Er zijn 12 Melchizedeks aangekomen.

Sessie nr 22 van 21 november 2016- Origineel Nederlands.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Jezus, Christus Michael – Schepper Zoon van ons plaatselijk universum Nebadon.

Jezus hier: lieve mensen, wij weten dat er veel onzekerheid is op het ogenblik in vele gebieden op aarde.

Weet dat ik, Jezus, over u waak als een herder over zijn schapen.

Er zijn nu op uw wereld al 12 Melchizedeks aangekomen in een menselijk lichaam om de Avonal Zoon, geboren op 12 januari 2015, in zijn taken te begeleiden.

De invloed van deze Melchizedeks en van de Avonal Zoon laat zich op uw planeet al voelen.

Mijn Vader heeft jullie onlangs gezegd dat Hij in de harten van alle mensen leeft en dat Hij jullie zal beroeren en zijn aanwezigheid laten voelen.

Mensen zullen geļnspireerd worden hierdoor overal ter wereld.

Jullie bezitten nu een communicatienetwerk dat buitengewoon werkt.

Alle onregelmatigheden, onrechtvaardigheden en bedisselde compromissen tussen regeringen, grote industrielen en banken die op de achtergrond werken zonder uw medeweten zullen naar boven komen en openbaar gemaakt worden. Wees daar gerust van.

Iedere mens, van de hoogste top tot de laagste onder u zal leren rechtschapen te worden.

Het is niet de mens die hier regeert, maar IK want dit is Mijn Planeet.

Wees dus waakzaam en gebruik jullie onderscheidingsvermogen. Oordeel iemand of een situatie pas als jullie zeker zijn dat jullie al de informatie hebt die nodig is om een objectief oordeel te vormen. Reageer niet emotioneel en blijf kalm.

Het gedachtegoed van het beest schudt nog met zijn staart maar mijn Engelenscharen staan klaar met mijn mensen, alsmede de Melchizedeks die de hulp hebben van de hun toegewezen Middenwezens op aarde.

Indien er zich iets voordoet dan vraag ik aan allen die de vermogens bezitten om met de Paradijs Energie te werken of met de Zuivere Energie van hun God Fragment onmiddelijk Energie te transfereren naar de bewuste plaatsen en wij zullen er voor zorgen dat jullie vermogen en kracht verhonderdvoudigd zullen zijn om alles te neutraliseren.

Sta paraat.

De Melchizedeks die nu al in menselijke gedaante op uw planeet verschenen zijn zullen zich nog niet kenbaar maken. Zij zullen voorlopig anoniem blijven totdat hun tijd gekomen is.

Wees allen gezegend , mijn kinderen, er staat een mooie toekomst voor uw deur en die van uw kinderen.

Hou nu echter jullie ogen en oren open en reageer onmiddellijk. Als er twijfel is dan zullen de Middenwezens jullie wel een duw geven of lawaai maken. Besproei dagelijks alle continenten met Energie en dat is geen vraag, dat is een bevel.

We hebben jullie nodig. Ik hoop dat we op jullie kunnen rekenen.

Heb geen angst. Heb stalen zenuwen en hou uw kalmte in alle omstandigheden. Wees de rots in de branding en alles komt goed. Hoe kan het ook anders?

Tot binnenkort, mijn kinderen.

Einde.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.