Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 44 – 2011.

Sessie van 24/08/2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats : M.V. te Keerbergen in België.

Aanwezig en ontvangen door Kathy

Bezoekers: Malvantra en Maltucia MELCHIZEDEK

                  Christus Michael (Jezus), Schepper Zoon van ons lokaal universum Nebadon

                  Siraya, de Stem van De Vader, Meester Geest N°1 van Superuniversum N°1, Orillington.

                  Adamson, 1ste zoon van Adam en Eva van het Eerste Hof van Eden.

Malvantra sprak na 1u22min                   Totale duur meditatie: 1u51min

Malvantra: Hallo, het is Malvantra hier. We zullen deze belangrijke bijeenkomst beginnen. Ons meisje zal tijdens de komende drie weken nauwelijks de gelegenheid hebben om een sessie te doen met ons. Daarom hebben we dit vandaag georganiseerd met verschillende persoonlijkheden die sommige zaken wensen aan te kondigen. De eerste persoon die zal spreken is Christus Michael.

Christus Michael: Hallo mijn kinderen. Ik heb belangrijk nieuws te vertellen. We zijn er eindelijk in geslaagd om alle details van het netwerk van Lucifer en Caligastia in kaart te brengen. We hebben al van vele mensen een antwoord ontvangen dat diep uit hun hart komt op onze aanvraag om bijstand te leveren aan het probleem van de vernietiging van dit netwerk, de rehabilitatie van de geblokkeerde hemelse wezens en de bevrijding van menselijke zielen en hun opvoeding voordat ze hun pad op de Eerste Woningwereld kunnen voortzetten.

Het verheugt ons dergelijke enthousiaste reacties te ontvangen om ons te helpen en te willen hulp bieden aan uw menselijke en hemelse broers en zussen. Dit zal ons toelaten om vooruit te gaan en op termijn het werk te verlichten van deze eerste groep die hiermee begonnen is en die de volgende 3 weken belangrijk werk zal verrichten.

Onze rehabilitatieprogramma's zijn klaar en we accepteren mensen die ons een hand willen toesteken om te helpen bij het programma voor de heropvoeding van onzichtbare menselijke zielen en hemelse wezens. Degenen die willen deelnemen aan dit programma moeten het ons duidelijk verklaren.

Wij vragen u om een groep te vormen van ten minste twee of drie mensen (rondom een permanent Lichtanker Merkabah) en te beginnen met het luidop lezen van het Urantia Boek om fundamentele kennis over te dragen aan deze onzichtbare wezens. Het eenvoudigste is het organiseren van lezingen met vrienden die beginners zijn in de kennis van het Urantia Boek of sessies met een T/R (ontvanger/verzender - canalisator) waar mensen vragen kunnen stellen over het boek aan een hemelse leraar.

Er moet duidelijk verklaard worden dat het doel is om deze zielen en hemelse wezens te helpen die geblokkeerd zijn en die niet volledig begrepen hebben wat er allemaal is gebeurd en die dit moeten weten vooraleer ze kunnen hun weg voortzetten op de Woningwerelden of op andere plaatsen.

Deze ‘gesproken’ sessies (canaliseren) zullen interessant zijn voor iedereen die nieuw is in het lezen van het Urantia Boek en zich er willen in verdiepen om andere kennis op te doen dan de oude leringen. Het onderricht dat zal worden gegeven via deze sessies met "zichtbare en onzichtbare wezens", zoals we ze gaan noemen, zal andere informatie verschaffen en een andere benadering hebben dan de vraag en antwoord sessies met docenten die de oude methoden gebruiken.

Een nieuwe editie maken van het Urantia Boek met nieuwe onthullingen is niet aan de orde van de dag. Eerst moeten we door al deze moeilijkheden van de schoonmaak geraken van de overblijfselen van de opstand. Bovendien kan dit enkel gebeuren wanneer de Magistraat Zoon zich hier heeft gemanifesteerd en met stervelingen die zulk een Nieuwe Openbaring kunnen uitgeven. Men zal ook moeten wachten tot de mens voldoende bekwaam is voor het absorberen van deze Nieuwe Openbaring, en alle kennis die het huidige Urantia Boek bevat heeft begrepen.

Wat betekent dat alles wat nu komt, vóór de komst van de Magistraat Zoon, zal dienen om deze “5de Periodieke Openbaring” of de waarheden geschreven in het Urantia Boek te verbreden, te verdiepen en aan veel meer mensen bekend te maken. Totdat er voldoende stervelingen zullen zijn die het in zich zullen opgenomen hebben om een basis te hebben waarop we kunnen voortgaan en aldus in de mogelijkheid zullen zijn om binnen decennia meer te kunnen onthullen wanneer we de " 6de periodieke Openbaring” zullen uitgeven. Maar dat zal enige tijd duren.

Bedankt mijn kinderen om dit te lezen.

SIRAYA : Siraya hier, de Stem van De Vader, Meester Geest N°1 van Superunivers N°1, Orillington.

Mijn kinderen jullie leven in een fantastische tijd. Een tijd waar jullie aan al deze veranderingen kunnen deelnemen. Is dit niet prachtig?

In plaats van de heldendaden van anderen te lezen, gaan jullie ze zelf beleven. Jullie gaan de helden zijn van de verhalen die uw kinderen aan uw kleinkinderen en achterkleinkinderen gaan vertellen over de daden die jullie verricht hebben om deze ommekeer op Urantia te bereiken.

De Melchizedeks hebben veel werk verzet om alles in plaats te zetten om jullie de hulpmiddelen te bezorgen die nodig zijn voor het uitvoeren van het werk waarmee jullie gaan beginnen. Het is met grote vreugde dat ik zie dat jullie Mijn Zoon willen helpen die jullie Jezus of Christus Michael noemen. Ik bedank jullie daarvoor en ik moedig jullie aan omdat overal waar jullie deze duistere energie doen verdwijnen het Licht terug zal schijnen om de mensenzielen te verlichten.

Een nieuw tijdperk zal geopend worden dankzij u allen en uw hulp. Dank u mijn kinderen, dank aan allen die werken en bijdragen om Mijn Zoon Christus Michael te helpen.

Adamson: Ingolstadt *** (78km van München – Ingolstadt – Dachau et Munich se trouvent sur une ligne) is een van de plaatsen waar mijn nakomelingen lang geleden een Tempel van wijsheid, gerechtigheid en adoratie van de Universele Vader hebben geschapen samen met Middenwezens. Ga in de buurt van de oude Universiteit van Ingolstadt, waar zich een plaats bevindt met in het midden een fontein in een cirkel. Ga naar de oude universiteit en ik zal u ter plaatse leiden tot het punt waar ik u zal verzoeken om allen in meditatie te gaan zodat we door jullie heen de oude locatie van die tempel kunnen her-activeren die daar werd opgesteld zo’n 12-13.000 jaar geleden.

Er zijn andere plaatsen in Beieren en Opper-Oostenrijk, die deel uitmaakten indertijd van onze regio. Veel van mijn nakomelingen zijn naar ginds vertrokken en hebben er beschavingen opgericht. Zoals altijd hield Lucifer en vooral Caligastia ervan om zich te vestigen op onze vroegere woonplaatsen waar we Lichtankers hadden geplaatst met een ander systeem dan dat van jullie en waar er scholen waren om de Universele Vader bekend te maken en wijsheid over te dragen aan de mensen die destijds die regio bewoonden.

Er zijn ginds oude overblijfselen gevonden waar archeologen hebben ontdekt dat de Neanderthaler ooit zij aan zij heeft geleefd met meer geëvolueerde mensen. Deze regio is gedurende lange tijd een zeer hoog cultureel, religieus, artistiek en bouwkundig gebied geweest. Bavaria strekte zich uit tot Wenen in de oudheid. Deze regio heeft veel kunstenaars, schrijvers en filosofen voortgebracht en dit is geen toeval.

Dit is de reden waarom Caligastia met zijn handlangers deze regio hadden uitgekozen al sinds honderden jaren als vertrekplaats om hun Orde te implementeren, een Luciferiaanse Orde gericht tegen de Universele Vader, tegen God.

Als u wilt tijd doorbrengen in Wilhering in deze grote abdij van Cisterciënzers, ga daar gerust naartoe omdat het ook gelegen is op één van onze oude vestigingen, maar die niet vervuild werd in tegenstelling tot Ingolstadt.

Dank u mijn kinderen. Voordat jullie vertrekken naar Duitsland doe nog een meditatie volgende week maandag. Dan kunnen we verdere instructies geven voor uw reis in Frankrijk en Spanje. Alhoewel, indien mogelijk zouden we verkiezen te wachten tot wanneer u in Frankrijk verblijft nabij die persoon aan wie u de ”basiscapaciteiten” zult geven om jullie te kunnen vergezellen en een Lichtanker gaan scheppen in zijn huis waarrond jullie gaan mediteren zodat wij tot op het laatste moment onze plannen kunnen veranderen. Veel zal afhangen van de resultaten van uw eerste reis.

Tot ziens en dank u meisje, en dank u aan gans de groep die u helpt en vergezelt.

Maltucia: We verkiezen inderdaad te wachten totdat jullie terug zijn van Rusland vooraleer we onze verdere instructies doorgeven voor Frankrijk en Spanje. Wij vragen jullie deze soepelheid om de beste resultaten te bekomen. Malvantra gaat de sessie beëindigen en dank aan iedereen.

MALVANTRA : Dank u meisje, je hebt veel geduld gehad. Tot ziens.

EINDE.

Nota Kathy in februari 2014:

{*** Ingolstadt: is een stad in de Vrijstaat Beieren, in de Bondsrepubliek Duitsland. Zij is gelegen aan de oevers van de Donau, in het centrum van Beieren. Ze was de zetel van de eerste Illuminati in die regio, een Beierse geheime genootschap opgericht in de late 18e eeuw. Adam Weishaupt, de stichter van de orde van de Illuminati, werd geboren in 1748 in Ingolstadt en er is in deze stad zelfs een historisch Museum over dit onderwerp.

De leden van dit geheime genootschap werden uit Beieren verbannen en verboden in 1784 door koning Karl Theodoor ten gevolge van hun onbeschroomde plannen in buitenlandse politiek die toevallig uitlekten. De rest kan mythe, waarheid of desinformatie zijn... aan u te geloven wat u wilt. Ingolstadt is ook een parameter in de roman Frankenstein van Mary Shelley, waar de wetenschapper Victor Frankenstein zijn monster creëert.}

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina