Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 61 – 2011.

Sessie van 29 oktober 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling -Origineel Engels/Frans gemengd.

Plaats: Mezza Verde te Placencia in Belize.

Aanwezig : Cyril, -B-Maya, E-Maya en Wivine

Ontvangen door Wivine.

Malvantra sprak na 43min                    Totale duur meditatie: 59min.

Malvantra: Hallo mijn kinderen, dit is Malvantra hier. Het heeft lang geduurd vooraleer we hier terug allemaal samen waren. We hebben een geweldig programma voor jullie. Er gaan een heleboel dingen te doen zijn en jullie gaan goed werk verrichten. Ons meisje is nog steeds erg moe van haar terugreis uit Europa en ze heeft nog rust nodig. Daarom zullen we de sessies met Ham en Tomas, met zichtbare en onzichtbare en vragen over het Urantia Boek pas tegen het einde van volgende week hervatten. Dit geeft jullie ook tijd om jullie voor te bereiden.

Vader Melchizedek is hier, hij is de Vader van alle Melchizedeks of de Maya Kosmische Meesters voor het Maya-volk. Als jullie over hem in het Urantia Boek lezen gaan jullie beter begrijpen wie hij is.

Vader Melchizedek hier: mijn geliefde kinderen, jullie hebben allemaal Mijn Zonen goed gediend. Dankzij uw hulp, hebben Mijn Zonen en sommige andere Hemelse Ordes mooi werk kunnen verrichten bij het reinigen van het collectieve bewustzijn van de mensheid door het verwijderen van al deze lage gedachten van angst, woede en jaloezie, die in het mentale bewustzijn van de mensen bleven hangen. We zijn jullie zeer dankbaar, maar er zijn nog veel andere dingen nodig waarin jullie gaan moeten groeien door langzaam maar zeker gedurende nog vele jaren te leren.

U, de Maya's, gaan leren hoe uw volk te helpen in de toekomst. Jullie gaan ouder worden {Wivine:ze zijn pas rond de 20jaar}; jullie gaan sterker worden en jullie gaan meer mogelijkheden krijgen. Jullie gaan leren hoe ons door u te laten spreken, in plaats van uw eigen overtuigingen die in uw mentaal bewustzijn zijn ingebed aan anderen te vertellen. Uw volk heeft u nodig en u gaat hen in de toekomst helpen maar voor het ogenblik moeten jullie nog veel groeien en jullie levenslessen opdoen. Nu al kunnen jullie helpen in jullie naaste omgeving en jullie doen dat heel goed

De ziel van de 'Vader van de Natie van Belize' is goed aangekomen op de Eerste Woningwereld. Daar hij een man van God was is hij na 3 dagen verrezen en ontving hij een nieuw Morontia lichaam met een Morontia bewustzijn. Hij ontdekt voor het ogenblik de plaats waar hij zich bevindt en hoe hij het best God en zijn soortgelijken kan verder dienen.

{George Cadle Price, (geboren 15 januari 1919 - overleden 19 September 2011-) was de 1rste Eerste Minister van Belize en wordt beschouwd als een van de belangrijkste architecten van de onafhankelijkheid van het land. Vandaag, wordt hij door velen beschouwd als de "Vader van de Natie"}.

Ik vertel jullie dit, om jullie te verzekeren dat de 'Vader van uw Natie' inderdaad goed is aangekomen op de Hemelse Werelden.

Een ziel van een overledene laten vertrekken en bidden opdat zij het Licht zou volgen is nog steeds een belangrijke kwestie op jullie planeet en omdat jullie niet kunnen weten met wat soort ziel jullie te maken hebben is het beter onmiddellijk hulp te bieden om haar naar het Licht te helpen gaan voordat het lichaam begraven of gecremeerd wordt.

Jullie gaan nog "zwervende zielen" hebben voor een tijdje totdat de hele mensheid gaat geloven in één enkele Schepper waarvan een Fragment in iedereen huist. Van zodra jullie mensheid dit weet zal iedere ziel onmiddellijk naar de Woningwerelden vertrekken en hier niet meer rondhangen. Deze “dolende zielen” kunnen niet langer schade toebrengen en zullen ook niet voor onbepaalde tijd hier blijven.

Wat jullie "Obeah (een soort van lokale zwarte magie)" noemen is beëindigd; beoefenaars zullen het niet meer kunnen gebruiken want het systeem dat ze hadden ontwikkeld werd gebroken. Als ze nog steeds kippen willen doden dan zouden ze er beter soep van maken omdat ze het niet langer meer kunnen gebruiken om nadeel te berokkenen. Wat betekent dat jullie angst hiervoor ook moet verdwijnen.

Ik dank u mijn kinderen om naar mijn woorden te hebben geluisterd en ik neem nu afscheid. Ik ben erg trots op jullie en bedank jullie voor al het werk dat jullie hebben gedaan voor Mijn Zonen. Dag allemaal.

Malvantra hier: wij gaan de sessie onderbreken, het duurt te lang voor het meisje. We zullen elkaar aanstaande vrijdag weerzien als alles goed gaat. Tot ziens mijn kinderen, tot ziens.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina