Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 58 – 2011.

Sessie van 13 oktober 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: M.V. te Keerbergen, België.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Malvantra Melchizedek.

Malvantra sprak na 57min            Totale duur meditatie: 1u08min.

Malvantra hier: Hallo Wivine, we wilden even met je praten over iets belangrijks. Er zijn vele transformaties op gang en zeker op het niveau van het menselijk bewustzijn. Er zal overal veel onrust zijn omdat de mensen ontevreden zijn met de economische situatie. Ze gaan de oorzaak begrijpen van hun huidige toestand en dit zal hen niet gelieve wat maakt dat de straten zullen gevuld worden met ontevreden mensen. Dit zal ervoor zorgen dat sommige hooggeplaatste personen verplicht worden om ontslag te nemen en wij gaan ze vervangen door mensen die onder onze invloed staan.

Dit zal nog niet voor morgen zijn, maar het zal ook niet lang op zich laten wachten. In de Verenigde Staten, Europa en andere continenten zal de ontevredenheid groeien en mensen zullen zien en begrijpen wat de oorsprong was van hun crisis.

Dat zal het moment zijn waarop de Hoogst Verhevenen en wij, aan onze kant van de sluier, gaan ingrijpen om capabele mensen te plaatsen op verantwoordelijke posities door ze te activeren en te duwen en dit op alle niveaus van banken en regeringen om deze rotzooi aan te pakken en recht te trekken.

Mensen die tot nu toe te veel macht hebben gehad, die je niet kent zelfs al denk je dat je ze kent, zullen van houding moeten veranderen of verliezen wat ze hebben opgebouwd. Ze zullen geen keuze meer hebben.

De wederopbouw zal tijd vergen. Het herstel van de economische situatie in de wereld zal nog steeds lijden voor een decennium, maar jullie gaan allen de berg terug opklimmen wanneer bekwame mensen een duurzaam bank- en economische systeem zullen geďmplementeerd hebben. Het vereist ook een verandering van mentaliteit bij de mens, want deze grote en machtige mensen achter het gordijn hadden dat niet kunnen doen als andere mensen niet een beetje dachten als zij door vrijwillig en bewust hun spel mee te spelen.

Dat alles gaat veranderen op alle niveaus. Ik wilde je hiervan verwittigen zodat je uw vertrouwen zou bewaren in de situatie en dat je zou begrijpen waarom deze dingen nodig zijn. Zodat je de gloed van de dageraad zou zien waar de nieuwe veranderingen zullen in plaatsvinden en dergelijke situaties niet langer meer kunnen gebeuren.

Gans de wereld heeft nood aan een stabiele economie met een langzame maar betrouwbare groei. Zodat uw toekomstige generaties in vrede en economische stabiliteit kunnen leven.

De groei van het menselijk bewustzijn naar hogere spirituele waarden wordt niet bereikt als de mensheid geen aankoopkracht heeft. Armoede, onwetendheid, ellende en oorlogen houden het zoeken naar God en hierdoor de evolutie van de menselijke ziel tegen.

Er zal een dag komen waar er nog enkel zal gepraat worden over de “innerlijke God”. Wij geven hiervoor instructies en we gaan de godsdiensten beďnvloeden opdat ze allen gaan spreken over de “innerlijke God” van wie alle openbaringen en waarheden afkomstig zijn.

Vanaf nu meisje ga je op je eigen benen staan want je bent voldoende gegroeid. Je hebt veel ervaringen opgedaan en we hebben je op vele niveaus getest. Je bent klaar om alleen voort te gaan en de volledige verantwoordelijkheid op te nemen voor het werk dat je voor ons doet.

We hebben een heleboel mensen die voor ons werken en elk heeft een andere baan, en allen staan onder dezelfde voogdij en werken voor hetzelfde doel: hun broers en zusters helpen evolueren naar het tijdperk van Licht en Leven.

De details over de wijze waarop je gaat voortgaan, zullen je later worden uitgelegd. Vanaf nu werk je met ons, ga je onze instructies volgen en alleen de onze. Je gaat alleen werken en onafhankelijk zijn omdat je daartoe bekwaam bent. Je hoeft niet meer onder de geestelijke leiding te staan van anderen en je hebt ook geen behoefte aan financiële hulp van anderen. Je zult door ons opgeleid en bijgestaan worden op de manier waarop je dat gewoon bent.

Ga gewoon voort op je weg, meisje, en we zeggen wel degelijk jou weg en laat de anderen hun weg en opleiding volgen.

Tot weerziens kleintje, dit was Malvantra hier.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina