Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 64 – 2011.

Sessie van 8 november 2011 - opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde te Placencia in Belize.

Aanwezig: Cyril, E-Maya en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoekers: Monsanloran Melchizedek

                   Monjoronson, Magistraat Zoon.

 

Monsanloran sprak na 1u20min               Totale duur meditatie: 1u25min

Monsanloran hier: Hallo, we weten dat deze tests om jullie te verhogen tijdrovend zijn, maar het is de enige en beste manier voor jullie om dat te bereiken waarop we jullie voorbereiden. Het helpt niets om dit proces te bespoedigen waardoor jullie de nodige capaciteiten gaan verwerven om een toekomstig werk te doen dat we jullie nu nog niet gaan onthullen.

Dit zal lang duren lang omdat we geleidelijk aan gans jullie zenuwstelsel gaan versterken. Jullie moeten zowel de Energieën van de Hogere Hemelse Persoonlijkheden kunnen dragen die jullie gaan gebruiken om mensen aan te spreken, als de frequenties van de Energieën van het Lichtnetwerk die steeds sterker zullen worden. Het is in dit Lichtnetwerk van de Melchizedeks dat het communicatiesysteem met reflectiviteit wordt ingeweven zodat jullie later beter en efficiënter gaan kunnen zien en berichten doorgeven.

Jullie moeten bekwaam worden om zwaardere Energieën te dragen met systematisch hogere frequenties via jullie zenuwstelsel en alle cellen van jullie lichaam.

Daarvoor worden jullie nu opgeleid en regelmatig getest met hogere frequenties en trillingen gedurende een zeer lange tijd om uw mentale capaciteiten, uw brein capaciteiten en het vermogen van uw zenuwstelsel te verhogen. Dit zal uiteraard gevolgen hebben op gans jullie lichaam en jullie gaan zowel momenten van zware vermoeidheid kennen als momenten van lichtheid.

Wij werken altijd stapsgewijs. Wij gaan jullie stelselmatig veranderen en transformeren door soms te stoppen voor een tijdje zodat jullie aan deze nieuwe krachten, deze nieuwe energie kunnen wennen want ze zal krachtiger zijn en dan gaan we weer opnieuw de frequenties en de trillingen van deze Energieën verhogen en dat zal zo voortgaan gedurende vele maanden.

Indien jullie het geduld en het uithoudingsvermogen aan de dag kunnen leggen dan gaan jullie zeer capabele mensen worden in de Magistraat Missie voor de tijdsduur van jullie leven.

Monjoronson, de Magistraat Zoon wenst jullie te spreken wegens een misverstand dat hij wil verduidelijken.

Monjoronson: Hallo, mijn kinderen, dit is Monjoronson hier, uw Magistraat Zoon die al zeer dicht bij jullie is. Mijn invloed wordt gevoeld op uw wereld en mijn team werkt al met velen onder jullie. Jullie hebben een mooi voorbereidingswerk gedaan met de Melchizedeks. Jullie gaan dat blijven doen en gaan zeer gespecialiseerd worden in uw taken. We zijn heel trots om jullie onder ons te hebben.

We bekijken de mens, niet alleen op zijn intellectuele capaciteiten, maar vooral op zijn wilskracht, het gewicht van zijn hart en de nederigheid waarmee hij of zij handelt. Helaas worden sommige ego’s te groot en daarom verkiezen we vaak om met mensen te werken die geen hoge intellectuele kwalificaties hebben maar die eenvoudig blijven zonder externe glorie te zoeken. Dat laat ons toe om hen te trainen zodat ze onze "woordvoerders" kunnen worden nadat ze vele dingen geleerd hebben, ze gegroeid en sterker geworden zijn.

Ik geef er de voorkeur aan om dit woord te gebruiken, omdat jullie voor ons gaan spreken. Jullie gaan geen missionarissen worden die een nieuwe religie of een nieuwe filosofie gaan verspreiden. Nee, jullie gaan voor ons spreken als ‘woordvoerders’ omdat wij achter jullie zullen staan en de mensen jullie zullen horen en zien.

Hiervoor hebben we bescheiden en eenvoudige mensen nodig, met wilskracht en uithoudingsvermogen om te dienen, te leren en die vertrouwen hebben in de Hemelse Wezens met wie ze werken. Ik zou voor jullie bijna kunnen zeggen ‘een blind vertrouwen’ omdat jullie ons moeilijk kunnen zien en soms zelfs niet horen.

Ik beloof jullie dat als u zo blijft doorgaan op de manier waarop u bezig bent dan gaan jullie enorm veel leren en verreweg al deze mensen voorbijsteken die nu denken dat ze boven jullie staan en die zichzelf te veel “au serieus” nemen.

Ze zijn ook Gods kinderen en ook onze ‘woordvoerders’ en we zijn blij om hen te hebben. Dus glimlach nu terug omdat jullie voor ons zeer waardevol zijn. We kennen uw potentieel en vaardigheden en we weten precies waar we u naartoe brengen, waar we jullie gaan positioneren en hoe wij jullie gaan opleiden. Het werk dat jullie allen gaan doen, zowel de jonge Maya’s als degenen die al een beetje ouder zijn in uw groep, is uitermate belangrijk voor ons.

Geloof me, het is voor mij een even grote eer om tegen jullie te spreken, nederige kleine mensen die zich rekenschap geven dat ze nog veel te leren hebben en welk een lange weg ze nog hoeven te gaan dan te spreken tegen een persoon met een hogere opleiding of die een meer intellectuele woordenschat bezit. Dit belet hun vaak te luisteren en te reageren met de spontaniteit van het hart om te begrijpen wat De Geest hen probeert over te brengen.

Tot weerziens, mijn kinderen. Ik ga jullie niet langer ophouden maar ik wilde jullie deze woorden van bemoediging toespreken. Doe a.u.b. voort zoals jullie bezig zijn want wij waarderen het enorm. Tot ziens, mijn kinderen.

Monsanloran: we beëindigen de sessie. Ik bedank jullie om samengekomen te zijn en zoveel geduld gehad te hebben. Tot ziens allemaal.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina