Wij zijn opklimmende en afdalende wezens.

Sessie nr 14 van 24 mei 2016 – Opgenomen – Origineel Nederlands.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize (Carole en Wivine).

Ontvangen door Wivine

Bezoeker: Kuwaya – Meester Geest nr. 2 van Superuniversum nr. 2 – De Stem van de Eeuwige Zoon-Moeder.

Kuwaya sprak na:1u30min             Totale duur meditatie: 1u56min.

{Nota Wivine: een paar uur voor de meditatie is Monssoen Melchizedek me komen zeggen dat ik mijn recorder moest meenemen want er was een verrassing. Dat heb ik dan ook gedaan.}

Kuwaya: het is Kuwaya hier, Meester Geest nr.2 van Superuniversum nr.2 – de Stem van de Eeuwige Zoon-Moeder.

Je hebt je kunnen verbinden op mijn zuivere geestelijke circuits met zijn geestelijke energie. Dankzij het feit dat je die stap hebt kunnen zetten zal het ook gemakkelijker zijn voor de volgenden om dat te bereiken als zij daar de nodige moeite voor doen.

Het harmoniseren binnen in u van al deze gerelateerde Energieën zal zich stilaan voltrekken.

Tot hiertoe hebben enkel een paar mensen dat ooit kunnen bereiken. Mensen die een hoger gedeelte Adamische genetica bezaten of die nog afstamden van de nazaten van het lichamelijke korps van de Planetaire Prins. Die Nodieten die het oorspronkelijke geloof van Christus Michael toch nog hadden aangehouden, waarvan de huidige gemengde afstammelingen nu met hem zelfs samenwerken.

Deze mensen, en er zijn er nog maar een paar op uw wereld, bezitten wel degelijk van bij de geboorte bovenmenselijke vermogens en kennis.

Hiermee hebt u bewezen dat een gewoon mens dat ook kan bereiken door geloof en liefde voor God en zijn medemens te tonen, door wilskracht en aanhoudingsvermogen gekoppeld aan een onbaatzuchtige dienstbaarheid.

Wat u nu op zoveel jaren tijd geduldig hebt moeten naar werken zonder te weten wat het ging worden en waar we u naartoe brachten dat zullen de volgende generaties veel gemakkelijker bereiken.

De geestelijke ontplooiing van een mensenziel begint met één stap vooruit te zetten, en dan nog één en nog één totdat ze de lange weg heeft afgelegd die haar tot de maximum zielshoogte kan brengen die men in een mensenleven kan bereiken.

Dit komt met een prijs. Namelijk het opofferen van het zelf, soms materieel comfort, het verlies van geliefden en vrienden; constant voor moeilijke keuzes staan en op cruciale momenten de juiste beslissingen nemen.

U zult nu, als u deze status gewoon bent en volledig beheerst, verder kunnen gaan en leren materie beheersen in overeenstemming met de Wil van De Vader.

Dan zult u altijd hebben wat u nodig hebt voor uw fysieke behoeftes en zult u nog veel meer kunnen helpen zowel in de 3de dimensie als in de 4de dimensie.

Doe voort, meisje, doe voort. Mijn Zoon wil je nog spreken.

Nota Wivine: Christus heeft geen boodschap doorgesproken.

Ik werd plotseling op een soort feest uitgenodigd waar iedereen zong en danste. Ze zeiden dat het feest was en dat ik met hen kon meevieren. Wat later zei Jezus me dat ik een ‘opklimmend wezen’ was en ook een ‘afdalend wezen’. Ik begreep niet wat hij bedoelde met dat ‘afdalend wezen’.

Toen nam Jezus me bij de hand en onze Moeder Geest nam mijn ander hand vast. Ze brachten mij tot aan de rand van een klif en toonden mij waar ik later naartoe zou gaan: het Superuniversum. Ik zag vele lichtjes schijnen in de verte, het zag er mooi en aanlokkelijk uit.

Dan draaiden ze mij om en lieten mij ons plaatselijk universum zien, Nebadon. Het zag er nog donker uit en ik zag geen lichtjes schijnen. In de verte was er een planeet alleen. Ik veronderstelde dat het Urantia was. Ik bleef maar staren en toen begreep ik wat hij bedoelde als ‘afdalend wezen’.

Nebadon is nieuw en er is nog veel werk om het in Licht en Leven te brengen als geheel. Ik zou dan wel ergens geraakt zijn maar ik zou niet voldoende ervaring en kennis over Nebadon bezitten. Onmiddellijk vertrekken naar het Superuniversum had dan geen zin en ik voelde de behoefte om ook hier mijn steentje bij te dragen.

Dan heb ik verklaard:

Ik zal terug afdalen en alles leren en weten over Nebadon en al zijn Ordes van geschapen wezens. Ik zal van beneden terug naar boven klimmen en terwijl van links naar rechts gaan. Ik wil overal dienen en leren van beneden tot boven. Ik wil alle Ordes van Wezens die bij ons in Nebadon werkzaam zijn kennen en dienen, ik wil alle soorten mensen kennen op alle verschillende planeten en ze helpen. Ik wil weten hoe Nebadon wordt beheerd en bestuurd.

Ik wens op deze manier mijn Goddelijke Ouders – Christus Michael en onze Moeder Geest te eren, te bedanken en te dienen voor het eeuwig leven dat ze mij hebben gegeven en ook al diegenen de hand schudden die mij rechtstreeks hebben geholpen op Urantia.

Aan God heb ik gevraagd: “Vader in het Paradijs ik zou graag hiervoor de tijd nemen en ik beloof U dat ik niet zal luierikken. Als dat zal volbracht zijn zal ik klaar zijn om Nebadon te verlaten en naar het Superuniversum te gaan. Dan zal mijn rugzak goed gevuld zijn met beleefde kennis en ervaringen waar onze Koningin Moeder – de Allerhoogste heel blij mee zal zijn, dat weet ik zeker. Dank u, Vader voor uw begrip. Ik weet dat tijd voor u toch geen rol speelt en blijf me maar zien alsof ik al bij u ben. Ik ben onderweg!”

Toen vroeg ik aan Jezus hoe dat dan in elkaar stak met de fusie met mijn God Fragment en ik kreeg een onduidelijk antwoord in de stijl van: trek je dat niet aan, er zijn vele vormen van pre-fusie en –fusie situaties en je zult dat wel allemaal begrijpen als je hier bent.

Ok, dan maak ik er mij geen zorgen over en ben terug naar beneden gegaan, op mijn stoel gaan zitten en wat later uit de meditatie gekomen.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina