Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 32 - 2011

Sessie van 28 juli 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig : Cyril, B-Maya, E-Maya en Kathy.

Ontvangen door Kathy.


Bezoeker : Monsanloran Melchizedek.


Monsanloran : Hallo mijn kinderen, het programma voor hen die naar Europa gaan is klaar. Ik zal dit nu verder aankondigen in het Frans.


DACHAU en MAUTHAUSEN en SOLOVKY  EILAND:

Jullie gaan deze kampen binnengaan en een plek vinden waar jullie in een cirkel kunnen zitten en in meditatie gaan. Jullie mogen in een caban gaan zitten of op een andere plaats, het blijft gelijk. Probeer voornamelijk op zoek te gaan naar een plek waar jullie kunnen zitten in een cirkel om in meditatie te gaan. Dit zal geen aanstoot geven.


Wij zullen daar door jullie heen een heel sterk ‘Melchizedek Lichtanker’ creëren. Jullie mogen dit Lichtanker niet gebruiken, het zal er een zijn zoals die van Mayamopan. Voordat jullie in meditatie gaan moeten jullie eerst het Lichtanker van Placencia gebruiken en het rond het kamp zwaaien opdat de duistere energie zou verdwijnen en om de dolende zielen die daar zijn aan te sporen dit Licht te volgen om hun evolutie en ascensie pad voort te zetten volgens de ‘plannen van Christus Michael’ en niet volgens de plannen van Lucifer en Caligastia. Doe dit enkele minuten, laten we zeggen 2 minuten omdat het er veel zijn en doe dit in de twee kampen.


Doe hetzelfde op het Solovky eiland en tracht ginds te gaan zitten in een pas gerestaureerde kerk of kapel van het Monasterium.


Hiermee zullen deze drie strategische plaatsen met elkaar verbonden worden.


PARIJS - BRETAGNE

Ga eerst naar Parijs en probeer jullie te plaatsen rond het eiland van de Obelisk en schep daar zelf een Permanent Lichtanker. Ga dan naar Bretagne en schep daar ook een Permanente Lichtanker op een plaats die we jullie nog zullen aanduiden, maar het is in de regio van de persoon bij wie jullie gaan logeren (Carnac). Als er maar een van jullie twee kan gaan zal dat volstaan met Victor en de persoon die jullie ginds gaan ontmoeten, maar het zou beter zijn als jullie er allemaal samen zijn. We zullen de exacte locatie nog wel melden.


TULLE in de Limousin

Van Bretagne zakken jullie af naar Tulle. We zullen ook daar de exacte locatie aangeven. Het is op een voormalige Romeinse nederzetting in het centrum van de stad. Er zijn er ook rond de stad maar we verkiezen die van het stadscentrum. Ga gewoon in meditatie en zet jullie in een cirkel voor het opladen van gegevens die daar geplaatst werden.


Van daar gaan jullie naar:


CARCASSONE en MONTSEGUR

Jullie gaan daar een Permanent Lichtanker scheppen op de centrale plaats van het oude Carcassone.

Van daar gaan jullie naar Montsegur, op de plaats waar er in de 12de eeuw 250 mensen werden verbrand en waar er een klein gedenkteken staat. Daar gaan jullie ook een Permanent Lichtanker scheppen.


Het zijn strategische plaatsen en ook toeristische plaatsen. Iedere keer als jullie een lichtanker hebben geschapen, in Carcassone en Montsegur, moeten jullie het gebruiken om de duistere energie te vernietigen in gans de regio en vervolgens om de dolende zielen die zich daar bevinden aan te sporen dit Licht te volgen om hun evolutie en ascensie pad voor te zetten volgens de ‘plannen van Christus Michael en van De Universele Vader’ en niet volgens de plannen van Lucifer en Caligastia.


Van daar zakken jullie af naar:


HUETE in Spanje.

Daar gaan jullie eveneens naartoe om gegevens op te laden. Zoek daar naar de oudste ruïnes omdat het daar is dat jullie moeten zijn. We zullen jullie ook daar helpen om de exacte locatie te vinden. Dit meisje hier zal zich laten leiden door ons, maak jullie geen zorgen.


Dat was het. Het is aan jullie om zich te organiseren. We hebben juist een idee gegeven om jullie te richten. Van Parijs vertrekken en afdalen naar Huete in Spanje is vrij gemakkelijk. Jullie moeten zeker samen zijn in HUETE en TULLE voor de informatie op te laden. Probeer echter zoveel mogelijk samen te gaan naar al die plaatsen.


Dan is er nog Rome :


Het Vatikaan

Tracht jullie daar ook in een cirkel te zetten rond de Obelisk van het grote Sint Pietersplein. Schep daar een Permanent Lichtanker dat jullie daarna laten zwaaien over de hele regio om de duistere energie te vernietigen en de zwerven zielen aan te sporen hun evolutie en ascensie pad voort te zetten volgens de ‘plannen van Christus Michael’ en niet die van Lucifer en Caligastia.


We gaan het hier bij laten daar we veronderstellen dat het al meer dan voldoende is.

Rome kan op een un week-end gedaan worden.

Het Solovky eiland moeten jullie bekijken wat het gemakkelijkst is : ofwel via Rusland of via Finand. Kijk of er geen boten zijn die naar deze eilanden gaan. Combineer zo goed mogelijk jullie vluchten.


Mauthausen en Dachau bevinden zich in twee verschillende landen maar ze zijn niet ver uit elkaar gelegen (300km). Jullie kunnen vliegtuigen nemen of met de auto gaan, aan jullie om het te organiseren.


Ik dank u, mijn kinderen, jullie gaan veel reizen en een heleboel werk hebben maar jullie gaan er ook van genieten. Ik laat jullie nu. Als we meer informatie hebben komen we terug. Nu kunnen jullie al uw reizen regelen.

We verwachten jullie morgen of overmorgen voor de V/A sessie met de onzichtbare zielen. Laat het ons weten. Tot ziens, mijn kinderen.


EINDE.


MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.comVoor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

startpagina