De Dagelingen huldigen een Millennium in van Kosmische Verlichting.

Sessie nr 2 van 10 maart 2015 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Carole, Nora, Wilhelm en Wivine.

Bezoeker: Malvantra Melchizedek

Malvantra sprak na 1u38min          Totale duur meditatie: 1u58min.

Malvantra hier: Hallo mijn vrienden, we gaan onze regelmatige contacten met uw groep hervatten via Wivine. We zullen geen drie keer per week komen omdat jullie ook tijd nodig hebben om uw “schoonmaak werk” te doen tijdens uw meditaties, onderwijs te volgen in onze scholen op de 1e Woningwereld en leren om onze ambassadeurs te zijn op één van de andere rebelse planeten die de naam Ohrélia draagt. (Wivine: dit werd mij in het Frans gespeld.)

De mensen op deze planeet gelijken op jullie, helaas is een groot deel van die wereld zonder vegetatie ten gevolge van een verkeerd gebruik van nucleaire en chemische producten en slecht beheer van drinkwater. Ik neem aan dat deze verschijnselen jullie bekend voorkomen.

Er is vrij veel commotie geweest rond de geboorte van de Avonal Zoon op Urantia in een zelfschenkingsmissie.

We hebben jullie vorige maal verteld dat er twee Avonal Zonen zouden zijn die samen zullen werken. Dat wil zeggen:

1)   Hij die jullie bekend stond onder de naam Monjoronson die zijn werk voor de Magistraat Missie heeft voltooid. Hij blijft echter dienen als 'rechter' voor de leidende Dageling die hier aangekomen is vergezeld van 70 van zijn soortgenoten.

2)   De Avonal Zoon geboren in januari 2015 op zelfschenkingsmissie zal in het vlees het werk ondersteunen van deze Paradijs Zonen- die men Dagelingen noemt.

Een Dageling is niet zichtbaar voor stervelingen daarom zijn ze altijd vergezeld van Schitterende Avondsterren die zichtbaar zijn voor Morontia zielen en stervelingen met supra-menselijke vermogens. Zij zullen echter wel zichtbaar zijn voor de Avonal Zoon in het vlees die met hen en met zijn Broer zal kunnen communiceren.

Een Dageling {Daynal} is een Leraar Zoon van de Paradijs Triniteit. Dit zijn Paradijs Zonen die meerdere malen een planeet bezoeken om er de geestelijke kennis van het Paradijs te verhogen over Schoonheid, Goedheid en Waarheid. Deze Geestelijke Zonen die geschapen werden door de Universele Vader, de Eeuwige Zoon en de Oneindige Geest zijn de Leraren van de Triniteit. Ze beschikken over de volledige wijsheid van de Drie Partners van het Paradijs en komen de stervelingen van een planeet stapsgewijs onderwijzen om ze te helpen voort te schrijden naar het tijdperk van Licht en het Leven.

In dit geval zal de 'leidinggevende Dageling” hand in hand werken met de Avonal Zoon in zelfschenkingsmissie die jullie Skion, Scioen, of Scion, kunnen noemen.

De Avonal Zoon in zelfschenkingsmissie is hier ter ondersteuning van het werk van de leidinggevende Dageling die hier is om een "Millennium van Kosmische Verlichting" in te luiden.

Er zal nog een kind geboren worden afkomstig van de Hemelse Werelden. Het zal geen Avonal Zoon zijn, noch een andere Paradijs Zoon.

Het zal de eerste vrouw van Adamszoon (1ste zoon van Adam en Eva van het 1ste Hof van Eden) zijn die toestemming heeft ontvangen om hier te incarneren zodat ze haar weg naar de Universele Vader hier kan voortzetten net als elke mens. Zij zal zowel de Avonal Zoon ‘SCION’ in zijn zelfschenkingsmissie, als de Dageling die de dienst leidt van zijn Triniteits Leraar-Zonen op mondiaal niveau, ondersteunen met haar kennis en wijsheid.

Deze vrouw zal geboren worden in een paar jaar en speculeer niet over haar geboorteplaats, omdat haar ouders nog niet werden geselecteerd. Het is de eerste van de volwassen kinderen van Adam en Eva die terugkeert die meer dan 35.000 jaar geleden hadden gekozen om pupillen te worden van de Meest Verhevene van de Constellatie Norlatiadek daar ze het lot van hun ouders in het Tweede Hof van Eden niet wensten te delen. Er zijn nog andere kinderen van de zuivere nakomelingen van Adam en Eva geboren op Urantia die gekozen hebben om hun opklimming naar de Universele Vader verder te zetten op hun geboorte planeet.

Dit zijn de echte 'Sterrenzaden of Sterrenkinderen' waarover al zo lang gesproken wordt op aarde.

Prioriteit zal uitgaan naar de ‘vrouwen’ om de kloof tussen de seksen die in vele landen op jullie wereld bestaat in evenwicht te brengen. De ‘zonen’ van Adam en Eva die zich op dit moment op Edentia (hoofdstad Constellatie Norlatiadek) bevinden in afwachting van hun terugkeer gaan later komen. De meeste van hen hebben gekozen om terug te komen en zullen hier de een na de ander verschijnen in de komende decennia.

Zij zullen samenwerken met de al geboren Avonal Zoon en de Dageling die de leiding heeft over zijn soortgenoten. Meer informatie daarover is voor later.

De Melchizedeks Broeders die de Avonal Zonen in hun missies begeleiden zullen ook de Leraar Zonen-Dagelingen dienen en het zullen er meer dan 12 zijn die de komende jaren in een fysiek lichaam zullen verschijnen.

Dank u, mijn kinderen, we gaan elkaar weerzien, elkaar horen en ons programma verder zetten. Dag allemaal!.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina