Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 33 - 2011

Sessie van 29 juli 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde te Placencia in Belize

Aanwezig : Cyril en Kathy.

Ontvangen door Kathy

Bezoekers : Malvantra et Maltucia Melchizedek


MALVANTRA: Hallo, dit is Malvantra hier. Ik ben hier met Maltucia, een broer van mij. We zullen proberen u de naam te spellen...M.A.L.T.U.C.I.A.

Hij wil tegen jullie praten, omdat hij een geweldige heilige plek bewaakt achter het dorp van Mayamopan. Het is zijn werkplaats hier op aarde. We hebben hier vroeger met een aantal van onze broeders gewerkt in deze regio’s. Monsanloran was in Lamanai en Maltucia in de regio van Mayamopan. In Uxbenka waren het andere broers. Belize was gedurende lange tijd ons hoofdkwartier op Urantia in de afgelopen decennia.


Dat is de reden waarom jullie beiden naar dit land werden aangetrokken.

{Nota Kathy januari 2014: Cyril kwam met zijn vrouw in 2002 naar Placencia en ik ben hier met mijn echtgenoot voor de eerste maal aangekomen in 2005. We spreken allebei Frans en leven met onze families in dezelfde straat….en dit alles door louter toeval?}


Ik ga het woord laten aan Maltucia. Tot weerziens mijn vrienden.


MALTUCIA: Ik ben blij dat ik met dit nieuwe communicatiesysteem door reflectiviteit met jullie kan communiceren en waarmee zowel jullie als wij goed mee moeten leren werken. Het is een systeem dat nog een heleboel geheimen inhoudt en waarvan alles nog niet is geopenbaard. We gaan er allen mee leren werken en we gaan het op de juiste wijze installeren.


Ik ben een broer en collega van Monsanloran. Toen Kathy voor de eerste keer (in 2008) tot bij de nog bedolven tempel van duistere energie achter Mayamopan kwam en ze daar in meditatie ging om te vragen wat ze daar moest doen was het ik die haar heb laten voelen dat het beter was om deze tempel zo te laten en hem nog niet te onthullen of te laten opgraven. Nu staan de zaken er heel anders voor.


Wanneer jullie terug zijn van uw reis in Europa, uw continent van oorsprong, zal ik contact opnemen met jullie en dan organiseren we een kleine trip naar deze plek waar ik jullie zal verzoeken om in meditatie te gaan en met mij contact op te nemen.

Ik ben een van de broers van Monsanloran die zal blijven samenwerken met jullie in deze regio omdat Monsanloran een andere baan heeft gekregen in de regering en ik zijn verantwoordelijkheid zal overnemen met jullie. {Opmerking Kathy: hij specificeerde niet welke regering. Dit is een vrij autonome Orde die zichzelf regeert.}


Mijn kinderen, dit was het dan. Ik weet dat Monsanloran jullie reis in Europa heeft geregeld en dat jullie de verplaatsingen al goed hebben georganiseerd. Maak jullie geen zorgen alles zal goed verlopen en wij zijn daar om te helpen. Ik zal er ook zijn omdat ik langzaamaan Monsanloran zijn werk met jullie zal overnemen. Ik zal altijd in communicatie met hem blijven maar jullie gaan meer met mij te doen hebben.


Jullie zullen zien dat alles veel sneller en veel eenvoudiger zal verlopen dan jullie denken. Wij zullen alles regelen, maar doe elk dagelijks een meditatie waar jullie zich ook bevinden om ons raad te vragen. Cyril, u hebt uw kleine recorder en misschien dat het ons zal lukken om u te laten spreken en u gaat alles wat we zeggen herhalen in uw recorder. Zelfs als u het niet transcribeert op papier dan kunt u ten minste de opnames terug beluisteren en zo zult u zich alles kunnen herinneren wat we u verteld hebben.


Wat jullie moeten doen is dagelijks met elkaar in communicatie blijven om elkaar te vertellen wat we zeggen om samen te komen. We hebben jullie nog een heleboel informatie door te geven om de juiste plaatsen aan te wijzen. {Opmerking Kathy: wij zijn afkomstig uit verschillende landen in Europa, wij zullen daar dus gescheiden zijn.}


Maak jullie geen zorgen over Rusland omdat we allemaal daar zullen zijn om alles te regelen. Deze drie eerste grote Lichtankers die we in Duitsland en in Rusland door jullie heen zullen scheppen zijn van zeer groot belang voor het breken van het raster van Lucifer. Enkel dit doen zou al een prachtig ding zijn en zal ons toelaten te zien wat er daarna gebeurt om de andere plaatsen te weten te komen waar we nog moeten ingrijpen. Het is mogelijk dat na uw terugkeer in Belize we jullie nog een paar keer in Midden-Amerika ergens naar toe zullen sturen. Voor Noord-Amerika gaan we nog wat wachten.


Als jullie deze drie Lichtankers in Duitsland en Rusland kunnen doen dat zou prachtig zijn om dit duistere netwerk te breken en sterk af te zwakken. Dit alles is in een experimenteel stadium. We gaan stap voor stap vooruit en elke keer moeten we zien wat er gebeurt om de volgende stap te kunnen beslissen. We kunnen enkel op jullie rekenen voor het ogenblik.


Dit was wat ik te vertellen had, mijn kinderen. Maak jullie geen zorgen, wij zijn daar om te helpen en alles in orde te brengen. Maak jullie geen zorgen, Kathy kan zeer goed onze stemmen horen en ze volgt ons heel erg goed. Ze twijfelt soms ook maar dan geven we haar enig bewijs om haar te overtuigen en dan weet ze precies wat er te doen valt. Ze heeft zichzelf jaren getraind om haar te laten leiden door haar innerlijke stem. {Nota Kathy januari 2014: dat is waar behalve dat ik vroeger niet wist dat het mijn innerlijke Gedachtenrichter was die ik volgde. Ik dacht dat het God was buiten mij of Jezus.}


Alles zal goed gaan, jullie hebben een goede planning opgesteld en het zal goed werken. Tot ziens, mijn kinderen, het was Maltucia die sprak, uw nieuwe “Tonton Melchizedek” die het langzaamaan van Monsanloran zal overnemen. Jullie gaan mij dus meer en meer horen. Dag allemaal.


MALVANTRA: ik zeg jullie goedendag. Ik wilde absoluut dat jullie kennis maakten met mijn broer. Een andere Tonton van jullie. Daar er zich een reorganisatie voordoet hebben we aan Maltucia gevraagd om het van Monsanloran over te nemen.

Ik zal altijd blijven aankondigen en jullie helpen met het begrijpen van de nieuwe Hemelse Wezens die zich aankondigen zodat jullie allen in vertrouwen blijven. Jullie kennen mij sinds het begin, en ik zal er dan ook altijd blijven voor jullie. Tot ziens, mijn vrienden.


EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.comVoor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Boek van Urantia.


startpagina