Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 65 ľ 2011.

Sessie van 13 november 2011 ľ opgenomen-Nederlandse vertaling ľ Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Cyril, 3 Mayas en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoekers: Christus Michael (Jezus) ľ Schepper Zoon van ons lokaal universum Nebadon.

             Monsanloran Melchizedek

 

Christus Michael sprak na 1u35min.         Totale duur meditatie:1u51min.

 

Christus Michael: mijn kinderen, dit is Christus Michael hier, diegene die Jezus genoemd werd toen ik hier op aarde 2.000 jaar geleden rondliep. Ik kwam hier om u te redden van de rebellie, om mijn Geest van Waarheid over u allen uit te storten en allen de mogelijkheid te geven om een God Fragment of Gedachtenrichter te ontvangen zodra u uw eerste morele beslissing hebt genomen. Vˇˇr de gebeurtenis van Pinksteren 2.000 jaar geleden was het erg moeilijk om een God Fragment te ontvangen dat nodig is om u te helpen een ziel te scheppen dat ooit het onsterfelijk leven kan bereiken door middel van de beslissingen genomen door uw sterfelijk mentaal bewustzijn tijdens uw leven hier.

 

Al degenen die in re´ncarnatie geloven moeten begrijpen dat in vroegere tijden niet alle menselijke wezens een God Fragment konden ontvangen en zonder ziel hebt u geen mogelijkheid om naar de hemelse Woningwerelden te gaan. Uw persoonlijkheid, ontvangen van De Universele Vader zou dan teruggaan zijn naar God De Allerhoogste en al uw acties zouden opgeschreven worden in de geschiedenisboeken en daar eindigde uw levensverhaal. Om uw ascensie te kunnen voortzetten van de Woningwerelden tot aan Het Paradijs moet u zichzelf een ziel scheppen met genoeg geestelijke waarden met de hulp van een God-Fragment. Het is belangrijk dat u dit grote geschenk begrijpt dat nu aan iedere mens wordt toegekend door de Universele Vader sinds ik de aarde heb verlaten.

 

Het is niet zo dat u bij de geboorte een ziel ontvangt met de mogelijkheid op het eeuwige leven die gedurende eeuwen op jullie planeet is gere´ncarneerd voordat ze haar ascensie kon voortzetten op de hemelse werelden. Al degenen die in re´ncarnatie geloven, die geloven dat een ziel terug komt in het lichaam van pasgeborenen om grotendeels haar ascensie te volbrengen via vele aardse levens              denk tweemaal na          omdat het om zo te zeggen onmogelijk is.

 

Hier zijn vele dingen gebeurt waardoor vele zielen werden gevangen gehouden niet wetend wat te doen of die geprobeerd hebben om de lichamen van andere mensen te gebruiken. Dit is nu opgelost dankzij het werk dat jullie gedaan hebben met mijn zonen, de Melchizedeks, dankzij het werk van al diegenen die jullie geholpen hebben en dit werk nog steeds doen. Er worden andere groepen gevormd om een soortgelijk werk te doen hoewel niet helemaal hetzelfde en ze worden getest op verschillende manieren voor een iets ander doel. Toch zal hun job bestemd zijn voor het reinigen van de duistere egregores geschapen over de ganse planeet door de adepten van Satan, Lucifer en Caligastia.

 

Dit werk dat u het "schoonmaken van het duistere raster" noemt is nog steeds noodzakelijk. Het menselijk bewustzijn werd nu gereinigd van die enorme angsten en ego´sme, maar er is nog veel werk aan de winkel.

 

Ik heb bevolen en besloten met de Magistraat Zoon en Machiventa Melchizedek om de testen met uw groep voort te zetten op een hoger niveau van het communicatiesysteem met reflectiviteit, wat betekent dat we dezelfde boodschap gaan doorgeven aan u allen in dezelfde sessie in verschillende talen. U gaat dit doorkrijgen ieder in uw moedertaal. We zullen dit hier uitproberen en het is van zeer groot belang voor ons om dit te kunnen doen.

 

Dus maak u geen zorgen als u niet onmiddellijk kunt ontvangen en doorgeven wanneer u uw recorders bij u hebt. Als het niet vanaf het eerste moment is dan is het misschien voor de tweede keer of de 10e keer maar ooit gaan jullie allen onze berichten kunnen horen en ze herhalen in jullie recorder. Wees niet jaloers als er een sneller is dan de andere, neen, want wat belangrijk is, is dat op een gegeven moment allen kundig zullen worden in het ontvangen en doorgeven van onze berichten in uw eigen taal, de taal die voor u het gemakkelijkst is.

 

De grote kosmische meesters komen terug. Zij waren hier duizenden en duizenden jaren geleden en nu gaan ze terugkomen en ze hebben jullie nodig om voor hen te spreken. Mijn kinderen, dit is een grote verantwoordelijkheid en het zal tijd in beslag nemen om het aan te leren maar ik weet dat ik op u kan rekenen.

 

Dank u zeer, mijn kinderen, om deze lange toestroom van energie te hebben verdragen die nodig was om u allen te connecteren op een veel hoger niveau van dit Lichtnetwerk dat werd ge´mplementeerd rond de hele wereld en dat jullie "Het lichtnetwerk van de Melchizedeks" noemen. Dank u mijn kinderen.

 

Monsanloran hier: we gaan jullie niet langer houden daar deze sessies erg vermoeiend zijn. Tracht op zijn minst allen eenmaal per week samen te komen zodat we jullie kunnen verbinden en voorbereiden om te leren spreken en onze woorden te herhalen. Het zal een lange tijd duren voordat we met de V/A sessies van Tomas en Ham kunnen voortgaan omdat wij jullie absoluut eerst hierop moeten voorbereiden.

 

In tussentijd gaan jullie tijdens dit seizoen andere lessen ontvangen die uw Ĺhealingĺ capaciteiten zullen verhogen en uw capaciteit om ons te horen en uw broeders en zusters te dienen.

 

Wees dankbaar dat jullie deze leringen ontvangen en gebruik ze wel. Dank u mijn kinderen, dat was het voor vandaag. Tot ziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina