Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 50 – 2011.

Sessie van 12 september 2011  opgenomen – Nederlandse vertaling-  Origineel Frans.

Plaats : M.V. in Bretagne – Frankrijk.

Aanwezig: Kathy en een persoon van Bretagne.

Ontvangen door Kathy.

Bezoekers : Malvantra  Melchizedek

                   Aartsengel Michael.

 

Malvantra sprak na 44min                      Totale duur meditatie: 1u05min.

 

{Opmerking Kathy: Ik had de eerste vaardigheden aangeleerd in het gebruik van wat wij universele energie noemden aan verschillende mensen gisteren middag en uitleg gegeven over de oprichting en het gebruik van een permanent licht anker. Men had mij laten begrijpen dat ik heel goed mijn innerlijke leiding moest volgen omdat er veranderingen op til waren en ik had mijn best gedaan. }

 

Malvantra: Ik ben gekomen om met u te praten over deze blijde dag en over wat er hier in deze locatie is gebeurd. Christus Michael heeft mij toegestaan om sommige details vrij te geven. We hebben deze "primaire cursus van uw voormalige onderwijs" gebruikt om de basis te leggen van een "nieuwe leer" met andere mogelijkheden die u beetje per beetje zullen worden aangeleerd.

Deze "nieuwe leer" zal gebruik maken van het “communicatie systeem met reflectiviteit”. Uw meditaties zullen verschillend zijn van die van vroeger om u meer mogelijkheden te geven om te helpen in het geval van ziekten, rampen, catastrofes, landbouw en op vele andere gebieden. Maar ook om te helpen bij het scheppen van een Lichtanker waarrond u gaat mediteren of die we zullen gebruiken om de duistere energieën te verwijderen; om menselijke zielen, hemelse wezens en de levensvormen geschapen door Lucifer en Caligastia hun ascensie pad terug te laten vinden.

 

Het is een opleiding die aan de basis heel simpel zal zijn en dat vele mogelijkheden zal bieden. Gisteren deden we een kleine test door u te beïnvloeden om sommige onderwerpen van uw cursus te wijzigen en er de basiskennis van de Triniteit in te voegen, evenals het probleem van de rebellie van Lucifer 200.000 jaar geleden en de gevolgen daarvan die nog steeds op Urantia en de mensheid voelbaar zijn. De proef was een succes en we zijn allemaal erg blij.

 

Wij zullen beginnen met de vorming van ons meisje en de leden van haar groep. Zij zullen dit later onderwijzen aan de mensen om hen de mogelijkheid te geven de “Energie van de Triniteit” te gebruiken voor een welbepaald doel en verbonden worden met het “communicatie systeem via reflectiviteit. Dit zal deze nieuwe studenten toelaten om op termijn onze boodschappen rechtstreeks te kunnen ontvangen om individueel begeleid en onderwezen te worden.

 

Het meisje hier begrijpt er niet alle details van noch waar we haar naartoe brengen maar zij en haar groep zullen in de toekomst veel mensen kunnen opleiden. Dankzij hun talenkennis zullen ze de mogelijkheid krijgen om te reizen op verschillende continenten om basisgroepen te vormen die met meer vermogens ons grotere diensten zullen kunnen bewijzen onder onze leiding.

 

Dit is slechts het begin van haar opleiding en onze eerste test van gisteren was erg overtuigend. Wij waren allen daar om te zien hoe het zou verlopen.

 

Later, wanneer ze het vereiste niveau zal bereikt hebben zal ze beter begrijpen waar we haar naartoe willen brengen en zal ze meer bekwaam zijn om rechtstreeks te communiceren wat wij aan de mensen willen overbrengen. Op deze manier zal ze veel mensen kunnen opleiden omdat deze leer simpel zal zijn en enorme ontplooiingsmogelijkheden gaat bieden. Deze "nieuwe leer" zal worden aangepast aan de nieuwe situatie, de Nieuwe Energieën en mogelijkheden die zich op Urantia zullen manifesteren.

 

Wij kunnen niet, en wensen niet meer uitleg te geven over dit onderwerp, maar wanneer het meisje zal klaar zijn en ze er anderen zal opgeleid hebben dan zal het zich snel verspreiden. Wij zullen de mensen tot bij haar brengen of we brengen haar naar oorden tijdens haar reizen waar mensen op haar wachten zoals dit hier toevallig is gebeurd.

 

Ik geef nu het woord aan Aartsengel Michael.

 

Aartsengel Michaël: Ik ben Aartsengel Michael, die de hemelse blauwe kleur heeft. De hemelse blauwe kleur die jullie hebben gezien rond de Menhir in Carnac terwijl jullie het Lichtanker schepten duidde op mijn aanwezigheid. Ik heb mij gemanifesteerd opdat u mijn aanwezigheid zou herkennen. Deze menhir die zo veel mensen aantrekt zal veel goeds doen aan iedereen die zich in zijn omgeving bevindt. Iedere persoon die dolende zielen rondom zich heeft zal daarvan worden bevrijd door deze Menhir aan te raken of door zich een tijdje in zijn nabijheid te bevinden. Alle dolende zielen die worden aangetrokken door dit Licht gaan begrijpen dat het een passage is waarlangs ze hun pad van ascensie en evolutie kunnen verder zetten. Hetzelfde geldt voor de hemelse wezens en andere levensvormen geschapen door Lucifer en Caligastia. Het zullen de menselijke zielen zijn die het eerst en het snelst zullen vertrekken langs deze poort zonder dat dit enige verdere actie van uw kant vereist.

 

Er zijn verschillende systemen en verschillende vormen van verbinding voor verschillende doeleinden ingebed in het “communicatie systeem via reflectiviteit. Dit zal u toelaten om later veel mensen op te leiden.

Meisje, uw opleiding zal tijd in beslag nemen en wanneer u klaar bent en de anderen in uw groep, dan zullen wij die mensen tot bij jullie brengen waarvan het doel en de wens is om dit onderricht te volgen. Later, als deze mensen de vereiste capaciteiten zullen bereikt hebben kunnen ze op hun beurt dit in hun omgeving aanleren.

 

Nu zullen we eerst dit meisje en haar groep gebruiken om deze "nieuwe leer" te ontwikkelen die haar voor het ogenblik als een gemengd systeem overkomt, maar dat op termijn iets gans anders zal worden.

 

Ik groet u mijn kinderen en ik wens u een goede reis tijdens de komende dagen. We zullen naast u staan, wij zullen jullie tijdens gans uw reis (Frankrijk-Spanje) beschermen en wij zullen u begeleiden. Iedereen zal er zijn, gans mijn leger, uw Melchizedeks, Adamson, Christus Michael en vele anderen die uw werk volgen. Al het werk dat jullie hier doen wordt op de hemelse televisie uitgezonden van dit lokaal universum Nebadon, met antennes die zelfs verder gaan. Er is veel volk geïnteresseerd in wat er hier gebeurt want dat heeft zich nog nooit voorgedaan. Doe dan jullie best met een glimlach omdat vele blikken op jullie gericht zijn. Tot weerziens mijn vrienden.

 

Malvantra hier: we gaan de sessie beëindigen. U hebt nog veel voor te bereiden, maar we wilden u het goede nieuws over deze "nieuwe leer" aankondigen die een directe verbinding zal bezorgen met de Triniteit en de Universele Vader. Dank u zeer mijn kinderen. Dag.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina