Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 57 – 2011.

Sessie van 11 oktober 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – origineel Frans.

Plaats : M.V. te Keerbergen in België.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Malvantra Melchizedek.

Malvantra sprak na 1u33min                            Totale duur meditatie 1u52min.

Er bestaan geen menselijke Reflectivatoren.

{Nota Wivine maart 2014: dit bericht was voor ons bestemd maar ook voor andere ontvangers van berichten in de USA die zich plots 'reflectivatoren' zijn gaan noemen en zich nummers hadden toegekend- ze waren zelfs zo vriendelijk geweest om mij het nr.1 te geven. Dit impliceerde dat onze berichten perfect waren en 100% waarheden zouden bevatten. Wat een totale misvatting was van wat de Melchizedeks eigenlijk proberen te installeren en toen resen er veel vragen op over wat het eigenlijk was en hebben we een serieuze uitbrander gekregen.}

Malvantra hier: wij hebben je uitvoerig voorbereid omdat we gisteren niet in staat waren om het te voltooien. Vele valse ideeën en opvattingen doen nu de ronde betreffende het “communicatiesysteem via reflectiviteit.”

Alle ‘ontvangers’ worden anders geconnecteerd naargelang hun genetische capaciteiten en hun hersenen en niemand is eigenlijk, noch geheel, noch perfect aangesloten op het communicatiesysteem met Reflectiviteit zoals jullie het begrijpen of zoals het is beschreven in het Urantia Boek.

Jullie zijn allemaal mensen die we op een of andere manier met dit nieuwe communicatiesysteem testen. Dus moeten jullie nu niet gaan verklaren dat uw ontvangen berichten met wat jullie "De reflectiviteit" noemen 100% juist zijn. Wij blijven beperkt door uw taal en uw begripsvermogen om jullie nieuwe concepten te doen begrijpen die we proberen door te geven in onze boodschappen.

Wij proberen vele dingen hier.

Wat wij zouden willen bereiken is dezelfde boodschap in verschillende talen door verschillende mensen over de hele wereld door te geven om de mensheid overal tegelijkertijd te helpen evolueren op spiritueel vlak door hun bewustzijn te verhogen.

Er is geen uitverkoren volk, er zullen geen mensen zijn die vooruitgeschoven worden of een voorkeursbehandeling krijgen.

Uw Magistraat Zoon zal komen en zijn aankomst zal niet gebeuren met toeters en bellen. Hij gaat niet komen bij een uitverkoren volk of die zichzelf heeft uitverkoren. Hij zal komen bij diegene die bekwaam zijn en die werden opgeleid en getraind om te helpen en niemand op dit moment is bevoordeeld om hem te vertegenwoordigen.

Velen kanaliseren hem of beweren dat ze dat doen, maar dat doet er niet toe. Het kan nog veel jaren duren vóór uw Avonal Zoon in een lichaam verschijnt en ondertussen is er veel werk aan de winkel, zijn er een heleboel mensen op te leiden en vele jonge mensen die nog moeten opgroeien en leren omdat zij later grootse taken op zich gaan nemen.

Jullie worden allen getest en vooral om te zien of uw wens om anderen te helpen nederig en waarachtig is of dat het eerder jezelf is dat je wilt dienen. Veel mensen ontvangen verantwoordelijkheden en we staan dat toe om ze te testen. Soms hebben we aangename verrassingen en soms is het minder gelukkig. We testen jullie allen regelmatig en constant om te zien of jullie het nodige kaliber hebben om de taak op u te nemen deel uit te maken van de leden van het "sterfelijke korps” van de Magistraat Zoon om deze wereld te helpen groeien nar het tijdperk van Licht en Leven...En niemand onder jullie is daarop voorbereid op dit ogenblik.

Het feit dat jullie kennis bezitten betekent niet dat u klaar bent; ook niet het feit dat jullie in staat zijn om onze berichten te horen en over te brengen, ongeacht het systeem.

We testen vele systemen op dit moment met veel mensen om te zien wat het beste werkt. We hebben mensen nodig zonder vooroordelen, die geen vooropgezette ideeën hebben gecementeerd in hun mentaal bewustzijn. Dit is de reden waarom wij mensen verkiezen die zich gewoon vrijwillig aanbieden en onze instructies volgen.

We hebben al verschillende tests gedaan met de bedoeling snel kleine groepen op te leiden (van min. 2 personen) waarvan ten minste één persoon onze berichten tot 90% juist kan ontvangen om hen te richten naar de plaatsen waar wij hen zullen vragen om een specifiek werk te doen.

Wat jullie nu het "communicatiesysteem via reflectiviteit " noemen is slechts een kleine weerspiegeling van wat het later zal worden wanneer het volledig geïntegreerd en geïmplanteerd zal zijn in wat wij hier het “Lichtnetwerk van de Melchizedeks” noemen.

Ondertussen hebben we al goede resultaten behaald en zij die later gaan komen zullen direct begrijpen dat het ‘onderwijs’ dat ze ontvangen hen zal dienen om voor ons te werken door rechtstreeks hun instructies van ons te ontvangen.

We praten daar hier nu in zeer algemene termen over en ik vraag jullie om een beetje ernstig te blijven en niet te gaan jongleren met de term "Reflectivator" door te suggereren dat dit soort transmitter de waarheid en niets dan de waarheid zegt. Het is verre van het geval, maar het is al veel beter dan voorheen en we willen dat jullie stoppen met dat spelletje om jullie 'Reflectivatoren' te noemen. Het is een woord dat door u mensen werd gelanceerd en geen sterveling is op dit moment een "Reflectivator" zoals beschreven in het Urantia Boek. Jullie zijn nog steeds mensen met een onvolmaakt fysiek lichaam.

We doen proeven en proberen om het systeem te installeren maar niemand onder jullie kan zich een «Reflectivator» noemen in de zin dat het werd gelanceerd aan het publiek en op de wijze dat de lezers het hebben begrepen.

Dit is een misvatting en het is noodzakelijk dat jullie dat begrijpen. Niemand van jullie heeft het vermogen op dit moment om de concepten die wij jullie proberen door te geven 100% te reflecteren.

Ik hoop dat het nu werkelijk duidelijk is wat ik jullie zojuist heb verteld.

Dank u, mijn kinderen, en nu gaan we de sessie afsluiten. We hebben hier niets meer aan toe te voegen. Goede avond meisje.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina