Een nieuwe berg te beklimmen.

Sessie nr.31 van 25 december 2013 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Carole, Cyril en Wivine

Bezoeker Malvantra Melchizedek.

Malvantra sprak na 40min             Totale duur meditatie: 1u16min.

Malvantra hier: Ik wens jullie een vrolijk kerstfeest en prettige eindejaarsfeesten. Het jaar 2014 zal een gunstig jaar zijn voor alles wat we met jullie ondernemen. Er zal werk aan de winkel zijn in landen, op uw eigen en we gaan u leren hoe u bewust te bilocaliseren.

Jullie gaan een plaats kiezen in een ander land of een plek dat u kent in Belize. Dan komen jullie samen hier in meditatie om u te projecteren naar een ander oord om er 'traditionele Lichtankers' met ons te scheppen. We zullen dit soort oefeningen regelmatig doen totdat jullie jezelf gemakkelijk en bewust kunnen bilocaliseren.

Denk niet dat jullie erin zullen slagen in een paar weken. Het zal jaren oefenen zijn vooraleer jullie het niveau zullen bereiken dat wij wensen. Elke oefening zal echter een verbetering met zich meebrengen.

Het zal u toelaten om te werken in landen waar jullie fysiek in gevaar zouden zijn: landen in oorlog, regio's waar levensbedreigende ziekten zijn en andere gevaarlijke dingen die elders gebeuren waarvan jullie zich niet bewust zijn.

Begin met deze oefeningen te doen. Beslis over een dag en een oord waar jullie zich willen projecteren en we zullen er zijn. De bi-lokalisatie oefening duurt slechts een half uur, denk niet dat het twee uur zal duren.

We zullen zien hoe jullie daarin vooruitgaan zodat jullie dit soort oefeningen kunnen toepassen tijdens uw reis naar de Verenigde Staten om er grotere delen te kunnen behandelen. Zoek op het internet want daar zullen jullie kaarten en foto’s vinden van de plaatsen waar u zeker naartoe hoeft te gaan.

Jullie hebben nog veel te leren en het zal natuurlijk nog duizenden jaren duren voordat jullie De Vader in Het Paradijs zullen bereiken. Toch is alles wat jullie hier leren en doen van groot nut voor uw zielstoekomst. Als jullie erin lukken het vermogen te verwerven om voortdurend uw cellen te vernieuwen om uw fysiek lichaam langer te behouden dan zullen jullie van grote dienst zijn in de Magistraat Missie.

Dit vergt uiteraard inspanningen en zal jullie zeker vermoeien. Aan jullie om te kiezen wanneer, waar, hoe en de frequentie van deze oefeningen.

Als jullie een beetje meer geavanceerd zijn dan zullen we zien of we jullie één van deze 'Meesters van het verre Oosten' kunnen laten ontmoeten die de rijpheid en het vermogen bezitten om hun “innerlijke Energieën” te domineren, voortdurend hun fysiek lichaam verjongen en honderden jaren kunnen leven. Zij zullen jullie helpen maar daar is het nu veel te vroeg voor.

Het 'communicatiesysteem via reflectiviteit' dat we hebben ontwikkeld vanuit Het Paradijs tot aan jullie planeet werkt erg goed. Wij bedanken jullie om aan deze eerste testen (sinds 2011) te hebben deelgenomen waardoor we dezelfde boodschap aan verschillende ‘transmitters’ over de hele wereld kunnen doorgeven in verschillende talen.

Elke transmitter die dit bericht ontvangt zal het interpreteren met zijn gidsen in zijn woordenschat, met zijn religieuze en culturele achtergronden. Elke transmitter zal er een onderwerp aan toevoegen en alles zal worden meegedeeld in een begrijpelijke taal voor de cultuur waar het bericht wordt doorgegeven.

Wanneer jullie al deze berichten naast elkaar plaatsen gaan jullie zien dat ze de uwe zullen uitbreiden. Als jullie berichten onder ogen krijgen uit verre landen, zoals bv. transmissies van Rusland, dan zullen jullie zien dat ze over dezelfde onderwerpen spreken als jullie.

Wij hebben nooit gezegd dat de berichten die worden verzonden door het ‘communicatiesysteem via reflectiviteit’ perfect worden overgebracht door een transmitter.

De beperking van het menselijk mentaal bewustzijn, de kennis van de taal en de religieuze en culturele achtergronden spelen een rol bij de overbrenging van de werkelijke boodschap van ‘De Geest’. Dit geldt voor alle kanalen, transmitters/ontvangers en visionairs.

Daarom hebben we dit systeem van het verzenden van hetzelfde bericht over de hele wereld in verschillende talen in overweging genomen. Dit geeft jullie een bevestiging van wat uzelf doorkrijgt en elk ontvangen bericht zal een aanvulling vormen op het totaalbeeld van wat wij willen overbrengen.

We zijn blij dat jullie begonnen zijn met het herzien van al uw sessies in chronologische volgorde. Jullie zullen nu veel meer begrijpen wat er destijds bedoeld werd achter de geschreven woorden van deze berichten.

Stel vragen aan uw God Fragment of aan ons en alles zal worden uitgevoerd om jullie antwoorden te bezorgen, via een film, een gesprek, een boek of een situatie om jullie te doen begrijpen welke de beste houding is die jullie dienen aan te nemen.

Dank u, mijn kinderen, we zijn blij te zien dat ondanks de perikelen binnen uw groep jullie toch de top bereikt hebben van de 1ste berg die u beklommen hebt. We zullen nu beginnen aan de afdaling ervan en de opklimming voorbereiden van de volgende berg die veel hoger zal zijn.

Wees gelukkig, mijn kinderen, omdat God vreugde en overvloed betekent als jullie Hem ruimte geven in uw hart opdat Hij het jullie kan bewijzen. Tot ziens en ik dank u.

EINDE.

Nota Wivine februari 2015:

Wij zijn gestart met deze bilocatie oefeningen in 2014. Het waren geen fantasie-oefeningen, het was altijd schoonmaken van “duistere oorden”. Het patroon is meestal hetzelfde. We gaan in een grote cirkel staan op de gekozen plaats en de Middenwezens komen dan tussen ons staan, vervolgens scheppen we samen het ‘Lichtanker’. Na een ogenblik vliegt er dan uit de aarde, of de berg, of de obelisk waar we rond staan heel veel stof en puin de lucht in. Zodanig veel soms dat de Middenwezens ons bij de hand nemen om ons achteruit te trekken.

Dan vliegen er kleinere zwarte entiteiten uit en als die eruit zijn dan is het wachten. Soms moeten we via de opening gemaakt door het Lichtanker naar beneden gaan in gangen om de kleinere of grotere demon uit zijn hol te lokken. Wij dienen dan als lokaas; eerst moeten we ze ondergronds vinden en daarna doen we ze achter ons lopen om ze naar boven te krijgen als ze er niet uit hun eigen uitkomen. Maakt u niet ongerust, we horen ze van ver afkomen en we zijn sneller. Als die eruit gelokt is en we zijn terug op ons plaats dan trekken de Middenwezens ons weer wat verder weg zodat hij ons niet kan raken en dan wordt het stralen met Energie. Soms verdwijnen ze in het “licht’ en soms zijn ze plots uit ons zicht.

Ze kunnen alle vormen hebben, gelijken op vierpotige monsterachtige dieren en kunnen de grote hebben van een panter tot een gebouw van drie verdiepingen hoog als niet meer. Ze glimlachen nooit en zijn zelfs kwaad omdat we hen gestoord hebben.

Soms komen we eerst in zalen terecht met kamers die gesloten deuren hebben. Als we die deuren opendoen dan komen daar donkere zielen uit die we vragen om de lichtwezens snel te volgen om daar weg te gaan. Dat doen ze dan ook onmiddellijk.

Zo hebben we eerst een onbereikbare berg gedaan in Belize in de ‘Maya Bergen’ waarvan geweten was door “oudere shamanen” dat men ze daar in had opgesloten opdat ze niemand geen kwaad zouden kunnen doen.

Daarna werd het : Mexico City – El Salvador – Guatemala – Honduras – Nicaragua – Costa Rica en Panama.

Daarna hebben we in het Midden Oosten Damascus gedaan, Bagdad en Petra.

Vervolgens:

Parijs – place de La Concorde – met zijn Obelisk afkomstig uit Egypte.

De Obelisk van Central Park in New York afkomstig van Luxor in Egypte.

De Obelisk in Londen afkomstig uit Luxor in Egypte. Toen hebben we ook nog Edinburgh gedaan in Scotland.

En nog andere plaatsen, maar het werk is nog steeds niet voltooid.

In juni 2014 werd het tijd om onze reis voor te bereiden van de Verenigde Staten. Ik kreeg door dat Washington en Wall Street moesten gedaan worden. Dat konden we echter niet klaarkrijgen tijdens die reis. We hebben deze plaatsen dan gedaan via bilocatie vanuit Placencia voor ons vertrek naar Europa.

In oktober 2014 zijn Victor en ik dan geland in Miami. Carole bleef in Belize en heeft alle gevoelige plaatsen meegedaan via bilocatie en dat waren er zo gemiddeld 3 per dag gedurende 19 dagen. Die coördinatie heeft goed gefunctioneerd: in de dag per telefoon en ’s avonds met Skype-internet om te overleggen.

Het was de zwaarste en langste reis die we tot nu toe ondernomen hadden. We hebben een auto gehuurd en alle dagen een ander hotel moeten zoeken om rond te geraken. We kregen drie onderwerpen te behandelen:

1)   de secessie oorlog of burgeroorlog,

2)   de Ku Klux clan, de slavernij, de bewegingen voor de burgerrechten en

3)   de verhuizing van de Amerikaans Indiaanse volkeren in die regio’s.

We zijn vertrokken vanuit Florida en hebben de westkust gevolgd naar Georgia, Tennessee, Mississippi, Louisiana, de kust van Alabama en terug in Florida waar we afgezakt zijn naar Miami langs de oostkust.

De “6de Memorial van de overwinning van de Triniteit over de Lucifer rebellie” werd geplaatst in New Echota National Park (Cherokee Nation)Chatsworth (Cherokee Chief Vann’s house) en een andere Cherokee memorial in de buurt waar ‘The trail of tears’ begint.

Een ‘Memorial » bestaat uit drie Lichtankers: één voor iedere Godheid van De Triniteit en ze worden geplaats in een driehoek of op een rechte lijn. Ze worden nooit op honderd kilometer van elkaar geplaatst, integendeel en wij beslissen niet waar ze te scheppen.

Ik ben teruggekomen met een brok in de keel, ik had teveel gezien en begrepen. Ik had kennissen kunnen bezoeken in Florida maar ik wou niemand zien. Het is pas in de meditatie van woensdag 25 februari 2015 dat ik het heb kunnen uitspreken en de tranen rolden eindelijk van mijn wangen.

Ik vraag alle landen en volkeren van de wereld om vergiffenis voor wat mijn ras, het blanke ras, afkomstig van Europa hen heeft aangedaan sinds honderden jaren en nog altijd aandoet. Wegens hebzucht, haat en arrogantie en dankzij meer geavanceerde oorlogstechnologieën. Het is begonnen met vuurwapens, kanonnen, biochemische wapens en uiteindelijk de atoombom.

Ik wijs de vinger naar niemand. Ik ben Belg, wij hebben een kolonie gehad in Afrika en wat ooit in Belgisch Congo is gebeurd daar ben ik niet fier over.

Wivine.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina