Blijf eerlijk en oprecht met uzelf en anderen.

Sessie nr.2 van 10 april 2014 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: B-Maya en Wivine

Ontvangen door Wivine

Bezoekers: Malvantra Melchizedek

                Ma-Quin, Primaire Middenwezen.

                Christus Michael – Jezus – Schepper Zoon van ons plaatselijk universum Nebadon.

Malvantra sprak na 1u02min          Totale duur meditatie: 1u14min.

Malvantra hier: mijn beste B-Maya, we zijn zo blij om u terug te hebben na bijna een jaar afwezigheid. Als u wenst, kunt u ons regelmatig vervoegen zodat we u kunnen opleiden voor het toekomstige werk dat u voor ons kunt doen om uw volk te helpen.

Het kan wel 6 jaren duren voordat u klaar bent om die taak op u te nemen. Leer een voorbeeld te zijn die de Maya jeugd van uw land inspireert. Tracht u te houden aan uw ancestrale familiewaarden en neem van de westerse beschaving enkel wat goed is voor u en uw volk. Laat achter u wat hen naar beneden haalt en dat enkel verdriet en pijn bezorgt. Ik hoef hier niet gedetailleerd op in te gaan, u weet wat ik hier bedoel.

Wij hebben deze hele groep vele jaren geleden gewaarschuwd om weg te blijven van plaatsen waar er alcohol en drugs misbruik is omdat u daar beďnvloed wordt door lagere duistere entiteiten. Het is niet compatibel met wat u hier doet en wat u hier wordt onderwezen.

{Nota Wivine Maart 2015: B-Maya had 2 jaar geleden het nachtleven van Placencia ontdekt. Placencia is een toeristenoord en is op 10 jaar sterk gegroeid. Hij ging af en toe met een groepje jongeren op stap met slechte gewoontes en ik wist van niets. Het was zijn vader die mij gewaarschuwd had en mijn hulp vroeg.

 

Het nieuws overviel me als een donderslag: mijn ‘heilige B-Maya’, het kon niet waar zijn!

We hebben hem dan uit Placencia weggehaald. Hij heeft met zijn vader gedurende 8 maanden in de jungle gewerkt en op hun maisvelden. Hun dorp ligt 50km van Placencia. Hij heeft meubelen leren maken en zijn familie ondersteund. Hij was terug in Placencia omdat hij hier een goede betrekking gevonden had en alle dagen naar zijn dorp terug kon gaan met de bus. Hij kwam bij mij met een lief Maya meisje waarop hij smoorverliefd was en ze hadden huwelijksplannen. Hij was vastberaden om “zijn werk” verder te zetten en een verantwoordelijk man te worden. Op baby’s moest ik nog wat wachten want daar was het allemaal nog te vroeg voor. Ik ben nog aan het wachten. Ik ken hem sinds zijn 15 jaar: uitgaan, meisjes, trouwen dat was niets voor hem, zei hij, dat bracht alleen problemen en verantwoordelijkheden met zich mee. Ja, totdat het gebeurt, hé! }

Het is aan u te beslissen om het juiste spoor te volgen met de hulp en onder de leiding van uw Engelen, uw God Fragment en ons – de Orde der Melchizedeks – opdat u later voor één van onze programma’s zou kunnen werken.

We willen nu geen gewicht op uw schouders plaatsen. Neem de tijd, organiseer uw leven en neem later uw beslissing. U hebt ons gevraagd om dienstbaar te zijn, aan ons de Hogere Hemelse Wezens, en wij aanvaarden uw verzoek maar u moet eerst uw deel doen en pas dan zullen wij u helpen.

Blijf eerlijk en oprecht met uzelf en anderen. Degenen die met hun fouten naar boven komen, staan altijd sterker dan degenen die ze proberen te verbergen of zelfs ontkennen. Weet dat alles vroeg of laat geweten wordt en het is altijd beter dat u eerst uw verhaal vertelt aan uw geliefden dan dat ze het te horen krijgen van buitenstaanders. Een man wordt pas groots wanneer hij het goede en het kwade dat hij heeft gedaan onder ogen kan zien.

Dank u om teruggekomen te zijn en we hopen u meer te zien. Dank u wel, mijn kinderen, en tot ziens.

MA-QUIN hier: Ik ben een Primaire Middenwezen. B-Maya, ik heb u nooit verlaten. Ik was altijd in uw buurt en heb geprobeerd u te bereiken, maar het lukte mij niet. Ik hoop dat u terug zult openstaan voor mijn raadgevingen, dat u opnieuw mijn berichten kunt ontvangen om aan de mensen van deze groep door te geven. Zorg ervoor dat u het hogere geestelijke niveau weer kunt bereiken waarin ik verblijf. Dank u, mijn jongen, en we zullen elkaar weldra ontmoeten.

Christus Michael hier: ik spreek tot alle kinderen die hier samenwerken om ‘Mijn Plannen’ en die van ‘Mijn Vader’ te implementeren voor deze wereld. Soms gaan jullie in groep werken en soms alleen.

Enkel Wivine zal zich vanaf heden met de Maya’s, bezighouden. Zij zal dat ook doen met iedere nieuwkomer totdat die personen voldoende zijn opgeleid om deel te nemen aan de groepsmeditaties met Carole indien zij dat wensen.

Er is veel werk aan de winkel en ik weet dat allen onder u nog een persoonlijk leven te leiden hebben.

Ik dank u, B-Maya, om teruggekomen te zijn met de wens uw eigen volk later te helpen met de toekomstige nieuwe vermogens.

Dank u, mijn kinderen, en tot weerziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina