Jullie zijn beginnende scheppers in opleiding.

Sessie nr 4 van 20 januari 2016 – Nederlandse vertaling-  Origineel Frans

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize. (Carole en Wivine)

Bezoeker: Malvantra Melchizedek.

Malvantra hier: meisje, we gaan verder gaan met onze laatste discussie. Vraag aan Carole om vanaf nu de recorder te gebruiken tijdens uw meditaties. We gaan eens kijken of we haar berichten kunnen doorgeven. Zeg haar dat we het gaan uittesten en dat ze geen afwachtende houding moet aannemen. Het kan enige tijd duren.

Nu gaan we spreken over het geavanceerde volwassen mentale bewustzijn.

Mensen die zich bewust zijn van hun Gedachtenrichter of God Fragment en die met hem communiceren, zelfs indirect omdat ze zijn zachte stem nog niet kunnen horen, zijn beter in staat om beslissingen te nemen in het heden die hun toekomstig leven positief zullen beïnvloeden. De manier waarop zij beslissingen nemen wordt nauwkeuriger, passender, doeltreffender en stabieler in de tijd.

Als u een doel wilt bereiken, zelfs in het materiele leven, verandert dan niet constant van gedachten. Houdt de wens of het beeld van uw idee voortdurend in het achterhoofd en dank God constant dat je het al hebt ontvangen of dat het nu al is uitgevoerd. Alsof het er al is. Zonder enige twijfel dat uw project is gerealiseerd.

Doe geen smeekbedes aan God, aan het Universum, omdat u daardoor de realisatie ervan in de tijd wegduwt. Het is alsof u zegt: ik uit deze wens maar het is niet voor nu, laat het later gebeuren.

Een tweede reden om geen verzoeken te doen is dat door het te doen u al in u het zaad van de twijfel zaait aangaande de realisatie ervan: misschien wilt God niet?

Als u een project hebt om anderen van dienst te zijn of zelfs voor uzelf dat in overeenstemming is met de wetten van het heelal, met Gods Wil maak daar dan een volledig duidelijk beeld van, sla geen detail over en wanneer u er een goede voorstelling van hebt houdt u dit beeld in uw gedachten terwijl u God met gans uw hart bedankt dat u het al hebt ontvangen, zonder enige twijfel, met geloof en overtuiging. Herhaal dit dagelijks drie keer op een rij.

U zult zien dat met geduld en uithoudingsvermogen uw project of uw wens in 3 maanden, twee jaar, misschien meer, of zelfs onmiddellijk zal gerealiseerd worden.

Het is op die manier dat degenen die dicht bij hun Gedachtenrichter staan leren co-creëren met God, met de wetten van het universum via hun gedachten.

Probeer het, het is simpel. Droom uw project en dank God oprecht uit het diepst van uw hart dat u het al ontvangen hebt zonder het geloof en de overtuiging te vergeten. Herhaal dit dagelijks meerdere malen achtereen.

Begin met simpele dingen, zelfs als het dingen zijn die rechtstreeks op u betrekking hebben of uw naaste familie. Later, wanneer u de resultaten ervan zult zien en met praktijk kunt u zich langzaam grotere projecten of idealen voorstellen die een groter deel van de mensheid zal helpen zoals uw dorp, uw stad, uw land, enzovoorts. Totdat u zo dicht komt te staan bij uw Gedachtenrichter en de pre-fusie op zodanige wijze hebt bereikt dat u een impact kunt hebben met uw dromen en idealen op gans de mensheid.

Jullie zijn beginnende scheppers in opleiding, dus begin met kleine projecten op korte termijn of een grotere op langere termijn als jullie al meer ervaring hebben.

Dank u mijn kinderen en maak het niet ingewikkeld in uw geest. Het is iets heel eenvoudigs om te doen als het wordt gedaan met de juiste houding en hand in hand met uw God Fragment. U zult zich perfectioneren door het te doen. Het is door te handelen dat u zult ontdekken hoe het werkt.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina