Een speciale divisie.

Sessie nr.29 van 28 november 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole, Cyril en Wivine.

Bezoeker: De Avonal Zoon of Magistraat Zoon.

Ontvangen door Wivine.

De Avonal Zoon sprak na 1u03min            Totale duur meditatie: 1u16min.

De Magistraat Zoon hier: Ik ben uw Magistraat Zoon, een Paradijs Zoon van de Avonal Orde. Ik ben een Broer van Christus Michael (Jezus) die tot de Orde der Michael ’s behoort. Wij zijn Zonen afkomstig van De Triniteit en daarom zijn we Broers.

Ik kom u gewoon aankondigen dat u officieel aanvaard werd in ons 'team van stervelingen', die de Magistraat Missie zal dienen. Als u wenst dan kunt u ons nog voor een zeer lange tijd voorthelpen. Meer jaren dan uw sterfelijke leven normaal gesproken zou duren.

Uw fusie zal worden uitgesteld, maar uw Gedachterichter zal u blijven bijstaan.

De mensen die deel uitmaakten van uw groep vanaf het begin, of ze nu hier in Belize zijn of in een ander land, evenals degenen die er later gaan bijkomen via het nieuwe onderwijs, zullen allemaal deel kunnen uitmaken van een "speciale divisie" als ze dat willen.

De mensen van deze ‘afdeling’ zullen eerst opgeleid worden via deze ‘schoonmaak-oefeningen van het duister netwerk' om later te dienen als ‘woordvoerders' voor een publiek afkomstig van de Morontia werelden. Deze Morontia wezens gaan alle experimenten komen bestuderen die hier werden gedaan zowel als andere projecten die nog uitgevoerd moeten worden die u voorlopig onbekend zijn.

U zult ooit voor een publiek van sterfelijke mensen spreken om onze berichten rechtstreeks over te dragen. U zult dit met open ogen doen alsof u een toespraak houdt tegenover een publiek. U zult zo kundig worden in het uitschakelen van uw sterfelijke mentaal bewustzijn dat de woordenstroom van de Geest en de Hemelse Wezens er automatisch zal uitvloeien met volledige kennis van zaken. U zult zich laten leiden en zonder problemen onze woorden uitdrukken.

Ik ga nu antwoorden op de vraag van Cyril met betrekking tot de "drie permanente traditionele Lichtankers" die hij met zijn vrouw heeft geschapen 3 maanden geleden op gevoelige locaties tijdens hun reis in Vietnam. Namelijk of ze beschouwd kunnen worden als een «Memorial ter eren van de overwinning van de Triniteit over de rebellie van Lucifer».

Ik bevestig u dat jullie de '1ste Memorial van de overwinning van De Triniteit’ in Azië hebben geplaatst. Er moeten er in Azië nog meer komen. U hebt hiermee bewezen dat u onze begeleiding kunt volgen en hoewel u hen niet hebt gewijd aan De Universele Vader, De Eeuwige Zoon en De Oneindige Geest, hebben wij daar zelf voor gezorgd.

{Nota Wivine: dit was de 5de Memorial van de Overwinning van De Triniteit over de rebellie van Lucifer geplaatst in de wereld}.

We hadden een tijd geleden aangekondigd dar we “7 Memorials” wensten over gans de planeet na de oprichting van de "1e Memorial" in Belize. We hebben echter besloten om er meer te plaatsen omdat ze zulke mooie resultaten opleveren. Ook omdat we heel wat moeilijkheden ondervinden in het breken van dit ‘duister netwerk' waar we zeer voorzichtig en precies te werk moeten gaan.

Als uw levenspartner wil meedoen aan uw groepsmeditaties dan is hij of zij welkom; indien hij of zij dat niet wenst respecteer dan deze beslissing. Wij werken op uw levensgezellen tijdens hun slaap om hun lichaam te transformeren. Maakt u geen zorgen over hun ziel die een vrije wil heeft net als de uwe en haar ascensie op haar eigen manier zal verder zetten. Uw partners zullen u echter wel kunnen bijstaan tijdens uw reizen.

Ga voort met uw werk, uw meditaties en uw opleiding. U zult zien hoe u zult veranderen op een paar jaar en wat u allemaal zult kunnen doen. Wij verkiezen om daar niet te veel over te vertellen. Het is beter dat u het beetje bij beetje zelf ontdekt zodat het voor u een normale zaak wordt. Het is absoluut noodzakelijk dat u uw dagelijks leven kunt voortzetten zoals ieder ander mens zonder dat u zich als iets uitzonderlijks gaat beschouwen, ten hoogste net een beetje anders.

Bedankt, mijn kinderen, ik ga u aan uw dagtaken overlaten. Tot weerziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina