TERUGKEER MAYA KOSMISCHE MEESTERS

N° 4 – 2011.


Plaats: Mezza Verde te Placencia, Belize.

Ontvangen door Kathy

Datum : 20 april 2011

Aanwezig: 3 Maya’s en Cyril, Kathy.

Bezoekers: Malvantra Melchizedek

Vader Melchizedek


{Vraag van B-Maya betreffende de praktijk van « Obeah (zwarte magie type voodoo) » gedaan door Maya’s tegen Maya’s gedurende paasnacht. Wat kunnen wij doen tegen deze praktijken?}

Malvantra: Wij gaan beginnen. Dit is Malvantra hier. Dit zal weer met het ingebouwde Reflectiviteit systeem zijn. Vader Melchizedek wenst jullie toe te spreken.

Vader Melchizedek: Ja mijn kinderen, ik ben het, ik ben de Vader van Monsanloran, ik ben de Vader van al de Melchizedeks en dit is de 2de maal dat ik door dit meisje tot de Mensheid spreek.

Jullie hebben allemaal zoveel angst, jullie de Maya kinderen, van wat deze stoute jongens u zouden kunnen aandoen. Ze kunnen uw ziel niet vangen. Jullie zijn beschermd door De Universele Vader, dat hebben wij jullie al verteld in een vorige les. Uw wens om de acties te vernietigen van deze stoute jongens die voor magiërs willen spelen, goochelaars of aan obeah doen zoals jullie het noemen, kunnen niemand beïnvloeden. Uw macht die u ontvangen hebt is veel sterker, uw geloof in God is veel sterker, waarom hebt u dan angst?

U kunt de angst van uw familie of uw vrienden niet verwijderen, maar waarom hebt u angst?

Terwijl u God in u hebt, al de Engelen rondom u en al die macht die u hebt? Waarom bent u nog steeds bang? Is dat omdat u geen vertrouwen hebt in u zelf, dat u niet in uw capaciteiten gelooft? U moet gewoon onze hulp inroepen om wat ze doen te stoppen, te vernietigen en op dat ogenblik brengen wij u de Energie van het Universum, al dit Licht zodat deze duisternis gewoon verdwijnt. De duisternis kan geen stand houden in Het Licht.

Nou ja, ze kunnen een kip doden en ze kunnen sommige formules uitspreken, maar dat is alles wat ze kunnen.

Laat ons terugkeren naar de zaken van de Universele Vader en ernstiger dingen leren.

U hebt alle capaciteiten in uw bereik om hier iets aan te doen…. met onze hulp….. omdat u weet dat u dit niet gewoon zelf kunt doen. Ieder onder u heeft een Lichtwezen ontvangen, een Gids om u te helpen in wat u hebt geleerd. Wij geven niet de namen van de school of van de leraar waarvan u dit heeft geleerd, maar u weet over wie we praten, over welk onderwijs het gaat.

Deze cursussen waren zeer belangrijk, gebruik ze dan, daar ze een groot geschenk zijn dat u ontvangen hebt. U kunt veel mensen helpen, uw broers, uw zusters, uw buren, zij die ver van u wonen met deze mogelijkheden die u van God hebt ontvangen, dus gebruik ze dan en help waar u kunt en houdt op met bang te zijn.

Beetje bij beetje zullen wij u vragen om bepaalde dingen te doen en u zult werken met mijn zoons zoals Monsanloran, Malvantra en anderen die u zult leren kennen na verloop van tijd en u gaat ze helpen. Het is een belangrijk ding dat wij u vragen te doen, hoewel we het u nog steeds niet hebben uitgelegd.

Dank u mijn kinderen, dank u om hier te zijn en om hulp gevraagd te hebben. Wij zijn altijd hier om te helpen. Studeer en leer ons te vertrouwen. Het zal enige tijd duren voordat u voldoende zult gegroeid zijn, vooraleer u zich zult kunnen handhaven en tot uw volk kunt spreken. Het zal tijd in beslag nemen maar die krijgt u en later zult u begrijpen welke invloed u zult gehad hebben op de wijzigingen van deze planeet, op de veranderingen die we gaan doen bij uw volk, om ze te binden, ze terug bijeen te brengen en om hun ancestrale waarden terug te geven. Dank u mijn kinderen, ik neem afscheid van u.

Monsanloran hier: dat was de stem van mijn Vader, Vader Melchizedek van mijn Orde. Het is een grote eer dat hij rechtstreeks tot u spreekt. Niemand heeft nog nooit zijn stem op aarde, op Urantia gehoord.

Er staan veel mensen om u heen, ze bekijken ons, ze bekijken u, wezens van andere (Morontia) planeten die u willen helpen. Ze houden van u.

Malvantra hier: we hebben de transmissie via reflectiviteit afgesloten. We beëindigen deze sessie voor vandaag. Doe wat u moet doen en gebruik alle technieken die u kent om uw volk te helpen, de Maya’s en anderen van uw land, zodat het paasweekend zo vreedzaam als mogelijk zal verlopen. Tot ziens mijn kinderen.

{Nota Kathy december 2013: het paasweekend kan heel gevaarlijk zijn ’s nachts in Belize……..vele handelaars sluiten dat weekend zoals supermarkten, bars en restaurants. Wij hebben gedaan wat we moesten doen voor dat weekend en er zijn toen geen straatgevechten geweest, geen moorden, geen agressies in het dorp noch in de naburige dorpen………..het was abnormaal kalm. We zijn nu 3 jaar later en het is nog altijd zo.}

EINDE


Eerste stappen met het systeem van de Reflectiviteit.


Plaats: Mezza Verde te Placencia, Belize.

Ontvangen door Kathy.

Datum : 22 april 2011

Aanwezig: Cyril en Kathy.

Bezoekers: Malvantra en Monsanloran Melchizedek

SIRAYA, De Stem van De Vader –Meester Geest N°1 van Superunivers n°1


MALVANTRA MELCHIZEDEK: het gaat beginnen, Malvantra hier, het zal het systeem met reflectiviteit worden. U hebt nog niet begrepen wat het is, dat zullen we later aan iedereen uitleggen. We willen het nu nog niet uitleggen. Elk ding op zijn tijd. Maar u zult er wel de gevolgen van opmerken.

Hou je vast, het gaat komen.

(wachttijd van 17 minuten voordat Siraya begon te spreken)

SIRAYA: Het Is Siraya hier, de Stem van De Universele Vader. Wat u juist hebt ervaren is het begin van dit nieuwe communicatie systeem. Het is alsof u af en toe het bewustzijn verliest en dan komt u terug bij. Dit zijn staten van diepe meditatie die wij u laten oefenen zodat u aan het nieuwe systeem kunt wennen. U hebt soms de indruk van in slaap te vallen en het is op dat ogenblik dat uw sterfelijk mentaal bewustzijn uitvalt. Vervolgens wekken we u om u opnieuw in deze toestand van diepe meditatie te brengen.

U vraagt zich af waarom u over dit systeem van diepe meditatie moet passeren?

Het is om u de dingen gemakkelijker te maken, opdat alles vloeiend zou verlopen. Terwijl u zich in deze staat van “on-bewustheid” bevindt, geven wij u informatie door die dan naar andere mensen weerspiegeld (gereflecteerd) wordt en aldus gaat u een soort (platform)-netwerk vormen. Verschillende mensen tegelijk krijgen deze boodschap, zullen deze vertalen met hun geestesgesteldheid en elk van hen gaat er iets meer aan toevoegen. Aldus, door van de ene naar de andere te verzenden, kunt u informatie vergelijken en de uwe aanvullen. Het is bijna als een puzzel, zonder eigenlijk dat te zijn.

Langzaamaan zal alles duidelijker worden voor u, maar we moeten het nog steeds uittesten met u beiden, met de Maya jongeren en de anderen. Vanaf hier zullen wij de (boodschappen) reflecteren naar anderen die wij hiervoor gekozen hebben om mee te werken aan deze eerste test. Het is belangrijk dat u elkaar niet kent, dat u niet communiceert met elkaar, hierdoor zullen de berichten meer reëel, meer echt zijn en u zult ze gaan vertrouwen. Maar omdat dit nog maar onze eerste test is, onze eerste stappen, zijn er nog niet veel mensen bij betrokken.

De Universele Vader vertrouwt u mijn kinderen, Hij weet hoe graag u dient. Het feit dat u geen vooropgezette ideeën hebt over wat het zou kunnen zijn, het feit dat u het gaat ontdekken terwijl we dit nieuwe systeem van reflectiviteit uitproberen zal voor ons het werk vergemakkelijken en alles echter maken in uw ogen en later in de ogen van de anderen als we het aan de buitenwereld kunnen onthullen.

In tussentijd vragen wij u discretie en dit binnen uw kleine kring van vrienden en kennissen te houden. Het kan zijn dat wij onze berichten in verschillende talen zullen weerspiegelen van de een naar de andere. Er zullen later meer talen toegevoegd worden, maar voorlopig zullen we het houden bij het Engels en het Frans.

U werd hierop voorbereid zonder het te weten, we hadden nog enkel uw wens en uw bevestiging nodig om hieraan deel te nemen. Wij hebben die nu ontvangen en wij bedanken u hiervoor. We moeten altijd uw bevestiging krijgen daar wij geen inbreuk mogen maken op uw “vrije wilskeuze”, vergeet dat nooit.

Ik bedank u mijn kinderen voor deze eerste proefneming. Er zullen nog andere volgen.

Hebt u vragen?

Student: Goede avond, Siraya, ik had graag geweten wat er met ons gebeurt terwijl u via Kathy communiceert. We zijn bewust maar tegelijkertijd hebben we een vreemd gevoel, ik weet niet hoe het uit te leggen, ik weet niet wat er gebeurt, wij bevinden ons als in een staat van meditatie. Ik dank u.

SIRAYA: Wij verbinden jullie terwijl jullie samen in meditatie gaan, wij bereiden jullie samen voor om de boodschappen te reflecteren die gaan doorkomen. Wij verbinden jullie met circuits die een hogere energie frequentie bezitten en daar jullie in groep werken wordt dit proces nog versterkt. Wij bereiden jou ook voor op dit nieuwe systeem. Dat is de reden waarom je hetzelfde beleeft en voelt als zij (Kathy). Je hoort de woorden die ze uitspreekt, onze woorden, maar je hoort ze in een meditatieve staat. Je bent niet in je normale waaktoestand.

Daarom is het verstandig om op voorhand nota te nemen van je vragen zoals je nu doet en ze klaar te houden voor het geval je ze kunt stellen. Daar je niet wakker bent op een normale manier, als een persoon die zijn dag dagelijks werk doet, kunt je niet zo gemakkelijk communiceren als in de andere T/Ring systemen (boodschappen verzenden/ontvangen).

Beantwoord dit uw vraag?

Student: Ja, dank u Siraya, dank u voor uw antwoord en ik wil u ook bedanken voor deze diepe meditatie. Ik heb vele dingen begrepen, dank u zeer.

SIRAYA: Dat is goed, mijn jongen. De Vader heeft u lief, zoals hij al zijn kinderen liefheeft. Het feit dat Hij rechtstreeks met u allen kan communiceren bezorgt Hem veel vreugde. Ik ga u nu laten mijn kinderen en wij zullen elkaar weer ontmoeten. God zegene u, zoals u zegt.

MONSANLORAN hier. Ik bevestig dat Ik graag zou hebben dat uw volledige groep een reis naar de tempel van Uxbenka in het zuiden van Belize zou organiseren om daar kennis in ontvangst te nemen die we u zullen doorgeven.

Als u daar bent zet u dan in meditatie op het hoogste gedeelte van deze oude tempel en terwijl u in meditatie bent zullen wij u kennis doorgeven. U zult niet bewust zijn van deze kennis nadat wij u die hebben doorgegeven. U zult zich daarvan niets herinneren. Wanneer de tijd zal aangebroken zijn, afhankelijk van de behoeften en de eisen, dan gaat u zich deze mededelingen, deze waarheden, deze oude kennis met geschiedenis van de Aarde, wel herinneren.

Tracht dit te organiseren en zorg dat de groep volledig is. Ik dank u zeer mijn kinderen en bedankt om naar mij geluisterd te hebben. Tot ziens.

MALVANTRA hier: we eindigen, bedankt voor uw komst naar ons verzoek. Belangrijke dingen worden op dit moment volbracht en vele dingen bewegen. Dank u zeer en goede Pasen.

Einde.

Mezza Verde Groep

http://www.mezzaverde.com


Voor de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.startpagina