Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 43 – 2011.

Sessie van 22 augustus 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: M. V. te Keerbergen in België (Europa).

Aanwezig en ontvangen door Kathy.

Bezoekers: Malvantra en Maltucia MELCHIZEDEK

                  Christus Michael (Jezus), Schepper Zoon van ons lokaal universum Nebadon

                  Adamson, 1ste zoon van Adam en Eva van het Eerste Hof van Eden.

Malvantra sprak na 1u10min                            Totale duur meditatie: 1u26min.

Malvantra: We gaan beginnen en Maltucia komt eerst.

Maltucia: Ik ben Maltucia, die de plaats innam van Monsanloran. Het is al een tijdje dat ik probeerde met je te praten maar anderen hadden voorrang. Ik wens je te spreken over je werk in Rusland. We zullen je ginds begeleiden afhankelijk van de omstandigheden die je daar zult tegenkomen. We gaan u begeleiden via uw innerlijke stilte. We zullen een "Melchizedek Lichtanker" scheppen door u en Victor wanneer jullie in meditatie zijn. Adamson en een Middenwezen gaan jullie helpen.

Veel zal afhangen van wat er in Duistland en Oostenrijk gaat gebeuren.

We begrijpen wel dat dit voor jullie geen traditionele vakantie is, maar we zijn oneindig dankbaar dat jullie dit willen doen. Je zult zien dat na uw eerste reis je al veel meer ontspannen zult zijn om de rest te doen dat eerder een plezier- en ontdekkingsreis zal zijn. Hoewel je nog enkele schokkende plaatsen in Frankrijk en Spanje gaat tegenkomen, zal het er veel meer ontspannen en plezier aan toe gaan.

Het zou kunnen dat we Parijs overslagen en dat we jullie direct naar Tulle richten en meer het accent gaan leggen op het zuiden van Frankrijk zoals Montségur, Carcassonne, grotten in die omgeving, het land van de Katharen en het Baskische gebied langs Franse en Spaanse zijde. Vervolgens zakt u af naar Huete (onder Madrid) in Spanje en misschien andere plaatsen volgens de weg die jullie gaan nemen.

Iedere persoon die u kent die dit pad wilt bewandelen of die wilt deelnemen aan een deel van uw route is welkom. Hoe meer mensen zich daaraan toevoegen met de nodige basiscapaciteiten of ervaring hebben in het oprichten en gebruiken van ‘Lichtankers’ zijn welkom. Dit zal hen meer ervaring en meer ‘verbinding’ geven en zij kunnen dan vervolgens in hun regio kleine groepen vormen om daar te werken onder onze rechtstreekse leiding. Als ze niet klaar zijn dan zullen wij hen via u onze richtlijnen doorgeven totdat ze ertoe komen om onze boodschappen te horen.

Zoals meermaals werd gezegd neemt het tijd om te worden verbonden met het circuit van het systeem waarin we jullie hebben geplaatst. Dit is een circuit met communicatie via reflectiviteit dat specifiek en doelgericht is om u te helpen bij het werk dat jullie nu doen en ook voor jullie toekomstig werk waarvoor jullie over andere mogelijkheden zullen moeten beschikken.

Dank u, meisje. Tot ziens en ik volg jullie allemaal.

Christus Michael hier: Ik zou willen toevoegen aan wat Maltucia heeft gezegd dat we allen het werk waarderen dat jullie doen om dit netwerk schoon te maken en te vernietigen en hulp te bieden aan al die zielen, engelen en hemelse wezens om ze te bevrijden uit hun gevangenschap. Jullie gaan hier stapsgewijs meer uitleg over krijgen volgens jullie vooruitgang en jullie capaciteit om dit alles te begrijpen met uw menselijk mentaal intellect.

Doe verder zoals je bezig bent, meisje, en dit zeg ik eveneens aan de anderen die deze weg met u volgen. Doe zo voort en blijf vertrouwen in onze begeleiding. Er zal jullie niets gebeuren en jullie gaan plezier beleven aan alles wat jullie gaan doen. Onze Vader, God - de Schepper van Alles - die in u leeft, kijkt naar jullie en is zo trots op jullie. Wij allen hebben bewondering voor jullie moed.

Adamson zal met je praten over de regio’s waar jullie naartoe gaan en waar je u nog moet over documenteren. Daar Parijs niet zeker meer is als bestemming moeten jullie zich onder elkaar terug gaan organiseren. Zorg dat je met Cyril voortdurend in contact blijft omdat we onze plannen regelmatig gaan veranderen volgens wat we zien en wat er gebeurt en ik volg dit eveneens van dicht bij. Tot ziens meisje, ook tot weerziens aan al de anderen.

Adamson hier: Hallo iedereen. Ik ben lang geleden langs de regio gepasseerd die jullie Beieren noemen. Ik heb op de Donau gevaren die door Linz vloeit en we hebben daar gewoond en een tempel met onze kinderen gebouwd. Zoek de etymologie op van sommige steden en regio's tussen München en Linz daar er een plaats is waarvan de naam wijst in onze richting, naar onze voormalige verblijfplaats. Ik verkies dat je zelf zoekt dan kan ik je beter richten naar de locatie van deze oude tempel die sommige van mijn kinderen met Ratta en ik hebben gebouwd zodat jullie die terug kunnen activeren.

Dank u mijn kinderen en tot ziens.

Malvantra: We gaan je laten rusten en ontspannen. Amuseer je wat met de opzoekingen. Tot ziens iedereen, Ciao-ciao en au revoir.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor uitleg over de woorden in het blauw zie Het Urantia Boek.

 

startpagina