluut niet had verwacht daar meditaties met beginners meestal zeer kort zijn omdat ze niet in staat zijn hun gedachten te stoppen. Daarbovenop kost het me geruime tijd voordat ik in een staat van diepe meditatie terecht kom of mijn gedachtengang volledig te blokkeren……en toch is het gebeurd.}

 

{Opmerking Wivine februari 2015: dit jonge paar is nu actief in het " schoonmaken van het duister netwerk" met hun vermogens en doen dat onafhankelijk van ons in Belize. Zij volgen hun eigen programma en doen dat waar ze zich toe aangetrokken voelen. Zij doen niet mee aan onze groepsmeditaties wegens het te grote uur verschil maar mediteren onder hun.}

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina