BILOCATIE VARANASI - INDIA OP ZATERDAG 8 OKTOBER 2016.

Sessie nr 18 van 8 oktober 2016 -Origineel Nederlands.

Ik ben sinds april 2016 bezig geweest om mensen de “activatie van de geest ontvankelijke klieren” te geven via skype (dus op afstand) om ze voor te bereiden op de reis die ik met mijn man moest ondernemen naar India in oktober 2016. Een reis die zwaar en moeilijk was voor ons beiden die niet meer van de jongsten zijn en die als enig doel had iets te implementeren in Kolkata en Varanasi voor Christus Michael (Jezus). Wat het allemaal inhield wist ik niet op voorhand. Maar dat het geen klassieke toeristenreis was dat wist ik wel. Het is pas als je terugblikt dat je het allemaal begrijpt. Vraag me niet hoe India eruit ziet, ik kan er niet op antwoorden. Wat ik wel kan zeggen is dat ik fantastische mensen heb ontmoet. Ongelooflijk vriendelijke, religieuze mensen of ze nu Hindu, Christelijk of Moslim waren. Het maakte gewoon niet uit. We voelden ons telkens verbonden door iets Hoger, iets veel Hoger.

De eerste grote gebeurtenis was wat er gebeurde tijdens de groepsmeditatie van 8 Oktober 2016 toen ik in mijn hotelkamer was in Varanasi en de anderen via bilocatie, zoals ik, hieraan hebben deelgenomen. Toen hebben de Melchizedeks via ons een immens Lichtanker geschapen over gans de stad. De verzamelplaats was de Kashi Vishwanath Kali tempel van Varanasi (Bénarès) – De Heilige stad..

Hierna vinden jullie de feedback van wat deze mensen uit Afrika, Centraal Amerika en Europa hebben ervaren. Mijn relaas volgt daarna. Lees alles want hun verhaal vervolledigd het mijne.

1)    Vandaag heb ik met mijn vrouw 1u17min gemediteerd want nadat het Lichtanker was geschapen werden we meegenomen om de Ganges rivier te gaan bekijken. De trip was kort en ik herinner mij dat ik jou heb gesproken en we droegen allemaal een wit kleed met de vlag van Christus op onze schouder. Ik heb druk gevoeld op mijn hoofd en verloor alle gevoel in armen en benen. Ik herinner mij ook dat toen we daar aankwamen mensen van ons wegliepen wegens ons “Licht”. Dat was het dan. Ik heb er veel van genoten.

 

2)   Ik ben in meditatie gegaan en heb me verplaatst naar de Kashi Vishwanath temple.  Chakra 7 was al actief. Daarna veel activiteit op chakra 6 met uitlopende druk naar de slapen. Ongeveer op de helft kreeg ik druk links van me waarna er aan de zijkant van mijn hoofd een soort energiestroom binnenkwam op een bepaald punt links. Daarna weer druk aan de zijkant.  Verder geen beelden of kleuren gezien.

 

3)   Helaas heb ik deze keer niet veel waargenomen. Op de een of andere manier ben ik steeds wat misselijk tijdens en een poosje na het biloceren. Voelt als wagenziek zijn. Heel in het begin heb ik voor mij even een open deur gezien waar het zonlicht binnenviel. Ik vermoed dat ik tegenover die deur stond. Mijn man was aan de andere kant van de tempel en voor mij niet te zien. Jij stond volgens mij links van mij, maar er waren twee of drie anderen tussen ons in gepositioneerd. Tegenover jou iemand die ik nooit gezien heb. Ik ben me ervan bewust dat het niet belangrijk is waar iedereen staat, maar ik meld het je toch. Na een poosje had ik het gevoel te vliegen over een krottenwijk of een erg drukke bebouwing. Ik dacht daarbij steeds, ik moet bij de tempel zijn. Daarna het idee gehad juist boven witte gebouwen te zijn en wederom dacht ik, ik moet bij de tempel zijn. Er was continu activiteit bij C6 en C7 en een drukkende band rond mijn hoofd.

4)   Hoewel ik mij een goed idee had gevormd van de tempel, kon ik hem niet vinden in de meditatie. Wel zag ik een groot stuk dor grond liggen, het vervulde mij met somberheid, dat duurde maar even, later was het rustig, dat is alles.

5)    ik ben met mijn meditatie begonnen en deze heeft 39 minuten geduurd.  Chakra 6 en 7 waren weer actief en ik voelde meer druk op mijn hoofd dan de vorige keren.

6)   Toen ik begon voelde ik meteen een hele zware druk op mijn hoofd. Daarna werd ik heel warm. Na een poosje werd het lichter in mijn hoofd en voelde ik tintelingen bij de slapen en boven op mijn hoofd. Ik voelde me heel blij in het besef dat zoveel dolende zielen nu naar het Licht mochten gaan. Daarna nam de druk op mijn hoofd weer lichtjes toe en ook de warmte. 30 minuten later was het klaar.

 

7)   ik weet niet goed of het gelukt is vanmorgen, ik was erg zenuwachtig en gespannen, en eerlijk gezegd vond ik het ook eng. Ik ben precies op tijd begonnen, vond het moeilijk om te visualiseren, heb ook niks gezien. Wel veel gevoeld. In wisselende mate grote druk om hoofd, schouders en armen. In wisselende mate een grote druk en veel beweging op 6e chakra, veel energie. Gedurende de tweede helft voelde ik angst langs mijn armen en benen omhoog kruipen, in kon niet anders dan in gedachten continu “volg Christus Michael” reciteren. Ik weet niet of dit eigenlijk mijn eigen angst was of dat ik het ergens meekreeg. Ik werd uiteindelijk  na 43 min toch door extern geluid uit de meditatie gehaald en heb me nog een poosje erg verdrietig gevoeld. Nu alleen nog wat moe.

 

8)   Na een slapeloze nacht, een gezette wekker en mijn mobiel in de hand twijfel ik of ik ook daadwerkelijk aanwezig ben geweest. Ongeveer 15 à 10 minuten voor het beginuur kwam er een activatie op gang op mijn voorhoofd zonder dat ik dat zelf bewust deed. Ik heb gewacht tot ongeveer het beginuur en ben toen bewust gaan focussen. Mijn voorhoofd bleef actief maar ik ben me wel al die tijd bewust geweest dat ik op bed lag en voelde mijn lichaam ook gewoon. Wel kreeg ik op een gegeven moment een soort druk op mijn hartstreek en later bij mijn ruggengraat. Ik heb toen bij mijzelf gezegd dat het Licht overwint. Ik "zag" mezelf tussen anderen staan aan de rand van of in de stad (?). Ook zag ik me op een gegeven moment bij de Ganges "staan" met die kleine bootjes aan de oever maar het zou heel goed kunnen dat mijn verbeelding me parten speelde. Uiteindelijk dacht ik dat het nu wel voorbij zou zijn en deed mijn ogen open. Ik had 1 uur gemediteerd. Ik ga ervan uit dat Christus en de hoge geestelijke wezens een prachtig werk hebben verricht samen met degenen die aanwezig waren. Ik heb wel een blij gevoel maar dat kan komen omdat ik weet dat er een groot Licht geschapen is op een plek waar vele zielen nu toegang tot krijgen.

 

9)   Ik heb het ”Gebed voor Alle Naties, Alle Religies, Alle Culturen” opgezegd, daarna m’n INTENTIEVERKLARING.

Ik ben toen in m’n zetel gaan zitten die in ’t midden van mijn Lichtanker staat, m’n ogen gesloten en in meditatie gegaan en heb me volledig overgegeven aan de Melchizedeks en andere licht- wezens die na een tiental minuten voor me kwamen d.w.z ik zag net de contoren van hun lichamen. Ik ben dan “weggezakt” als ik het zo mag noemen, nog iets gevoeld.(Uittreding). En vanaf dat moment herinner ik me niets meer ik werd 1 uur later weer sluimerig wakker en heb een of twee wezens zien vertrekken die vermoedelijk als dank een beeld achter lieten in de vorm van een hart ter grote van +/- 50 cm. En ik voelde me vredig en goed in m’n vel. Dat was het, vermoedelijk zoals het bedoeld is. En hoop met jullie dat we een goede bijdragen hebben geleverd.

 

10)               Op tijd opgestaan voor een kop koffie. Voor mij de grote vraag WAAR ga ik in meditatie? Beide kinderen waren na een onrustige nacht in ons bed gaan liggen en mijn man lag een verdieping hoger. “Meisje, wij houden je kinderen in slaap, ga NU zitten op de bank beneden”.5minuten voor het uur gezoem rond mijn hoofd en in overgeconcentreerde stemming. Omdat ik in de war was en dacht dat ik nog een bericht zou ontvangen wachtte ik met mobiel in hand. Dan is de meditatie 2minuten na het beginuur toch gestart. Gelijk ver weg. Voor mijn gevoel moesten we lang wachten tot we compleet waren. Ik denk dat het lichtanker 20 tot 25min later geplaatst werd. Ik zag een kring van veel mensen. Daarna werd het donker en zag ik veel lichtflitsen (zoals onweerslichten) en blauwe lichtbolletjes met groen erin. Daarna voelde mijn lijf rustiger en werd bijna vloeibaar. Ik zag alleen nog wit helder licht en voelde even mijn lijf niet meer. Nog even nagenoten van het hemelse gevoel en mijn ogen 37 minuten later geopend.

 

11)               Toen ik begon voelde ik na een poosje de verbinding met iedereen. Fijn. Ik zag een grote witte duif (heel groot) en verder was er een enorme druk op mijn hoofd en stond mijn chakra 6 ‘in de brand’. De druk werd later ook minder maar kwam ook weer hevig terug. (het leek wel even pauze). Ik zag twee kleine lichtflitsjes linksboven in een niet te beschrijven kleur, iets van lichtblauw/lila/wit en had het idee dat dit het einde was. Toen dwaalde ik wat af ofzo ik herinner me niets meer en na een uur en een kwartier ben ik gestopt. Graag wil ik mijn dank uitspreken aan alle Hemelse Wezens en aan jou en hoop dat Jezus onze Meester tevreden is over de belangrijke taak van vanochtend.

 

12)                Ik hoop dat het goed is gegaan. Ik ben naar de tempel ’gevlogen’ en gedaald tot op de koepel.  Steeds een zware druk op mijn hoofd en langs mijn oren. Een uur later deed ik mijn ogen weer open. Ik heb een zeer vredig gevoel. Verder heb ik niets beleefd. Misschien hebben jij of anderen meer beleefd, ik hoor het wel.

 

13)               Ik heb niet veel opgemerkt tijdens de meditatie buiten het feit dat mijn lichaam doorschijnend werd op het moment van vertrek. Ik vele verwikkelingen gevoeld tijdens mijn meditatie.

 

 

14)               Ik heb vele verwikkelingen gevoeld tijdens mijn meditatie.  Op een ogenblik heb ik verschillende soorten gekleurde lichten rondom mij opgemerkt : dan eens blauw, wit, geel en de meest dominante was het violette licht.

 

15)               Ik heb Jezus ontmoet tijdens mijn meditatie. Hij zei niets maar hij deed mij een beetje opzij staan opdat er meer plaats zou zijn tussen mij en de persoon naast mij die een gekleurde vrouw was. Mijn tijd was 45 minuten. Toen ik terugkwam was er een immens gedonder met bliksems. Men heeft mij uitgelegd dat dit betekende dat het Lichtanker goed werd verankerd. Toen ik terugvloog zag ik boven de zee tussen India en mijn land dat de kleur van de zee zwart was. Toen zag ik een “licht” in de vorm van een vliegende vogel en dat “licht” naderde mij totdat het zich met mij verenigde. Wat betekent dit “Licht”? Ik zou graag willen weten met hoeveel we waren want ik heb er maar 15 gezien. Een immense vreugde overrompelde mij toen de meditatie gedaan was. Maar toen ik nadien thuis kwam werd ik plots zo moe alsof ik veel rust nodig had. Waarom is dat zo?.

 

16)               Mijn ervaring was heel sereen en heb soms een licht gezien terwijl mijn ogen gesloten waren. Het heeft 36 minuen geduurd maar buiten die rust en kalmte heb ik niets speciaals ondervonden dat mijn aandacht heeft getrokken.

 

17)               Afgelopen donderdag heb ik meegedaan,. Ik voelde druk en zwaarte en met mijn gedachten was ik op die plek. Maar het blijft in mijn hoofd ronddraaien dat ik van mijzelf “moet” beleven wat ik beschreven hoor van anderen...... maar dat werkt niet. Ik weet dus ook niet of er wel energie via mij een bijdrage heeft kunnen leveren. Ik vraag het wel aan de hemelse wezens en vertrouw er op dat mijn pogingen in ieder geval niet negatief zullen werken, maar hoe harder de groep vooruitgaat, hoe onzekerder ik word!  Ik vraag raad maar het blijft nog stil of ik luister niet goed?? Kun/wil jij mij even helpen?

 

18)               Ik was gedurende 45 minuten volledig weg en herinner mij niets van wat er is gebeurd. Heb er wel een goed gevoel aan overgehouden.

 

19)               Ik heb 2uren gemediteerd en heb er geen herinnering aan overgehouden. Ik heb zelfs de aanwezigheid van de anderen niet waargenomen, iets wat ik anders wel waarneem.

 

20)               WIVINE

Toen ik vrijdagmorgen het vliegtuig opstapte van Kolkata naar Varanasi begon ik last te krijgen met mijn maag en toen ik neerzat begonnen mijn darmen te rommelen. Ik had zo opgelet met wat ik at dat ik het niet kon geloven. Toen we na 1uur vlucht landden werd het maar moeilijker en toen we in het hotel waren stond ik nog amper op mijn benen. Toch was het niet als een traditionele “touristica”. Mijn benen waren loodzwaar, ik kon geen Energie meer stralen en voelde veel duisternis rondom mij. Varanasi was de “heilige stad” en ik voelde niet veel “heiligs”.

We hebben in de namiddag met een taxi wat rondgereden maar tot aan de Kashi Vishwanath tempel geraken in de oude stad was geen optie. De taxi chauffeur vertelde ons dat we minstens een uur te voet moesten lopen want geen auto’s mochten door de straten rijden. Er mochten geen foto’s genomen worden en de tempel was onder strenge politie bewaking wegens problemen met de moslims die naar de moskee gingen naast de Kashi tempel. We moesten daar ook onze paspoorten laten zien. Het was dus uitgesloten in mijn toestand om in die vieze vuile straatjes 2 uur te gaan rondlopen.

Toen besloten we naar de universiteits campus te rijden en daar de nieuwe (wit-roze gebouw) Vishwanath tempel te gaan bezoeken. Dat was een heilig oord, en voelde aangenaam. Gans die enorme Hindu universiteits campus lag in een groene prachtige oase en die tempel was niet bezoedeld, integendeel.

Rond 16uur werden we terug naar het hotel gebracht en dan is mijn man toch nog met de taxi naar de oude stad gereden want hij wou de Ganges zien. Hij heeft lang te voet moeten lopen om aan de eerste Gath of trappen te geraken maar hij voelde er niets voor om in een van die bootjes te stappen en de zonsondergang te bekijken. Hij is dan maar teruggekomen. Ondertussen kon ik wat uitrusten. We zijn vroeg gaan slapen maar gans de nacht was ik onrustig. Toen ging de wekker af op het afgesproken uur en ben ik snel in de zetel gaan zitten om de meditatie te beginnen. Ik kon echter niet blijven zitten, moest overgeven en toen kreeg ik het bevel om terug in bed te gaan liggen. Dat deed ik en ik voelde me onmiddellijk wegzinken. Na een tijd voelde dat ik neerlag en belaagd werd en toen zag ik vele duistere figuren mijn maag en buik besteken met rieken. Ik kon me niet verzetten en lukte er ook niet in om Energie naar ze te stralen. Toen vroeg ik waarom dat kwam dat het mij niet lukte zoals altijd? Een stem fluisterde in mijn oor (één van mijn Tontons Melchizedek) dat het bijna voorbij was.

Op dat moment liepen sommige duistere mannen weg om hun leider te gaan halen. Die kwam er triomfantelijk aan, ze waren erin gelukt om me klein te krijgen en nu ging de doodsteek komen.

Plots kwam er een opening in het zwarte scherm achter hun en in de opening die groter en groter werd kwam er een lichtblauw en wit licht tevoorschijn. Die duistere mannen konden dat niet zien want ze waren er met hun rug naartoe gekeerd.

De opening werd breder en breder en het licht groter en groter todat er in de opening stilaan een menselijke vorm verscheen: het was Jezus in al zijn pracht en praal. Eindelijk. Hij keek me aan, glimlachte en gaf me een knipoogje.in de stijl van......’nu is het jou moment meisje

Toen ben ik rechtgesprongen en riep hen toe: jullie menen gewonnen te hebben omdat jullie allemaal dachten dat het om mij en de anderen ging. Dwazen, we waren slechts het lokaas en jullie zijn erin getrapt. Het is niet om mij en mijn vrienden dat het gaat maar om HEM DIE ACHTER JULLIE STAAT.

Ze schrokken allemaal en keken achterom en krompen ineen. Toen werden ze in een rijtje weggeleid met hun hoofd naar beneden door een massa Engelenscharen en naar andere oorden gebracht om beoordeeld te worden.

 

Het waren volgens mij gevallen morontiapersoonlijkheden of gevallen engelen die nog bij de volgelingen hoorden van Lucifer. Daarom werden ze niet ter plaatse vernietigd zoals de geschapen gedachtenvormen met een duister bewustijn die eruit zien als monsters, maar wel weggebracht.

 

Even later werd ik wakker. Het had zo’n 40minuten geduurd en voelde dat ik beter was. Ik kon terug op mijn benen staan. Maar begreep nog altijd niet waarom mijn God Fragment niet door mij straalde als gewoonlijk om ze te doen weggaan.

 

Het is pas toen ik het relaas las van de vrouw die over de oceaan tussen India en haar land een groot licht zag in de vorm van een vogel dat zich met haar verenigde dat ik het begreep.

Het God Fragment wordt in de Christelijke wereld dikwijls als een duif voorgesteld (vogel). Als de ziel onder controle komt van het God Fragment en deze weet dat de “fusie” een zekerheid is in de toekomst, dan kan het God fragment af en toe de mens verlaten om zich met andere “special tasks” bezig te houden en terugkomen.

 

Daar staat iets van beschreven in het Urantia Boek in de Verhandeling 109 paragraaf 2 – de zelfhandelende richters.

 

Ik ben nu terug op de been en zenuwachtig als iedereen voor de schepping van 7de Memorial in Kolkata volgende week donderdag 12 oktober 2016.

Wivine.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.