Terugkeer Maya Kosmische Meesters

Deel 25 - 2011

Sessie van 14 juli 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig :Cyril

Ontvangen door Kathy


Bezoekers : Monsanloran en Malvantra Melchizedek.

Monsanloran sprak na 28min Totale duur meditatie: 53min.

MONSANLORAN: Hallo mijn kinderen. Ik heb iets belangrijk om aan te kondigen. Dit geldt voor het werk dat u gaat doen en dat u hoeft te doen om dit “luciferiaans netwerk” te doorbreken dat belet dat uw broeders en zusters evolueren volgens de plannen van De Universele Vader en Christus Michael. Wij, de Melchizedeks, hebben inderdaad onvermoeibaar doorgewerkt om een tweede netwerk te scheppen rondom het luciferiaanse netwerk.

Dit netwerk is bijna klaar, we moeten het enkel nog aansluiten op Aarde. Wij gaan deze aansluiting doen door het scheppen van een aantal “Permanente Licht Ankers door u heen terwijl u in meditatie bent” op plaatsen die u zou kunnen vergelijken met (elektriciteits) hoog spannings oorden in dit luciferiaanse netwerk. Dat gaan we eerst doen.

We zullen op al de hoogspanningspunten van dit duister netwerk “permanente Licht Ankers” verankeren die met het “Pure Licht netwerk” zullen verbonden zijn dat we hebben geïnstalleerd rond de aarde en dat precies boven het luciferiaanse netwerk ligt met hetzelfde raster en dezelfde verbindingspunten maar dan gemaakt van “Puur Licht”.

We moeten nu nog ons “Puur Lichtnetwerk” verankeren en wij zullen dat doen met behulp van die “Melchizedek Lichtankers” die u ons op strategische locaties zult helpen plaatsen als verbindingspijlers tussen de Aarde en ons raster. De plaatsen waar u verbindingen gaat aanleggen met deze ‘Melchizedek Licht Ankers’ tussen ons raster en de Aarde zullen de informatie stroom breken die door dit duister netwerk loopt.

Vergelijk het met uw elektriciteitsnetwerk waar er grote hoogspanningscentra zijn van waaruit elektriciteit regionaal wordt verdeeld. Het luciferiaans netwerk heeft ook zulke hoogspanningscentra waaruit informatie wordt verspreid naar de regio's. Als deze Lichtankers zullen geïnstalleerd zijn in deze strategische locaties, dan gaan we gewoon ons “Puur Lichtnetwerk” boven dat van Lucifer plakken en dan zal dat onmiddellijk verdwijnen.

Dankzij uw inzet, uw moed, uw vastberadenheid en de eerste proeven die we hebben kunnen doorvoeren met het inplanten van deze ‘Melchizedek Licht Ankers’ en andere Merkabah Lichtankers op strategische plaatsen in uw omgeving in Belize, hebben we gezien dat als we dit zouden doen op alle strategische punten over de hele wereld we gemakkelijker en sneller zouden vooruitgaan.

U hebt dus werk op de plank liggen. Anderen zullen ander werk doen, niet op hoogspannings plaatsen maar op secundaire distributiepunten. Er zijn inderdaad duizenden kleine banen, maar er zijn geen duizenden of miljarden strategische locaties. Dus wees niet ontmoedigd voor de aanstaande taak, het zal veel sneller gaan dan u denkt. Vanaf het ogenblik dat we sommige cruciale punten gebroken hebben zal de rest veel gemakkelijker volgen.

Al de moeite die zou kunnen gedaan worden door deze levende energie die circuleert over dit netwerk om u te beletten dit te doen zal tevergeefs zijn. Ze zal zich enkel meer en meer verzwakken overal waar u zult heengaan. Weet dat u even sterk bent als een Permanent Energie Licht Anker met dat verschil dat u ambulant bent.

De duistere energie zal enkel zijn tanden stuk bijten door te proberen u aan te vallen, evenals de Licht Ankers die u al hebt geplaatst op strategische plaatsen in uw regio met onze steun en onze hulp.

Nu is de tijd aangebroken waar wij u vragen om u te verplaatsen. U vertrekt al naar een ander continent (Europa) en daar zullen wij u sturen naar sommige strategische plaatsen vergelijkbaar met die in uw regio. U bent met drie personen en als een bekwaam iemand wenst toe te treden kan die dat doen. Het is een missie van het grootste belang en wij vragen u om onze instructies nauwkeurig te volgen, om het te doen en u geen zorgen te maken over de financiële gevolgen. U wordt financieel geholpen afhankelijk en verschillend volgens de meest geschikte situatie voor elk onder u. Maakt u geen zorgen, wij komen onze beloften na.

Uw problemen met uw partners moeten nu opgelost zijn. Het is aan u om uw vastberadenheid te tonen. U gaat alleen of met uw partner, het is aan u om te beslissen en om te zien hoe de dingen verlopen, uw aanwezigheid wordt echter verwacht. U heeft zich als vrijwilliger aangeboden en ik denk dat we de ernst van de situatie voldoende hebben uitgelegd. Dit duurt nu al 200.000 jaar en het is tijd dat we uw broeders en uw zusters hiervan verlossen onder anderen met uw hulp. Het is een groeps-inspanning tussen ons en u die van het grootste belang is voor de toekomstige ontwikkeling van de menselijke familie.

Wij gaan u nergens meer naar toe sturen in uw omgeving voor uw vertrek. We hebben onze plannen veranderd na het succes van uw acties en de resultaten die daaruit voortgekomen zijn. We konden dat niet helemaal anticiperen omdat het een nieuw experiment was. Maar de resultaten zijn fantastisch, en het heeft ons andere ideeën gegeven en mogelijkheden om sneller te gaan in de vernietiging van dit duister netwerk. Dit is een nauwkeurig coördinatie werk, met groot potentieel en een grote kans om te slagen, we kunnen zelfs zeggen dat het zeker zal lukken.

We hebben u verteld dat wij u gebruiken om verschillende testen te doen in verschillende gebieden of activiteiten. En het is waar! En als deze tests goed zijn dan kunnen we voortdoen en onze activiteiten uitbreiden op het gebied dat wij met u getest hebben. Wat we getest hebben met u nu, zijn deze Licht Ankers dat u ons heeft geholpen te plaatsen in uw regio (Belize) waar het zeer noodzakelijk was, omdat het de hele regio van Midden-Amerika voedde met verbindingen naar Noord- en Zuid-Amerika. De resultaten zijn geweldig en we hebben onze plannen veranderd. U krijgt een beetje rust en wij bereiden voor wat u moet doen in uw regio's van herkomst (Europa) waar u uw vakantie zult doorbrengen.

De bescherming die wij rond u geplaatst hebben werkt heel goed, dus heb geen angst, er kan u niets gebeuren. Blijf gewoon alert en ga niet naar duistere oorden waar sprake is van misbruik van alcohol, drugs en kleine criminaliteit. Probeer niet om de wereld op deze manier te veranderen. Blijf onbekend, praat met niemand over wat u doet, en blijf in familie. Wanneer u op vakantie bent, zal geen persoon het abnormaal vinden dat u plaatsen wenst te bezoeken die u nog niet hebt gezien. Hang gewoon de toerist uit en praat er wazig over alsof u vakantie neemt en op hetzelfde moment werkt u.

De Vader volgt nauw alles wat u doet, zeer nauw. U hebt geen idee hoe dicht Hij staat bij alles wat u doet.

{Opmerking Kathy januari 2014: dit is een van hun grappen met ons. Toen waren we ons niet goed bewust van onze inwonende Gedachtenrichter of God Fragment, hoe hij ons probeerde te richten en trachtte ons korter bij hem aan te sluiten en dat ons God Fragment en De vader eigenlijk een en hetzelfde was.}

Hij juicht en zijn hart wordt gevuld met vreugde bij elke zet die u doet om dit netwerk te vernietigen. Later wachten u andere taken op van een gans andere orde. Het zullen ook avonturen zijn, nieuwe dingen en nieuwe ervaringen om te beleven.

Dat is alles voor vandaag mijn kinderen. Ik wilde u dit goede nieuws vertellen. Want het is goed nieuws te weten dat wij anders, sneller en zekerder zullen kunnen optreden. De slag die toegebracht werd aan dit duister netwerk hier in uw omgeving heeft het fel afgezwakt. U kunt het vergelijken met het leegbloeden van een slagader in uw lichaam, iets wat hun grote moeite zal kosten om het te stoppen, om niet te zeggen dat zij er niet toe in staat zullen zijn. Maar we moeten snel vooruitgaan, omdat het beest lastig wordt en het nog steeds kwaad kan doen en dit is niet nodig. Er is al genoeg kwaad aangericht.

Ik neem afscheid van u mijn kinderen, en ik dank u zeer dat u graag met ons samenwerkt. Wij, mijn groep en ik, wensen u allen welkom in ons team. U maakt vanaf nu deel uit van ons team. U doet het werk op de grond en we helpen u daarin. U bent een beetje onze kamikazes, die geen koude voeten krijgen en niet bang zijn. Want helaas is het deze vrees die voorkomt dat zoveel goede kwaliteits Lichtwerkers ervan weerhoudt om zulke werkzaamheden aan te pakken en er durven voor te gaan. U hebt een blind vertrouwen in ons gehad toen wij spraken over de bescherming die wij u gegeven hebben, en dit heeft u toegestaan om dit werk te doen. Dank u mijn kinderen, we zijn allemaal trots op u. Hartelijk dank.

Malvantra: Mijn kinderen we zijn alles aan het voorbereiden voor uw V/A sessie van volgende zaterdag met Tomas en Ham. U zult niet de enigen zijn om vragen te stellen. Wij brengen uw onzichtbare broers en zussen mee. Zij zullen misschien veel meer vragen stellen dan u, zo gaat u veel leren van deze situatie en de ramp die hen heeft getroffen.

Doe dan een poging om vragen te stellen over de rol van vrouwen in de samenleving en haar evolutie, of over andere onderwerpen met betrekking tot de opstand of de opklimming van de ziel. Alle onderwerpen zijn hoe dan ook goed, omdat die zielen ook daarvan kunnen leren of dit zal op zijn minst hun nieuwsgierigheid prikkelen voor andere onderwerpen waaraan zij niet hebben gedacht. Ze hebben niet naast hen het Urantia Boek liggen zoals u. Ze zijn zo lang in onwetendheid, angst, haat en woede gebleven, gevoelens die opzettelijk werden onderhouden om hen gevangen te houden en te voorkomen dat ze hun opklimming of ascensie zouden voortzetten.

U kunt deze handeling van Lucifer bekijken zoals u dat op uw planeet zou doen: als een misdaad tegen de menselijkheid. Maar nu moeten wij de slachtoffers van deze misdrijven helpen, iets dat moed vereist. We weten dat u er niet meer bang voor bent en na een paar sessies zult u het allemaal heel normaal vinden als uw onzichtbare zussen en broeders, die minder mogelijkheden en kansen hebben gehad dan u, hier komen om samen met u uw lessen te volgen. Geloof me, velen danken u voor deze ontvangst, velen van hen danken u van ganser harte. Dankzij dit nemen er veel meer het besluit om voort te gaan, om hun ascensie pad op de Woningwerelden voort te zetten die werden geschapen voor dit doel.

Velen hebben gehoopt en hebben geprobeerd om een fysiek lichaam te herwinnen om hun evolutie voort te zetten op deze materiele wereld. Dit is nog steeds een onderwerp waarover wij moeten spreken en dat nog niet werd onthuld. Het gaat om het geloof hier op Aarde in reïncarnatie voordat men in staat zou zijn om door te mogen gaan met zijn ascensie. Maar deze kwestie zal later worden onthuld. U zult dan beter begrijpen waarom we nooit verder hebben willen ingaan op dit geloof, omdat het geen deel uitmaakt van het Ascensie Plan van Christus Michael, maar wel van de leugens in het ascensie plan van Lucifer en Caligastia.

Nu genoeg over dit onderwerp en ik denk dat u een beetje zult begrijpen waar dit naartoe zal gaan, en in welke richting u over dit onderwerp moet gaan nadenken. Dank u mijn kinderen en ik neem afscheid van u. De sessie is voltooid voor vandaag. Tot ziens mijn kinderen.

EINDE.MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in blauw zie het Urantia Boek.

startpagina