Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 36 - 2011

Sessie van 2 augustus 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : Mezza Verde te Placencia in Belize.

Aanwezig : Cyril en Kathy.

Ontvangen door Kathy

Bezoekers : LANAFORGE, Soeverein van het Planeten Stelsel Satania, vervanger van Lucifer.

MALVANTRA MELCHIZEDEK


Lanaforge sprak na 42min Totale duur meditatie: 57min.


LANAFORGE: Ik ben Lanaforge, de vervanger van Lucifer als Soeverein van het Planetenstelsel Satania. Wat jullie gaan doen in de Solovky eilanden, Duitsland en Oostenrijk vertegenwoordigt iets zo groots dat dit gans jullie planeet zal veranderen. De drie Lichtankers die de broers Melchizedek door jullie gaan scheppen zullen een verbinding hebben met het centrum van Het Paradijs. We willen niet te snel gaan door te veel van tevoren te zeggen omdat we nog het effect moeten zien dat het op het “netwerk van duistere energie van Lucifer” zal hebben. We hopen dat we het een dodelijke klap kunnen geven met deze drie belangrijke Lichtankers die een soort piramide zullen vormen onder elkaar en die van het allergrootste belang zijn. Ik wilde jullie vertellen mijn kinderen en mijn vrienden dat dit een experiment is waar we allemaal veel over nagedacht hebben en we zijn zeer enthousiast om de resultaten ervan te zien die we zullen communiceren van zodra we ze hebben. De broers Melchizedek, Maltucia en Malvantra zullen jullie vervolgens hun instructies geven.


Bekijk goed de plaatsen op de kaart waar wij jullie vragen om zelf Lichtankers te scheppen en waar diegenen zijn die wij zelf door jullie creëren in meditatie. Neem een grote kaart en trek lijnen. Er is iets dat jullie gaan zien en daarna stellen jullie uw vragen waarop wij zullen antwoorden.


Zoals we al eerder hebben gezegd werden de plaatsen in Mauthausen en Dachau niet willekeurig gekozen, noch door de nazi's, noch door ons. Doe wat onderzoek over deze plaatsen en wat ze archeologisch betekenden voor de jaren 1930. Ik ben zeker dat jullie aanwijzingen zullen vinden. Iedere keer jullie een aanwijzing gevonden hebben zullen we wat meer vertellen.

Het is op deze manier dat we zullen proberen jullie te doen begrijpen al wat dit verbergt. Om jullie te doen begrijpen waarom de duistere krachten of die van Caligastia in het algemeen zeer heilige plaatsen kozen om hen te ontheiligen, hen te verhinderen te werken en zo verwarring te brengen in de hoofden van de mensen. Doe een klein onderzoek, het zal jullie vermaken. Het is als een puzzel waarvan jullie geen afbeelding hebben, maar jullie ontvangen kleine onderdelen die in elkaar passen en zo gaan jullie de afbeelding ontdekken.


Adamson zal jullie begeleiden. Hij zal zeer dicht bij jullie staan en de Secundaire Middenwezens die zijn kleinkinderen zijn gaan met hem mee. Jullie gaan zo het gevoel hebben om onder familie te zijn omdat zowel Adamson als de Secundaire Middenwezens hier op aarde geboren zijn.


Betreffende de echtgenotes van Adamson: zijn eerste vrouw keerde terug naar Edentia (Hoofdstad van onze constellatie Norlatiadek) met veel van zijn kinderen geboren in het Eerste Hof van Eden. Zijn tweede vrouw heette Ratta. Ik ga jullie niet al de namen geven van zijn kinderen met Ratta, het zijn er te veel. Maar elke keer dat jullie op een oude site komen met een naam die jullie niets zegt dan kunnen wij een teken geven om jullie in de goede richting te brengen. Wij weten dat jullie graag historisch onderzoek doen en liefst ter plaatse gaan wat altijd spannender is dan erover te lezen in boeken.


Dat was het mijn kinderen en ik ga nu het woord geven aan Malvantra.


MALVANTRA: We hebben uw frequenties en vibraties vandaag verder versterkt zoals we dat regelmatig doen. Dit zal jullie helpen bij onze toekomstige contacten en voor het werk dat jullie later gaan doen wanneer deze verplaatsingsmissies voor de vernietiging van het raster van Lucifer zullen afgerond zijn.


We zijn allemaal enthousiast om de resultaten te zien van uw eerste reis omdat daarvan veel zal afhangen in de beslissingen die wij vervolgens gaan nemen. Dat is de reden waarom we nu niets kunnen zeggen over de volgende activiteiten, zoals de Memorial.

Uw eerste reis is een experiment dat voorheen nooit ergens werd gedaan in geen enkel lokaal universum of Superuniversum. Daarom zitten wij net als jullie op hete kolen om de resultaten ervan te zien.


De meditatie ter plaatse zal zwaar zijn, maar het is belangrijk dat jullie met drie zijn. We weten dat de derde (Karel uit België) het niet zo gewoon is, maar hij zal het volhouden. Het is belangrijk om met drie te zijn. Jullie beiden zijn sterk genoeg ter ondersteuning van de derde. Als een vierde toetreedt, zou dat prima zijn (Victor – Belize/België). Maar het moeten er minimaal drie zijn.


Tot ziens mijn kinderen, ik ga jullie laten.


EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.


startpagina