Terugkeer Maya kosmische Meesters

Deel 27 - 2011

Sessie van 19 juli 2011 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig : Cyril en Kathy

Ontvangen door Kathy


Bezoekers : KUWAYA, Meester Geest nr.2 van Superuniversum nr.2, de Stem van de Eeuwige Zoon-Moeder.

Monsanloran en Malvantra Melchizedek.


KUWAYA: Hallo mijn kinderen. Ik wilde nog even met jullie praten. Ik kon de laatste maal niet afwerken wat ik jullie te zeggen had.

Mijn kinderen jullie hebben prachtig werk geleverd. Nu al zien we de resultaten ervan en jullie gaan dat werk voltooien dat gewijd is aan De Universele Vader. Het werk dat is verricht met de onzichtbare, de menselijke zielen, de gevallen engelen en nog anderen, geven onverwachte resultaten.


Ja ik ben jullie Eeuwige Moeder, een Universele Moeder en ik spreek tot jullie door Meester Geest n° 2, die mijn stem is. Dit alles is ook voor ons geheel nieuw en we moeten er ook aan wennen.


Ooit gaan jullie de gelegenheid ontvangen onder leiding van Malvantra om uw V/A sessies te herzien met Tomas en Ham en deze onzichtbare wezens, zodat jullie de impact zouden begrijpen die deze sessies gehad hebben op deze zielen en onzichtbare wezens. Het feit dat ze jullie zien, dat ze merken dat al deze kennis ook nieuw is voor jullie en dat jullie in dezelfde klas zitten als zij om te leren zet hen op hun gemak. Met dat verschil dat jullie een zeer sterk innerlijk contact hebben met jullie Gedachtenrichter of innerlijk God Fragment. De zekerheid die jullie aantonen dat jullie in jullie harten spreken met jullie Vader in Het Paradijs, geeft hen meer vertrouwen om te geloven in De Universele Vader.


Want daar ligt het probleem: ze willen allen het eeuwige leven hebben, maar ze werden verkeerd geleid. Men heeft hen valse verhalen verteld. Men heeft hen voorgespiegeld dat ze altijd nieuwe fysieke lichamen konden krijgen hier op aarde om te evolueren tot op een zekere hoogte, en dat ze daarna konden verder gaan naar de hemelen.


Maar op de manier waarop Lucifer en Caligastia het hier hebben aangepakt werd het onmogelijk voor deze zielen om deze oorden rond de aarde te verlaten. Ze zien nu langzaam in dat ze geen 3 keuzen hebben. Zij hebben er slechts twee en het is hun laatste kans want anders zullen ze ontschapen worden. Omdat de 3e optie van hier te blijven onaanvaardbaar is en daar een einde moet aan komen. Dit houdt de evolutie van de mensheid tegen en de komst van de Magistraat Zoon, wat ook nog eens de evolutie van de mensheid uitstelt.


Er zijn hier vele dingen gedaan door de gevallen engelen en die menselijke zielen aan wie Lucifer Morontia lichamen of astrale lichamen zoals u het zou zeggen, heeft bezorgd. Echter voor hem werken was iets totaal anders dan te werken voor het welzijn van de mensheid. Ten gevolge van het implementeren van dit duister netwerk van levende energie gebaseerd op angst, jaloezie en goddeloosheid en het feit dat die zielen een nieuw fysiek lichaam wensten om hun leven hier verder te zetten zijn er veel dingen gebeurd die moeilijk uit te leggen zijn en die wij jullie later geleidelijk aan zullen onthullen.


Reïncarnatie, namelijk het geloof dat een ziel meer dan eens een fysiek lichaam kan krijgen berust op een oud geloof. Die zielen die hier zijn blijven hangen zonder fysiek lichaam en die niet konden voortgaan naar de Woningwerelden, verlangden zeer sterk naar een ander fysieke lichaam. Ze probeerden de lichamen te gebruiken van beïnvloedbare mensen zoals degenen die overdadig drugs en alcohol gebruiken, of die zich bezighouden met afwijkende seksuele lusten en nog vele anderen, om te voldoen aan hun eigen behoeften.


Het is iets moeilijk om uit te leggen, maar dit alles is gebeurd en gebeurt nog. Dit is de reden waarom wij jullie voor uw bescherming vragen om te vermijden naar zulke plaatsen te gaan.


(Nota Kathy: wij zijn hiertegen beschermd maar ze kunnen altijd iemand anders die onder hun invloed staat duwen om ons fysiek aan te vallen. We hebben de middelen om ze te verwijderen van de mensen die ze misbruiken en van de plaatsen waar ze rondhangen en in die zin vormen we een gevaar voor hen).


Dit alles zal worden afgerond wanneer we het “duister raster” zullen opgekuist hebben en we het vervangen hebben met ons “Lichtraster” en dat al deze geblokkeerde zielen hier weggehaald zijn. Nu al zijn ze zeer beperkt in hun handelingen en het zal hen niet meer toegestaan worden mensen te gebruiken om te genieten van de geneugten van het vleselijk leven. Dit alles zal verdwijnen met uw hulp en die van anderen. Jullie kennen elkaar niet en voor het ogenblik is beter zo.


Mijn kinderen, dat was het wat ik jullie wilde vertellen. Tot weerziens allemaal.


MONSANLORAN MELCHIZEDEK: Hallo mijn vrienden. Ik zie dat jullie op hete kolen zitten om jullie werk in jullie continent van oorsprong te doen (Europa). Wij zijn helaas niet nog klaar.


Tulle in Frankrijk en Huete in Spanje zijn plaatsen die door jullie beiden moeten bezocht worden. We zullen later de exacte locaties doorgeven waar al deze gegevens zich bevinden die jullie moeten opslaan. Jullie gaan meer details ontvangen tijdens de meditaties en wij zullen jullie tips geven via anderen om jullie informatie te vervolledigen.


Het zou kunnen zijn dat we jullie naar sommige naziconcentratiekampen in Oostenrijk en Duitsland sturen en we zijn nu de meest strategische plaatsen aan het bekijken. Daar het een werk is van hoge precisie, vragen we om nog even geduld te hebben daar we jullie naar welbepaalde oorden zullen richten.


We laten nu aan dit meisje hier de plaats zien in Vaticaanstad waar er een groot rond plein is met een soort obelisk in het midden. Het is zeker een van de strategische plaatsen waar wij denken jullie naartoe te sturen.


De concentratiekampen waaraan we denken zijn die van Mauthausen in Oostenrijk en Dachau in Duisland.

(MAUTHAUSEN werd geopend in 1938 om de politieke tegenstanders van Hitler te elimineren. Er waren daar krijgsgevangenen--soldaten en politieke gevangenen – van meer dan 30 landen die ginds in de fabrieken rond Mauthausen werkten.

DACHAU was het eerste kamp dat werd geopend op 31 maart 1933 om de politieke vijanden van Hitler te verwijderen, beginnende met zijn eigen volk en later met krijgsgevangenen uit alle bezette Europese landen.

De verschillende kampen in Polen, zoals Auschwitz, zijn pas geactiveerd in 1942 om de Joodse mensen uit gans bezet Europa te vernietigen.).

Frankrijk - de stranden van Normandië (D-day) en daar waar er een groot (Amerikaans) kerkhof is met een ronde Memorial (dit is gelegen bij Omaha Beach - begraafplaats van Colleville-sur-Mer – ‘Omaha beach’ was het strand met de meeste slachtoffers.)


België: De Grote Plaats van Brussel.


Frankrijk – Montségur, de plaats waar 250 mensen werden verbrand. (oorlog van het Vaticaan tegen de Katharen in de 13de eeuw - Montségur was het laatste bolwerk die zich overgeleverd had in 1244.)

-------------en Carcassonne (zefde regio als Montségur. Daar hebben de Catharen zich overgegeven in 1209 en werden gedood op de brandstapel.).

-----------------Parijs op de plaats waar zich de grote Obelisk bevindt die afkomstig is van Egypte.


Sicilië – en Calabria in het zuiden van Italië.


Rusland : Arkhangelsk nabij Finland (de Witte Zee).

(Rechtover Archangelsk in de Witte Zee bevinden zich de zes Solovky eilanden, beschouwd als Heilige eilanden sinds 3.000 voor Chr. Ze werden gebruikt in 1920 door de Sovjets als uiterst brutale dwangarbeidskampen. In 1922 begon Lenin zijn vernietigingscampagne tegen de orthodoxe kerk door duizenden priesters en monniken te vermoorden en christenen te deporteren naar Solovky. In 1937 reorganiseerde Stalin de eilanden in één van de zwaarste goelags van zijn imperium. Gevangenen leefden en werkten daar in onaanvaardbare omstandigheden, met officieren die hen martelden of doden naar eigen goeddunken. Men schat dat daar bijna 1 miljoen gevangenen werden vermoord waarvan vele priesters, kunstenaars en schrijvers waren. De goelag werd gesloten in 1939 en het prachtige voormalige klooster op het grootste eiland werd pas teruggegeven aan de orthodoxe kerk in 1990).


Dan zijn er nog de Gobi woestijn en de zoutmijnen van Turkije.


Zoals jullie kunnen zien, mijn vrienden, zijn er een heleboel plaatsen en we weten nog niet welke we gaan uitkiezen noch of jullie bekwaam zullen zijn om ze allemaal te doen. Er is heel wat keus en wij hebben hier slechts een paar plaatsen opgenoemd waar we jullie zouden kunnen naartoe sturen. We zullen proberen jullie reizen per land te organiseren om jullie niet meerdere keren naar hetzelfde land te laten reizen.


Dit was het, mijn kinderen, ik laat jullie nog een beetje vakantie, geniet van uw laatste weken hier voor jullie vertrek. We verwachten jullie op de V/A sessie van volgende vrijdag. Als jullie er nog eentje zouden kunnen organiseren voor volgende week om het seizoen te beëindigen, zouden we dat zeer op prijs stellen alsook deze zielen en onzichtbare wezens die nog zoveel willen leren.


Dank u mijn vrienden. Ik zal weldra terug tot bij jullie komen en jullie zullen zeker een programma hebben voor jullie vertrek. Tot ziens.


MALVANTRA: Hallo mijn kinderen. Inderdaad, wij kunnen jullie nog niet veel zeggen. Maar we zijn hard bezig om uw reis te organiseren in Europa en het werk dat jullie daar gaan uitvoeren. Wees niet bang, we weten dat reizen heel wat tijd in beslag neemt. Wij zullen dit op zijn best regelen. Dat was het voor vandaag, mijn kinderen, we gaan de sessie beëindigen. Tot ziens mijn vrienden.


EINDE.

MEZZA VERDE GROEP

http://www.mezzaverde.com


Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.


startpagina