Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 55 – 2011.

Sessie van 5 oktober 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: M.V. Costa Blanca – Spanje.

Ontvangen door Wivine.

Bezoekers: Malvantra Melchizedek.

                Aartsengelen.

Malvantra sprak na 1u06min                    Totale duur meditatie: 1u32min.

 

Malvantra hier: we gaan beginnen te praten. Ben je klaar? (Ja Malvantra). Je gaat een verrassing ontvangen, vooral met betrekking tot de persoonlijkheden en het bericht dat je zal worden onthuld.

 

Aartsengel Jophiel :Wij zijn de vier Aartsengelen die reeds lange tijd met je werken. Er zijn twee namen die je de laatste jaren meermaals bent tegengekomen. En dat is:

-          De naam van de Aartsengel Methatron en Jophiel.

-          Daarenboven zijn er nog Aartsengel Uriel en Aartsengel Michael.

 

Dit zijn de 4 belangrijkste Aartsengelen die zich met jou hebben beziggehouden de afgelopen jaren om je te helpen het nodige voorbereidingswerk te doen voor de Magistraat Missie dat je met een blind vertrouwen hebt uitgevoerd.

 

Vroeger (vóór het lezen van het Urantia Boek in 2009-10) sprak je altijd over ‘Jezus’ en je had toen geen enkel besef van wat een Magistraat Missie was noch een Avonal Zoon. Je deed het voor God en Christus en ondanks uw onwetendheid van toen zijn we erin gelukt om je te richten en ben je erin geslaagd om te implementeren wat we van jou hebben verwacht.

 

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om hier een materiele constructie neer te zetten dat een gebouw moet weerspiegelen gelegen in de Morontia sferen. Maar je hebt het volbracht onder onze leiding en ondanks alle moeilijkheden die je hebt ontmoet is het werk zelfs goed gedaan.

 

Urantia had grote nood aan dit kleine gebouw dat we je hebben laten bouwen op het materiële vlak (Wiv.:mijn kleine tempel) en die een bestaand gebouw op de Morontia werelden weerspiegelt, namelijk op een van de Woningwerelden.

 

Je hebt er de mogelijkheden van je vroeger onderwijs aan toegevoegd. Je hebt er een Lichtanker in geschapen met je vrienden waarvan je de techniek had ontvangen via iemand die we geduwd hadden om je dit te bezorgen en wij hebben jou en je vrienden geduwd om het te gebruiken omdat het nodig was.

Hoe meer jullie er gaan in mediteren en samen gaan werken met de Melchizedeks en Wij, de Aartsengelen, hoe meer we er de Energieën kunnen in verfijnen en alle mogelijkheden die deze constructie zal kunnen rondstralen. Je zult er blijven in werken en het is pas in de toekomst dat je zult begrijpen waar we jullie allen naartoe brengen.

 

Het is een strategische plek waar lang geleden een groot Lichtanker was dat destijds bepaalde functies had. We hebben deze plaats gekozen om dit voormalige Lichtanker terug te activeren en we gaan er stilaan alle andere functies aan toevoegen die de andere tempel op Morontia niveau bezit. Dit is alles wat wij je nu als uitleg zullen geven.

 

Dit heeft niets te doen, in ieder geval niet rechtstreeks, met de “Morontia tempel » die zal worden geïnstalleerd op Urantia wanneer jullie het tijdperk van licht en leven zult binnentreden.

 

Uw kleine gebouw in Belize zal dienen en functies ontvangen die ons zullen helpen in verre tijden om deze "Morontia Tempel» op Urantia te implementeren. Dit is gewoon een kleine voorbereiding of een kleine steiger om het zo uit te drukken die ons en jullie veel mogelijkheden zal bieden.

 

Dit is de reden waarom wij je naar dit land hebben geleid, op deze plaats en dat we je geduwd hebben om die grond te kopen en om dit kleine gebouw erop te zetten volgens de plannen die wij je hebben doorgegeven. Het heeft tijd in beslag genomen voordat je het begreep omdat uw ontvangst capaciteiten toen absoluut niet waren wat ze nu zijn. Maar ja, met geduld zijn we er dan toch in geslaagd om je deze bouwplannen te doen opstellen met de hulp van uw echtgenoot en zo kon dit alles worden uitgevoerd.

 

{Wivine: we zijn naar Placencia gegaan in januari 2005 op vakantie. Ik voelde me daar zweven, het was jaren geleden dat ik me nog zo goed had gevoeld en na 3 dagen heb ik die grond gekocht maar ik had geen geld... net genoeg om het aankoopcontract te ondertekenen... en bij mijn terugkeer thuis ben ik naar de Bank gelopen om het volledige bedrag te lenen…..... ik voelde dat ik die grond absoluut en kost wat kost moest kopen. Mijn man was er toen niet blij mee          maar nu dat we hier leven is hij gelukkig.

Vervolgens duurde het tot september 2007 om de definitieve plannen op te stellen via meditaties en de ingenieur kennis van mijn man. Mijn omgeving verklaarde me voor gek, maar ik heb voet bij stuk gehouden en ik deed wat 'mijn God' van mij verlangde door veel op te offeren op financiëel vlak, met tranen en angst, maar ook met veel vreugde in het hart. Het werd ingehuldigd in april 2009.}

 

Deze plaats is strategisch belangrijk en we herhalen dat dit niet de "Morontia Tempel " is waarvan sprake in het Urantia Boek die hier zal geïntroduceerd worden wanneer jullie het tijdperk van Licht en Leven zullen betreden.

 

Je gaat ons beter leren kennen en later zullen we ons meer zichtbaar tonen op deze plaats dat we voor dit doel klaarmaken. Jij en je vrienden zullen zich meer comfortabel met ons gaan voelen en onze communicaties zullen verbeteren en gemakkelijker worden.

 

Deze plek is ook zeer gunstig voor de Melchizedeks om je kennis en vaardigheden te bezorgen die je ooit aan groepen en individuen hier in deze locatie zult onderwijzen of door kleine verplaatsingen te doen met nieuwe studenten in hun regio zodat zij begrijpen via de praktijk wat ze moeten doen en om op deze wijze ons het rechtstreekse contact met hen te vergemakkelijken.

 

Je had wel degelijk goed begrepen dat we niet naar een gecentraliseerd systeem wensten te gaan dat rond één fysiek persoon zou draaien. Wij wensen dat deze ‘nieuwe leer’ op grote schaal gebruikt wordt en volledig gedecentraliseerd kan opereren. Er zal geen fysiek persoon zijn die al deze teams of individuen zal leiden.

 

Wat je gaat doen is het volgende:

-          Je gaat individuen vormen of kleine groepen die in hun regio gaan werken. Een regio kan een groot land zijn of een half continent. Het zal ervan afhangen.

-          Iedere persoon en elke kleine groep zal onder Onze Leiding werken.

-          Je gaat ze gewoon technieken aanleren, bepaalde capaciteiten doorgeven en ze voorthelpen totdat ze op hun eigen benen kunnen staan en de rest volgt wel.

 

Wanneer ze onze boodschappen kunnen begrijpen gaan wij ze richten in wat ze moeten doen in hun gebied. Het is op deze wijze dat er kleine groepen in alle continenten van de wereld zullen ontstaan die gaan instaan voor verschillende activiteiten onder onze richtlijnen.

 

Er is geen noodzaak om al het werk dat in elke regio gedaan wordt openbaar te maken, het belangrijkste zal het intern contact zijn tussen de verschillende groepen.

 

Wanneer je gaat beginnen te onderwijzen communiceer tussen jullie zodat je weet wat er gebeurt om ze te kunnen corrigeren of jullie berichten en instructies te valideren.

 

Er is geen behoefte om alle activiteiten van elke groep of individu te centraliseren op één website en ze openbaar te maken. Wij willen niet dat iemand alles van iedereen centraliseert.

 

Het werk en het onderwijs zal zich verspreiden en jullie gaan het contact tussen elkaar bewaren om elkaar te helpen.

 

Met de capaciteiten die je bezit en diegene die je later gaat ontvangen om ze door te geven aan anderen, zal het voor jou niet moeilijk zijn om te weten wanneer er iets misloopt of als iemand de verkeerde kant opgaat en de situatie te corrigeren en recht te trekken. Houd altijd contact tussen elkaar om uw berichten te valideren en elkaar te helpen en begeleiden in al jullie ervaringen. Dit onderricht is gebaseerd op ervaring en elke regio zal zijn Melchizedek ontvangen die ze zullen leren kennen. Dit alles is niet voor morgen, het zal tijd vergen maar het is daarheen dat we jullie brengen.

 

Wij vragen iedereen om ons voor het ogenblik tijd te geven om dit alles te ontwikkelen en ons bezig te houden met dit meisje hier die al bepaalde capaciteiten bezit die ze kan aanleren, maar die nog zelf zo veel meer te leren heeft. Wanneer ze klaar zal zijn zal ze zich verplaatsen of u kunt tot bij haar komen om deze ‘nieuwe leer’ te ontvangen die u onder de knie moet hebben om dat specifieke werk te doen dat wij van u verwachten.

 

Dank u meisje.

 

Malvantra hier: we gaan de sessie afsluiten. Tot ziens meisje.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina