Terugkeer Maya Kosmische Meesters

Deel 30 - 2011


Sessie van 26 juli 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling - Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig: Kathy, Cyril, B-Maya en E-Maya.

Ontvangen door Kathy.

Bezoekers: MALVANTRA en MONSANLORAN MELCHIZEDEK

AYA, Meester Geest nr. 7 van Superunivers nr. 7 Orvonton, De Stem van de Triniteit en De Allerhoogste.


{Opmerking Kathy: B-Maya had met zijn vader in de jungle een grot ontdekt. Toen zijn vader erin wilde gaan voelde de jongen een sterke druk op het hoofd en zijn chakra 7 begon hevig te draaien. Hij wist dat een hemelse Tonton hem wilde waarschuwen voor iets en hij vertelde zijn vader dat het misschien beter was om niet in deze grot binnen te gaan en dat hij raad zou vragen. Het was om die reden dat we in meditatie gingen.}


Malvantra Melchizedek : Hallo mijn beste vrienden, het doet me plezier jullie weer samen te zien. Ik zal eerst antwoorden op de vraag van B-Maya. De grot waar jullie heengingen in de buurt van uw dorp is zeer oud en heilig. Ze wordt bewaakt door een van mijn Melchizedek broeders. We wilden niet dat jullie die grot binnengingen zonder de juiste uitrusting. Alvorens de grot in te gaan moet u uw chakra 6 gebruiken voor het verzenden van de universele energie in de grot met als doel "de zwervende zielen te bevrijden die daar nog altijd zijn om hen te helpen terug te keren naar hun pad van evolutie en ascensie volgens de plannen van Christus Michael en de Universele Vader en niet volgens de plannen van Lucifer en Caligastia. "


Wees zeer voorzichtig, want de grot is gevaarlijk. Zet een helm op jullie hoofd met een lamp zoals in de ATM-grotten, zodat jullie handen vrij zijn. De naam van mijn broer die deze plaats bewaakt is "Maltucia (Mantucia?) Melchizedek. Hij is een goede kerel.


Wanneer u in de buurt van deze locatie in meditatie gaat, vraag zijn hulp en advies. Jullie zullen niet zeer ver kunnen gaan in die grot, maar jullie mogen wel binnengaan met de nodige veiligheidsvoorzieningen. Later zullen we u meer vertellen over deze grot. Ze staat in betrekking tot de tempel achter uw dorp waar we dat grote ‘Melchizedek Licht Anker’ hebben geplaatst.


U weet dat duistere energie of Lucifer en Caligastia de oude heilige plaatsen gebruikten om ze te vernietigen met hun systeem. U kunt er dus zeker van zijn dat nabij zeer oude heilige plaatsen er altijd een duistere plaats gelegen is. Dit is wat ik wilde vertellen.


AYA : Dit is Aya hier, Meester Geest nr.7 van Superuniversum nr.7, Orvonton. Ik spreek in de naam van de drie Paradijs Goden: De Universele Vader, De Eeuwige Zoon-Moeder en de Moeder Oneindige Geest.


Mijn kinderen, jullie hebben al zoveel gepresteerd en er is nog zoveel te doen. Degenen die zullen reizen, zullen hun handen vol hebben. Voor degenen die hier blijven, doe een inspanning om het Urantia Boek te lezen. Bekijk al uw sessies zodat jullie daarvan zouden leren, dat jullie weten wie we zijn, wat wij vertegenwoordigen en met wat jullie bezig zijn. Wij zijn jullie aan het vormen, jullie de jonge Maya’s, voor de toekomstige generaties van uw volk zodat zij zich kunnen verenigen en dat jullie tegen hen die woorden van wijsheid kunnen vertellen die wij in uw mond zullen zetten zodat zij adequate richtlijnen krijgen.


Het zal tijd vergen om jullie te trainen, maar jullie zijn nog erg jong (tussen 18 en 22j) zodat jullie de tijd hebben. Jullie zijn belangrijk voor uw mensen, de Maya’s van Yucatán tot Guatemala en een deel van Honduras en de Maya’s van Belize natuurlijk. Jullie gaan zoveel te geven hebben met onze hulp. Dus van tijd tot tijd lever dan een inspanning, zodat als uw tijd komt jullie klaar zijn om uw mensen te helpen. Nu al, beetje bij beetje wanneer jullie een paar jaar ouder zullen zijn gaan de mensen tot jullie komen voor uw wijsheid.


Jullie gaan reizen onder uw eigen volk in Mexico, Guatemala en Honduras om uw eigen mensen tegen te komen, zelfs als ze een andere taal spreken dan jullie. Jullie gaan hen toespreken in het Spaans, dus leer en verbeter uw Spaans omdat jullie later bijeenkomsten zullen bijwonen van Maya- leiders samen met andere Maya’s.

Leer Spaans spreken, ze kennen allemaal Spaans. Het zal te lang duren voordat jullie een universele Maya-taal zullen hebben, maar ze spreken allemaal Spaans behalve in uw land, hoewel er een heleboel Maya’s zijn in Belize die ook Spaans spreken. Dus doe een kleine inspanning en probeer elke dag jullie meditatie te doen.


IK BEN AYA, VAN DE MAYA KOSMISCHE MEESTERS.

IK BEN DE STEM VAN DE MAYA KOSMISCHE MEESTERS.

IK BEN DE MEESTER GEEST VAN DE MAYA KOSMISCHE MEESTERS.

En ik vertel jullie dat dit uw missie is... voor de toekomst, niet voor morgen. Jullie hebben nog een lange opleiding voor de boeg vooraleer jullie bekwaam zullen zijn om voor de Maya ouderlingen te staan van Mexico en Guatemala en uw volk aan te spreken in die landen.


Wanneer jullie klaar zullen zijn om te praten met uw volk zullen jullie dat anders doen dan wat jullie hier ervaren met dit meisje (Kathy). Later zal ook zij op een andere manier spreken. Haar manier om te ontvangen en over te dragen in meditatie met gesloten ogen is slechts de eerste stap in het werken met dit communicatie systeem via reflectiviteit. Later zal dit anders zijn.


Jullie gaan allen spreken met open ogen, niet met gesloten ogen, zodat de mensen jullie in de ogen kunnen kijken zonder dat ze gaan denken dat jullie ze een vloek gooien, of dat jullie bezeten zijn door een geest, goed of slecht, maakt niet uit, hoe dan ook zullen ze er angst voor hebben. We zijn jullie dus aan het trainen zodat jullie veel later mensen of een publiek zult aanspreken met open ogen terwijl jullie gewoon onze woorden gaan herhalen. Jullie gaan dit leren.


Het is te vroeg om dit uit te leggen en jullie gaan nog steeds eerst via dit systeem hier passeren voordat we jullie naar het definitieve systeem brengen. Wat dit meisje hier momenteel doet op deze manier is slechts een zeer rudimentair begin van alles wat dit communicatiesysteem met reflectiviteit te bieden heeft. Dit is een goede start, een veilige start, langzamer dan andere kanalisatiesystemen, maar jullie zullen hiermee een extreem krachtige fundering hebben om te kunnen werken met het communicatiesysteem met reflectiviteit op de manier waarop we dat voor jullie voorzien hebben.


Ik hoop dat ik jullie niet bang heb gemaakt. Ik wilde dat jullie wisten en besefte wat jullie hoeven te doen in de nabije toekomst voor uw volk. Dat was het dan. Dank u mijn kinderen en ik ga jullie nu verlaten. Tot weerziens.


Monsanloran Melchizedek: Slechts een paar woorden. Ik zou graag bevestigen aan allen die hier zitten dat jullie gaan reizen naar Mexico, Guatemala en Honduras om deze twee Maya jongeren te helpen gans het Maya volk te verenigen. Dit is niet voor morgen, laten we zeggen in vijf tot tien jaar. U (Cyril en Kathy) gaan ze hierin helpen, terwijl zij de publieke rol voor de Maya ouderlingen en anderen zullen op zich nemen.

Jullie zien nu in dat allen onder u een belangrijke taak hebben en jullie zullen belangrijke taken te doen hebben zolang jullie hier leven en zelfs later nadat jullie deze aarde verlaten hebben. Dank u mijn kinderen. Ik neem afscheid van iedereen.


EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.comVoor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.


startpagina