Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 63 – 2011.

Sessie van 5 november 2011 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Locatie: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Cyril, B-Maya, E-Maya en Wivine

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoekers: Malvantra en Monsanloran Melchizedek

                   Machiventa Melchizedek, onze Planetaire Prins.

                   SIRAYA, Meester Geest nr.1 van Superunivers nr.1 – De Stem van de Universele Vader.

                   Christus Michael (Jezus) en onze Moeder-Geest Nebadonia.

 

Malvantra sprak na 1u29min                     Totale duur meditatie: 2u05min

{Wivine: dit had een V/A sessie moeten worden met Tomas en Ham en de onzichtbare wezens rond het Urantia Boek. Maar de Maya-kinderen hadden enkele vragen over spoken, twijfelachtige geesten en duivels die geprobeerd hadden hen te kidnappen van de Aarde terwijl ze sliepen.}

 

Malvantra hier: dank u zeer voor uw begrip en geduld daar het veel tijd in beslag genomen heeft vooraleer we jullie allemaal met deze hogere frequenties konden verbinden. Zoals u weet, zijn dit testen die we doen omdat we een zeer goed communicatiesysteem met reflectiviteit nodig hebben zodat degenen die de berichten van bovenaf ontvangen ze zo nauwkeurig mogelijk kunnen doorgeven; uiteraard met de beperkingen van hun taal, hun cultuur en sterfelijk mentaal bewustzijn.

 

Monsanloran wenst jullie toe te spreken.

 

Monsanloran hier: Ja, ik ben lange tijd weg geweest. Ik heb een nieuwe baan gekregen met andere verantwoordelijkheden op het hoofdkwartier van het planetaire Bestuur en ik ben hier omdat ik uw kleine groep nodig heb om een paar dingen voor mij uit te werken. We moeten dit communicatiesysteem met reflectiviteit perfectioneren en ik zal er persoonlijk op toekijken dat uw ganse groep op een veel beter en hoger niveau van ontvangst gebracht wordt en later van overbrenging (van berichten). Voor het ogenblik zal alleen ons meisje hier de berichten overbrengen voor jullie en jullie gaan, evenals de nieuwkomers, eerst leren ontvangen voordat jullie bekwaam zullen zijn om berichten uit te spreken.

Sommigen onder u gaan beelden te zien krijgen en anderen gaan stemmen horen wat afhangt van uw eigen faculteiten en de manier waarop wij jullie verbinden. We gaan dit simpelweg met de leden van uw groep opstarten. Wij gaan allen informatie doorgeven op verschillende manieren in uw eigen moedertaal wat voor de Maya's in Mayamopan zal zijn en voor de anderen het Frans of het Engels. Breng al uw ervaring naar voren na elke sessie en tracht uit te drukken wat ieder van u gehoord of gezien of gevoeld heeft.

 

Het is belangrijk dat we opnieuw met een betrouwbare groep kunnen starten die voor ons werkt in alle eenvoud en die oprecht wilt dienen zonder ego problemen erin te betrekken omdat het dan niet lang duurt. We gaan voorlopig dit communicatiesysteem met reflectiviteit uitproberen op een veel hoger niveau met veel verschillende 'gadgets' enkel met uw groep en jullie gaan allen de nodige ondersteuning krijgen.

 

Dank u mijn kinderen en tot ziens.

 

Machiventa Melchizedek: Ik ben Machiventa Melchizedek, uw Planetaire Prins, die Caligastia heeft vervangen. Ik kom niet vaak met jullie spreken, maar ik zag hoe enthousiast en bescheiden jullie zijn in het dienen van de ‘Plannen van De Vader en Christus Michael’. Ik ben een Melchizedek net als Monsanloran, Maltucia, Malvantra en zoveel andere honderdduizenden broeders van mij die jullie niet kennen.

 

Ik verscheen op een dag in een fysiek lichaam op aarde zoveel jaren geleden en ik was diegene die destijds alles aan Abraham heeft aangeleerd.

Ik zal ooit op Aarde terugkomen met de Magistraat Zoon en 12 andere Melchizedeks, met Adam en Eva en hun kinderen en juist op dezelfde wijze als toen.

Ooit zal ik plotseling voor uw deur staan in een fysiek lichaam, uw huis betreden en samen met jullie flower-tortilla’s eten met rijst en bonen. Ik zal de Maya-taal spreken met uw familie en uw volk, net zoals mijn broeders dat zullen doen. Wij zullen uw volk hun vroegere wijsheid terug aanleren zoals we andere culturen en bevolkingsgroepen over de ganse planeet de wijsheid zullen aanleren die ze nodig hebben. Te veel leugens, verwarring, angst en onzekerheid heeft de mensheid te lang in onwetendheid gehouden over de Grote Liefde van de Universele Vader, de Schepper van alles, die Maya’s Hunabku noemen.

 

Ik dank jullie mijn kinderen en ik beloof jullie dat we elkaar ooit tijdens jullie leven zullen ontmoeten.

 

Tot ziens allemaal.

 

Siraya: Ik ben Siraya, de Stem van De Vader, Meester Geest nr.1 van Superuniversum nr.1, Orillington.

Mijn lieve kinderen, De Vader van het Universum vraagt jullie om geen angst meer te hebben. Hij beschermt jullie, jullie zijn omgeven door Zijn Liefde en niets kan jullie kwaad aandoen. Hij zal jullie helpen om al uw problemen op te lossen zoals een liefhebbende Vader zou doen voor al Zijn kinderen als ze het Hem maar zouden vragen.

 

Weldra zal een van de Zonen van De Eeuwige Zoon-Moeder en de Oneindige Geest – een Avonal Zoon – hier komen en zijn invloed is nu al voelbaar op jullie planeet.

Jullie gaan allen voor hem werken en jullie gaan uw volk helpen op de wijze dat hij het jullie zal vragen hoewel het nog lang zal duren vooraleer jullie hem gaan kunnen zien.

Spreek tot Mij in jullie harten als er iets is dat u bezorgd maakt of dat u niet begrijpt. Ik weet dat jullie geest verward is door uw cultureel geloof en de nieuwe dingen die jullie hier leren. Weet mijn kinderen dat jullie onder Mijn Bescherming staan, dat alle Engelen jullie beschermen en dat geen enkele ziel van een overledene u ooit iets kan misdoen.

 

Misschien kun je de ziel van een overleden person in een droom zien of omdat uw derde oog beter is ontwikkeld? In dat geval wees vriendelijk tegen haar en help deze ziel naar het Licht te gaan omdat het je plicht en je werk is om deze ziel over Mij te spreken, over dit magnifieke evolutie pad dat ze kan bewandelen om Mij te bereiken – De Vader van alle schepping. Deze ziel zal je dankbaar zijn wanneer je haar hand vastneemt om haar Het Licht te tonen dat ze gaat volgen om haar ascensie pad voort te zetten naar Het Paradijs. Meer hoef je niet te doen en dat is de reden waarom je hen voelt of ziet opdat je hun aanwezigheid zou gewaar worden om hen te helpen. Breng ze naar Mij, mijn kinderen, toon hen de weg naar Mij.

 

Dat is alles wat ik jullie vraag. Zij kunnen je niets aandoen en het is aan u om te beslissen of je ze al dan niet vreest. Deze zielen zijn je broers en zussen. Ik heb ooit in hen geleefd en dus breng ze terug naar Mij en help ze omdat ze u nodig hebben.

Leer om het verschil te maken tussen het bijgeloof en de angsten van uw volk en wat je hier leert en hoort van Mij.

 

Dank u mijn kinderen en tot weerziens.

 

Monsanloran hier terug: Ik zal meer tijd met jullie groep doorbrengen de volgende weken om Malvantra en Maltucia te helpen implementeren wat we van plan zijn.

We hebben voor het ogenblik geen excursies of speciale taken voorzien voor jullie en we zullen de vraag/antwoord sessie volgende week houden daar het nu al te lang heeft geduurd. De Energieën zijn zeer sterk en jullie moeten er nog aan wennen.

Ik dank jullie voor uw geduld en de samenwerking.

 

Christus Michael en Nebadonia: Ik ben Christus Michael hier met Nebadonia jullie Moeder-Geest.

We hebben besloten om jullie als eerste groep samen met een paar anderen te behouden om nieuwe niveaus uit te testen in het communicatiesysteem met reflectiviteit om informatie over te dragen. Het zal tijd in beslag nemen vooraleer jullie klaar zullen zijn dus mediteer zo veel mogelijk samen zodat we jullie allen met deze nieuwe niveaus kunnen verbinden.

 

Ondertussen kunnen jullie in het Urantia Boek lezen en leren over de Hemelse Wezens om te vermijden dat jullie ze voor spoken of lagere geesten gaan nemen. Leer wie de Engelen, de Serafijnen, de Middenwezens en de Aartsengelen zijn en ook de Adam en Eva’s. Leer al deze Hemelse Wezens kennen die jullie omringen en die jullie ooit in jullie levensloop gaan ontmoeten.

Eenmaal je hen zult leren onderscheiden en meer gaat weten over de verschillende Ordes van Hemelse Wezens gaan jullie niet meer onwetend zijn en schrik hebben als er een Lichtwezen voor u staat omdat je het voor een spook neemt of een duistere geest.

Het gebeurt dat uw Bewaarengel of bestemmingsbehoeder of een ander Hemels Wezen u komt ophalen terwijl u slaapt om u naar de Woningwerelden te brengen zodat u daar kunt onderwezen worden en iets van deze hemelse werelden zou ontdekken, maar omdat u dit wezen niet als Hemels hebt herkend toen u het zag bent u bang geworden en dat is wat er eigenlijk is voorgevallen.

 

Lees en doe een inspanning om al deze Hemelse Wezens te onderscheiden die daar zijn om u en uw ziel te helpen en niet om u bang te maken. Er zijn geen dolende zielen of duivels die je van de aarde kunnen weghalen. Hoe zouden ze, daar ze zelf niet bekwaam zijn om hier weg te geraken?

Uw angsten zijn gebaseerd op onwetendheid, doe dan een beetje moeite om te leren, dat is alles wat we vragen en uw Engelen zullen je daarin helpen.

 

Dank u mijn kinderen. Dank u voor het geduld en de bereidheid om op deze wijze te dienen. Tot ziens iedereen.

 

Monsanloran hier: Tot weerziens en ik zal de sessie afsluiten. Tot ziens en bedankt aan iedereen.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina